Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai prie alaus

QUOTE(LABUSKA @ 2007 12 22, 18:31)
Aha, vokiečiai mėgsta valgyt žalią faršą ir susigalvoja įvaririų tokių užkandžių su juo. Tik pas juos faršas žymiai geresnės kokybės negu pas mus(kalbu apie visokius maximinius faršus)

kad zinociau ka valgau, paimu grazu gabala mesos ir susimalu thumbup.gif
Atsakyti
SVEOKOS BANDZIAU SAVAITGALI SURIO SPURGYTES PRIE ALUAS SUPER RECEPTELIS 4u.gif ,PIRMIAUSIA DINGO NUO STALO
Atsakyti
Ir as zinau viena toki labai skanu ir paprasta uzkandziuka... thumbup.gif reikia juodos duonos, majonezo, baklazano, pomidoru ir daaaaug daaaaug cesnako... Apkepti baklazana ( skaniausiai kada jis keptas ant lauzo, bet galima ir keptuvej, tik nepadauginti riebalu )... Ant duonos riekutes tepti majonezo, uzbarstyti smulkinto cesnako ( nepagaileti ) , deti griezineli kepto baklazano, uzberti truputi juoduju pipiriuku, ir ant virsaus deti pomidoro griezineli smile.gif laaaabai skanu prie alaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 11 26, 17:50)
As ir neisivaizduoju kaip galima valgyt zalia farša,neskanu fuj.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif



QUOTE(GieNa @ 2007 12 22, 17:55)
labai jau neapetitnai skamba, negalčiau žalio faršo net į burną įkišt schmoll.gif


aš visad ragauju faršo jį darydama.. ir jis tikrai nešlykštus ypač kai prieskoniai geri..
skanūs pikantiški sumuštiniai mirksiukas.gif
ant batono riekės užtept majonezo, dėt griežinėlį pomidoro (tik deja šiuo metu nelabai kokie jie yra tose parduotuvėse), tada užberiam tarkuoto sūrio ir pabarstom kario prieskoniu.. essen.gif
aš tai labai mėgstu karį, todėl sumuštiniai dingsta greitai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 12 22, 16:31)
Aha, vokiečiai mėgsta valgyt žalią faršą ir susigalvoja įvaririų tokių užkandžių su juo. Tik pas juos faršas žymiai geresnės kokybės negu pas mus(kalbu apie visokius maximinius faršus)



Oi nesisuskit mergaites, kad Lietuvoj farsas prastas... blink.gif as dabar apie toki tik ir svajoju blush2.gif cia UK isvis neimanoma jo valgyti... atrodo kad valgytum wc popieriu... Sausas farsas, smirda, apie liezuvi veliasi... fuuuu schmoll.gif g.gif Noriu namo... Lietuvisko maisto!!! biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sorry, kad taip įsiterpiu, bet dėl to žalio faršo....
Lenkijoje restoranuose yra toks patiekalas: patiekia vienoje lėkštėje žalią faršą, žalią kiaušinį, smulkiai pjaustytų svogūnų. Viską pats išsimaišai, + druska ir pipirai ir tepi ant duonos. Vietiniai svaigsta - kaip skanu!
man tai nieko ypatingo cool.gif
Atsakyti
Greitas ir skanus:

talerius patepu majonezu, pabarstau prieskonių arba kmynų ir į orkaitę kol apskrunda
kitas variantas su sūriu ir česnaku arba prieskoniais, kol sūris išsilydo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na pasidalinsiu savo "firminiu", tiesa, ne pati sugalvojau, bet kadangi daugelis sveciu pas mane tik teragauja sita uzkanduka, tai vadinsiu savo firminiu...
Sluoksniuota tesla supjaustyti kvadrateliais, pasauti i orkaite, palaukti kol siek tiek iskils ir istraukti. Tada ant kiekvieno kvadratelio uzdeti po sauksteli pagamintos mases,kuria sudaro: tarkuotas ferm.suris, juostelemis arba kubeliais pjaustytas rukytas kumpis, saukstelis grietines, 1 zalias kiausinis, nemazai smulkiai pjaustytu petrazoliu, juodieji malti pipirai,kmynai, maltas muskatas (sis ingridientas ipatingai duoda siam uzkandziui gera skoni). Viska sumaisyti ir deti ant teslos.O tada vel pasauti i orkaite.Is pradziu kol visiskai iskyla tesla, kepame 150-180 laipsniu karstyje,(nes jei greitai uzkaitinsim, jie greit iskils, bet istraukus greit ir supleks)po to padidiname karsti ir ijungiame skrudinimo programa, tada jie graziai apskrunda.
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 21, 21:40)
sorry, kad taip įsiterpiu, bet dėl to žalio faršo....
Lenkijoje restoranuose yra toks patiekalas: patiekia vienoje lėkštėje žalią faršą, žalią kiaušinį, smulkiai pjaustytų svogūnų. Viską pats išsimaišai, + druska ir pipirai ir tepi ant duonos. Vietiniai svaigsta - kaip skanu!
man tai  nieko ypatingo  cool.gif



Atrodo tik imk ir paprašyk dar keptuvės, kad iš to viso galėtum kotletus išsikepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 21, 20:40)
sorry, kad taip įsiterpiu, bet dėl to žalio faršo....
Lenkijoje restoranuose yra toks patiekalas: patiekia vienoje lėkštėje žalią faršą, žalią kiaušinį, smulkiai pjaustytų svogūnų. Viską pats išsimaišai, + druska ir pipirai ir tepi ant duonos. Vietiniai svaigsta - kaip skanu!
man tai  nieko ypatingo  cool.gif

dar pridesiu.... farsas turi buti jautienos, labai geros mesos, kokybiskas, neriebus... man jis labai patinka. pati irgi namuose darau, tik kiausinio tryni iskarto sumaisau su farsu, padarau duobute, sudedu supjaustytus svogunus, pabarstau druska ir pipirais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 06, 20:10)
dar pridesiu.... farsas turi buti jautienos, labai geros mesos, kokybiskas, neriebus... man jis labai patinka. pati irgi namuose darau, tik kiausinio tryni iskarto sumaisau su farsu, padarau duobute, sudedu supjaustytus svogunus, pabarstau druska ir pipirais  thumbup.gif

bigsmile.gif
aš dar rezgiau tokią mintį, kad gal tas faršas ten koks marinuotas blush2.gif , nes....nu kaip valgyti žalią mėsą unsure.gif

bet tai visiškai žalias, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(LABUSKA @ 2008 02 06, 19:42)
Atrodo tik imk ir paprašyk dar keptuvės, kad iš to viso galėtum kotletus išsikepti lotuliukas.gif

mes taip ir norėjom daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 06, 20:20)
bigsmile.gif
aš dar rezgiau tokią mintį, kad gal tas faršas ten koks marinuotas  blush2.gif , nes....nu kaip valgyti žalią mėsą  unsure.gif

bet tai visiškai žalias, ar ne?

visiskai zalias bigsmile.gif bet tokio farso kilogramas kainuoja kazkur 35 zl. taigi nera ten primalta jokiu gyslu ir pan.
Atsakyti