Na pasidalinsiu savo "firminiu", tiesa, ne pati sugalvojau, bet kadangi daugelis sveciu pas mane tik teragauja sita uzkanduka, tai vadinsiu savo firminiu...
Sluoksniuota tesla supjaustyti kvadrateliais, pasauti i orkaite, palaukti kol siek tiek iskils ir istraukti. Tada ant kiekvieno kvadratelio uzdeti po sauksteli pagamintos mases,kuria sudaro: tarkuotas ferm.suris, juostelemis arba kubeliais pjaustytas rukytas kumpis, saukstelis grietines, 1 zalias kiausinis, nemazai smulkiai pjaustytu petrazoliu, juodieji malti pipirai,kmynai, maltas muskatas (sis ingridientas ipatingai duoda siam uzkandziui gera skoni). Viska sumaisyti ir deti ant teslos.O tada vel pasauti i orkaite.Is pradziu kol visiskai iskyla tesla, kepame 150-180 laipsniu karstyje,(nes jei greitai uzkaitinsim, jie greit iskils, bet istraukus greit ir supleks)po to padidiname karsti ir ijungiame skrudinimo programa, tada jie graziai apskrunda.