Sveikutes, nezinau gal pasikartosiu bet labai skanus uzkandis, ypac prie alucio:
reikes vafliu, farso, ir kiausiniu su miltais teslai.
farsu padengiami vafliai daroma tiek sluoksniu kiek norite, na ce panasiai kaip vaikysteje su uogiene tepdavom tik su mesa dabar. Padengus juos reikia supjaustyt kvadratais ir apvolioti tesloje tesla panasi kaip blynams tik su saukstu majonezo. Kepti keptuveje ant silpnos ugnies, uztruks tikrai neilgai, skanaus
sumustiniai su sardine:
Balta duona su saulegr.
Sardines file konservai (pvz pikantiskam padaze)
citrina
sviestas
suris
Ant duonos tepame svieta, dedam sardine, apslakstom citrina ir gausiai uztarkuojam surio. I orkaite kokiom 10 min, kol pradeda lydytis suris. Skanu ir atshales.
Balta duona su saulegr.
Sardines file konservai (pvz pikantiskam padaze)
citrina
sviestas
suris
Ant duonos tepame svieta, dedam sardine, apslakstom citrina ir gausiai uztarkuojam surio. I orkaite kokiom 10 min, kol pradeda lydytis suris. Skanu ir atshales.
Stai puiki uzkanda prie alaus :
paimti saldytus kalmaru ziedus tesloje.Juos isvirti aliejuje.Prie ju tinka toks padazas : majonezas,pomidoru padazas,cesnakas.
Labai skanu
paimti saldytus kalmaru ziedus tesloje.Juos isvirti aliejuje.Prie ju tinka toks padazas : majonezas,pomidoru padazas,cesnakas.
Labai skanu
QUOTE(veitaita @ 2007 11 25, 20:07)
prie alaus skanu sumustiniai su žaliu faršu+juodi pipirai+svogūnai
su zaliu farsu jetau kaip ji galima valgyti?
QUOTE(kisule @ 2007 11 26, 11:32)
su zaliu farsu jetau kaip ji galima valgyti?
As ir neisivaizduoju kaip galima valgyt zalia farša,neskanu fuj.
QUOTE(kisule @ 2007 11 26, 11:32)
su zaliu farsu jetau kaip ji galima valgyti?
skanu, tikrai tikrai
pabandykit
(dar druskos reikia į jį pagal skonį)
Papildyta:
ragavau panašius sumuštinius Vokietijoj.
Mano sveciams begalo patinka dziovintos slyvos sidarytos suriu su cesnaku.
QUOTE(Barita @ 2007 10 27, 19:27)
Stai puiki uzkanda prie alaus :
paimti saldytus kalmaru ziedus tesloje.Juos isvirti aliejuje.Prie ju tinka toks padazas : majonezas,pomidoru padazas,cesnakas.
Labai skanu
paimti saldytus kalmaru ziedus tesloje.Juos isvirti aliejuje.Prie ju tinka toks padazas : majonezas,pomidoru padazas,cesnakas.
Labai skanu
ohoooohoo na paraugausim kada
QUOTE(veitaita @ 2007 11 25, 20:07)
prie alaus skanu sumustiniai su žaliu faršu+juodi pipirai+svogūnai
labai jau neapetitnai skamba, negalčiau žalio faršo net į burną įkišt
QUOTE(tarijo @ 2007 11 27, 20:41)
skanu, tikrai tikrai
pabandykit
(dar druskos reikia į jį pagal skonį)
Papildyta:
ragavau panašius sumuštinius Vokietijoj.
pabandykit
(dar druskos reikia į jį pagal skonį)
Papildyta:
ragavau panašius sumuštinius Vokietijoj.
Aha, vokiečiai mėgsta valgyt žalią faršą ir susigalvoja įvaririų tokių užkandžių su juo. Tik pas juos faršas žymiai geresnės kokybės negu pas mus(kalbu apie visokius maximinius faršus)
Galėčiau pasiūlyti tokį užkandį. Tik šis gal labiau tiks prie vyno.
Reikia imti džiovintų slyvų. Tokių gražių su duobutėmis. Į kiekvienos slyvos viduriuką įsprausti migdolo riešutą(galima tik pusę) arba kedro riešutą. Tokias įdarytas slyvas aptepti (sumaišyti) majonezu. Palaukti šiek tiek laiko (apie 1 val.) ir skanauti.
Reikia imti džiovintų slyvų. Tokių gražių su duobutėmis. Į kiekvienos slyvos viduriuką įsprausti migdolo riešutą(galima tik pusę) arba kedro riešutą. Tokias įdarytas slyvas aptepti (sumaišyti) majonezu. Palaukti šiek tiek laiko (apie 1 val.) ir skanauti.