receptas paprastas, bet skanu
Reikes
batono
cesnako
fermentinio surio
Kecupo
Batono riekeles perpjauti per puse ir apkepti aliejuje, sutarkuoti suri, supjaustyti cesnaka ir sumaisyti su suriu, galima majonezo ideti, bet as darau be jo. Batona istrinti cesnaku ir aptepti plonai kecupu, tada deti ant batono surio mase ir skanaus suri tarkuoju smulkiai
labas,isivaizduoju kad skanu,reikes pasigaminti,bet ar ne per daug cesnako?Plius i syri ir istrinti batona
ieskojau bet neradau, o gal nebuvo parasyta, kaip padaryti skanu surio-majonezo padaza, ir kad jis liktu toks tirstas, o ne sukietetu, kai suris atausta
na kaip buna kabakeliuose indelyje salia duonos, o ne ant duonos
MB prase savo visaziniame SM surasti, o neradau
na kaip buna kabakeliuose indelyje salia duonos, o ne ant duonos
MB prase savo visaziniame SM surasti, o neradau
Mes darom tokią užkandėlę prie alaus (jau patikrinta, labai labai skanu): reikia mielinės tešlos (galit gaminti pačios,bet šiaip yra pirkti Mantingos berods, raudonas pakelis). Taigi atšaldom tešlą, pakočiojom truputį, dedam kumpio, pabarstom ferm. sūrio,česnakiuko, užtepam majonezu. Pabaigoje dedam dar vieną lakštą tos tešlikės ir į orkaitę.Kepti reikia kokių gal 20-30min., bet gerai neprisimenu, matysis kai jau apskrus viršus, tada galima išimti, supjaustyti gabalėliais ir mėgautis kartu su alumi. Atrodo kaip sausainiai, bet labai skanu tikrai
viriau siandien zirnius su spirguciais prie alaus
niam niam, kaip skaniai gavosi - bandziau virt garuose, bet nusibodo laukt, kada jie suminkstes, tai isverciau i puoda su mazai vandens - isviro, nesulipo, imaisiau dar sonines su svogunu pakeptos - ne ka prasciau nei belmonte duoda
vnz vyras liko apipatenkintas
niam niam, kaip skaniai gavosi - bandziau virt garuose, bet nusibodo laukt, kada jie suminkstes, tai isverciau i puoda su mazai vandens - isviro, nesulipo, imaisiau dar sonines su svogunu pakeptos - ne ka prasciau nei belmonte duoda
vnz vyras liko apipatenkintas
Kai uzgriuna sveciai, manes praso padaryti uzkandini torta prie alaus.
Gal ir jums patiks?
Reikes:
Juodos duonos riekelemis ( apie 1/2 kepliuko)
Rukytos lasisos ar kupres be kaulu ( apie 50-100g pagal skoni)
Riebios varskes (200g)
Cesnako (2-3 skilteles)
Grietines (1 saukstas)
Majonezo ( 2 saukstai)
Pipirai, druska
Agurkai marinuoti arba rauginti ( 2 vnt.)
Ridikeliai ( 6-8 vnt.)
Spanguoles ( 12-15 uogu ), galima naudoti saldytas - atsildyti
Petrazoles, bazilikas papuosimui
Istrinti varske su cesnaku, druska, maltais pipirais, grietine ir majonezu. Duonos riekeles supjaustyti trikampeliais , juos sutepti varskes idaru, uzdeti zuvies ir sudelioti kad gautusi staciakampis. Sudeti plonai supjaustytus agurkelius.Deti antra duonos su uztepu ir zuvimi sluoksni. Virsu ir sonus aptepti varskes idaru.
Ant torciuko virsaus isdelioti ispjaustinetus ridikelius ( galima mazucius pomidorus), spanguoles, petrazoliu, baziliku lapelius ( auginu ir zalius ir melsvus). Puosiant virsu kaskart galima visaip prifantazuoti.
Sekmes kuryboje.
Gal ir jums patiks?
Reikes:
Juodos duonos riekelemis ( apie 1/2 kepliuko)
Rukytos lasisos ar kupres be kaulu ( apie 50-100g pagal skoni)
Riebios varskes (200g)
Cesnako (2-3 skilteles)
Grietines (1 saukstas)
Majonezo ( 2 saukstai)
Pipirai, druska
Agurkai marinuoti arba rauginti ( 2 vnt.)
Ridikeliai ( 6-8 vnt.)
Spanguoles ( 12-15 uogu ), galima naudoti saldytas - atsildyti
Petrazoles, bazilikas papuosimui
Istrinti varske su cesnaku, druska, maltais pipirais, grietine ir majonezu. Duonos riekeles supjaustyti trikampeliais , juos sutepti varskes idaru, uzdeti zuvies ir sudelioti kad gautusi staciakampis. Sudeti plonai supjaustytus agurkelius.Deti antra duonos su uztepu ir zuvimi sluoksni. Virsu ir sonus aptepti varskes idaru.
Ant torciuko virsaus isdelioti ispjaustinetus ridikelius ( galima mazucius pomidorus), spanguoles, petrazoliu, baziliku lapelius ( auginu ir zalius ir melsvus). Puosiant virsu kaskart galima visaip prifantazuoti.
Sekmes kuryboje.
QUOTE(knotknot @ 2007 08 17, 12:32)
Kai uzgriuna sveciai, manes praso padaryti uzkandini torta prie alaus.
nu nerealiai skaniai skamba, o gal galesi kada ir foto idet ?
ir kaip po to valgyt? pjaustyt kaip tora?
o kam tada duona trikampiukais pjaustyt? kad po to lengviau pjaustytusi?
noriu isbandyt... uz tai klausimu milijonas
QUOTE(laukine @ 2007 08 17, 12:34)
nu nerealiai skaniai skamba, o gal galesi kada ir foto idet ?
ir kaip po to valgyt? pjaustyt kaip tora?
o kam tada duona trikampiukais pjaustyt? kad po to lengviau pjaustytusi?
noriu isbandyt... uz tai klausimu milijonas
ir kaip po to valgyt? pjaustyt kaip tora?
o kam tada duona trikampiukais pjaustyt? kad po to lengviau pjaustytusi?
noriu isbandyt... uz tai klausimu milijonas
Duona pjaustau trikampiukais, kad galeciau sudelioti grazu staciakampi ar apvalu torciuka, o ir pjaustyti paskui paprasciau.
Foto dabar neradau, gal jau ismeciau ( senas receptas ), kai darysiu torciuka, galesiu ideti.
Tikrai skanu ir papuosia stala. Pabandykit!
QUOTE(knotknot @ 2007 08 17, 12:56)
Duona pjaustau trikampiukais, kad galeciau sudelioti grazu staciakampi ar apvalu torciuka, o ir pjaustyti paskui paprasciau.
Foto dabar neradau, gal jau ismeciau ( senas receptas ), kai darysiu torciuka, galesiu ideti.
Tikrai skanu ir papuosia stala. Pabandykit!
Foto dabar neradau, gal jau ismeciau ( senas receptas ), kai darysiu torciuka, galesiu ideti.
Tikrai skanu ir papuosia stala. Pabandykit!
aciukas siom dienom ir isbandysim
ir gal tada as imesiu savo pabandyma
QUOTE(laukine @ 2007 08 17, 13:08)
Linkiu sekmes! Butu idomu pasiziureti, gal kaip nors idomiau papuosi? Turesiu ko pasimokyti.
Pareklamuokit, kaip atrodo tas torčiukas.. Jau labai skaniai atrodo
Na tikrai labai jau įdomiai skamba receptas. įdėkit merginos nuotrauką kurios ja udarėt šį torčiuką