Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 15:25)
Tai zinai mano varga. doh.gif  as pirma sildziau 350 ml,. pagalvojus pasildziauvisa 500ml, tai kauke man kainavo 40 lt , plius varvalus lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Kas tau cia pasake kad tiek daug reikia? lotuliukas.gif negaliu juokas ima thumbup.gif lotuliukas.gif nezinau bent jau man alyvuogiu aliejaus puse puoduko per akis ir per blakstienas uztenka biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvojau,kad daugiau isigers,ot ne. doh.gif ne tik,kad neisigeria,o dar ir varva, tai tokisu takelisu palieku tarp kamariu,o apie klaviatura ir pelyte patyliu,riebaluoti tokie. lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 14:35)
Galvojau,kad daugiau isigers,ot ne. doh.gif  ne tik,kad neisigeria,o dar ir varva, tai tokisu takelisu palieku tarp kamariu,o apie klaviatura ir pelyte patyliu,riebaluoti tokie. lotuliukas.gif  blush2.gif

aliejaus is tikruju reikia nedaug: nereikia kad varvetu, nes pasirodo, netinka "kuo daugiau, tuo geriau"..plaukai pasiema tiek kiek reikia jiems 4u.gif cia man taip aiskino is KN ...nes as lygiai taip pat kaip tu darydavau blush2.gif
Atsakyti
Aciu Ievuk. 4u.gif bandysiu,o kiek laikyt? nusibodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 14:43)
Aciu Ievuk. 4u.gif  bandysiu,o kiek laikyt?  nusibodo blush2.gif

rolleyes.gif sako, kad kuo ilgiau, tuo mazdaug geriau. bet as manau kad ir valanda yra gerai. o kiek jau laikai? as tai pvz kaukes stengiuosi laikyt ne maziau 2 val, o jei tik alieju dedu tai kaip iseina- kartais 1 val, kartais per nakti... wub.gif
Atsakyti
dar tik apie valanda,kol paziuresiu filma, palaikysiu tikrai bigsmile.gif

per nakti as negaleciau,o gaila.. verysad.gif o skiriasi tau rezultatas kai isplauni,kai laikai per nakti ir per 2val? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 18:41)
Kas dėl ryžumo, tai pavyzdžiui  aš neturiu ryžų  pigmentų, o prieš  dirbtiną šviesą jie tikrai tampa ryžoki  g.gif Bet dabar nusidažiau kitais dažais tai jau   thumbup.gif   Va dedu ir aš savo šokoladą jūsų teismui biggrin.gif
user posted image

super spalvyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 04, 18:59)
wow! Kokios visos jus cia sokoladines ir tiesiaplaukes, kaip is reklamu grynai, labai grazus karciai pas abi. Vilnijantys tokie.
As rudais plaukais, kokio 4-5 nr dazyta, bet nuotraukoj atrodau visai juoda  ;//
Nuo tiesinimo lb sikilineja galai tai  nebetiesinu jau ir vaisktau dabar "naturali" va tokia -kutvelos stiliuke, susibangavus ir pasisiausus.user posted image

Man labai grazi sukuosena tavo rolleyes.gif ,kad as taip ismokciau susukti plaukus doh.gif niekad nepavyksta
dedu ir as savo dabartine spalvyte,rodziau musu plaukuciu nuotraukose smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 05 kovo 2009 - 15:58
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 15:16)
dar tik apie valanda,kol paziuresiu filma, palaikysiu tikrai bigsmile.gif

per nakti as negaleciau,o gaila..  verysad.gif  o skiriasi tau rezultatas kai isplauni,kai laikai per nakti ir per 2val? g.gif

nepasakyciau kad labai skiriasi, gal zinai labiau psichologiskai esi nusiteikus kad ilgiau laikydama grazesni plaukai bus wub.gif ax.gif bet siaip man ir po valandos atrodo kad yra rezultatai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 05, 16:52)
super spalvyte wub.gif
Papildyta:

Man labai grazi sukuosena tavo rolleyes.gif ,kad as taip ismokciau susukti plaukus doh.gif niekad nepavyksta
dedu ir as savo dabartine spalvyte,rodziau musu plaukuciu nuotraukose smile.gif
user posted image

Fantastiski plaukai,fantastiski,apsikeisciau iskarto biggrin.gif

Visoms begalo aciu grazius zodzius ir uz paskatinima netiesinti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakau kodel tieisinu: nes pas mane nera tokios tvarkingos garbanos kaip atrodo fotkeje, nors ir naturalios,bet nuo vejo, dregmes pasileidzia,dar plaukai labai labai linke pasipipusti ir pasisiausti bei susivelti, tada jokio vaizdo ir veidas piktas atrodo,o kai istiesinu -tvarkingai krenta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 05 kovo 2009 - 16:18
na va, as po serialu nusiplausiu, jau 2h 20min laikau,dar vienas serialas liko lotuliukas.gif blush2.gif wub.gif

tiesa,psichologinis nusiteikimas daro daug. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 05, 16:52)

WAU wub.gif wub.gif Tikrai labai grazus. As ir norejau taip kirpt biggrin.gif
Atsakyti
Dekuj visoms 4u.gif dabar sulyginau galiukus,trumpesni biski smile.gif
Atsakyti