Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

O man graziausiai sviesus atrodo (pati pirma nuotrauka).. ach kaip grazu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Na apie ta tonika zoleliu.. toks zalias, gaila,kad nemoku ikelt ft, g.gif po jo plaukai nuostabus,nors siiap apie maniskiu to pasakyt neina. schmoll.gif

man irgi sviesus graziai atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 08:58)
Na apie ta tonika zoleliu.. toks zalias, gaila,kad nemoku ikelt ft, g.gif po jo plaukai nuostabus,nors siiap apie maniskiu to pasakyt neina. schmoll.gif

O gal kokia nuoroda internete gali nurodyt kaip atrodo tas super daigciukas thumbup.gif kur ji perki ir kiek moki uz ji? ax.gif jau ir as uzsimaniau ismeginti ji lotuliukas.gif 4u.gif
o kaip ikelt foto zinok pamokint negaliu,nes ir pati nemoku doh.gif lotuliukas.gif nebent mergickos padet tau galetu ax.gif
Papildyta:
[SIZE=1]
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 22:47)
O siaip tai galiu parodyt visa eiga nuo sviesios iki tamsios  smile.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuri labiausiai tiko?  biggrin.gif

Kaip sakoma graziam zmogui viskas tinka ir pritinka thumbup.gif mirksiukas.gif Na ir prieksperimentavusi ta musu Monikutja thumbup.gif na apie sviesius nelabai ka galiu ir pasakyt nelabai man ten ir matosi kas ax.gif o siaip tamsus plaukuciai pritinka,tik va tie kur buvo i ryzuma, tai ne... negraziai kazkaip ziurisi mano akytems schmoll.gif mirksiukas.gif o dabartine spalvyte labai grazi thumbup.gif noriu ir as tokios ax.gif biggrin.gif
Tai gal isduosi paslapti kuo juos taip priziuri kad po tiek ivairiu dazymu jie vis dar tokie grazus? wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gelyciuke,gera cia tave visad rast. yahoo.gif yahoo.gif

Taigi, kaina apie 8 - 9 lt, bet man patinka,o nuoroda stai -

http://www.svarospre...Rokolor_3.2.jpg

bet as naudoju sokoldado spalvos,gal enkaip atrodo, bet gerai, mano drauge - juoda naudoja tai irgi pasaka.. cia toms,kurios nera isitikinusios, nes si spalva nusiplauna,o isbadyt ,manau,linkusios visos. yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 09:46)
Gelyciuke,gera cia tave visad rast. yahoo.gif  yahoo.gif

Taigi, kaina apie  8 - 9 lt, bet man patinka,o nuoroda stai -

http://www.svarospre...Rokolor_3.2.jpg

bet as naudoju sokoldado spalvos,gal enkaip atrodo, bet gerai, mano drauge - juoda naudoja tai irgi pasaka.. cia toms,kurios nera isitikinusios, nes si spalva nusiplauna,o isbadyt ,manau,linkusios visos. yahoo.gif

Gera ir tave cia visada rast, o dar plius ir geru patarimu gauti thumbup.gif mirksiukas.gif
Niu reiks ismeginti..manau blogiau gal nebus nuo jo biggrin.gif esu maciusi ta buteliuka parduotuvese bet kazkaip neatkrepdavau nei demesio kas cia toks ax.gif biggrin.gif
Niu siaip biski kvaila klausima uzduosiu lotuliukas.gif O sakyk nenudazo jis ten galvos odos baisiai,ar siaip netepa kokiu rubu apykakliu sakykim kai susyli? ax.gif nes kazur esu skaiciusi vienos mergickos atsiliepima kad daze su kazkokiu dazanciu sampunu ar kuo ten nezinau net tiksliai, tai sako nusidaze ir galvos oda o dar plius ir rubus istepdavo doh.gif
Nors jei tu naudoji ir patenkinta tai speju tokiu fintu nebuna ax.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyciuke: 05 kovo 2009 - 09:01
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 22:47)

Stai kokia kruva plauku storiu ilgu kazkada turejau  biggrin.gif
user posted image

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuri labiausiai tiko?  biggrin.gif

va cia tai kupeta! thumbup.gif
turbut buvo pakankamai sveiki ir paklusnus?
as gal praziurejau - o kokia naturali/gimtoji spalva?

Atsakyti
Man nenudazo,as pastoviai dazau,nes tik sitas daziukas palaiko stiprius plaukus. ( mano teta tame praktikuojasi,tai ir pataria. g.gif ) na ziurekit,jei ka,kalusk 4u.gif

namie tik visokiu moliugu seklu,makadamiju aliejai,o alyvuogiu nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 10:32)
Man nenudazo,as pastoviai dazau,nes tik sitas daziukas palaiko stiprius plaukus. ( mano teta tame praktikuojasi,tai ir pataria. g.gif )  na ziurekit,jei ka,kalusk 4u.gif

Aiskutis, na begsiu savaitgali nusipirkt ax.gif jei gali papasakok kaip ten tu ji naudoji?ar yra parasyta kaip ten ji naudot? beje koki numeriuka perki to buteliuko?nes maciau ten skirtingi tie numeriukai bet aprasymas visu vienodas doh.gif bent jau svaros prekiu puslapyje kiek paziurejau tai taip buvo.. biggrin.gif
Atsakyti
Ten parasyta sokolad. blush2.gif , nesijaudink,rudu atspalviu isvis retas ten. bigsmile.gif

Na ka.. isplaunu galvytę , su šampūnu, uztepu toniko per visa plauka, negailiu ax.gif , maisiuka, ranksluostuka ant virsaus ir laikau valanda, ten parasyta berod iki 45 min, tada isplauanu, bet BE sampuno. drinks_cheers.gif ir esi grazi ir gyvu plauku 4u.gif as dazysiu ryt,snd dar kauke aliejaus noreciau padaryti,jei netingesiu ir kai nusipirksiu alyvuogiu. blush2.gif ax.gif

As tai perku ne svaros prekese,o kur tos svaros prekes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 11:11)
As tai perku ne svaros prekese,o kur tos svaros prekes? bigsmile.gif

Aciu uz informacija 4u.gif drinks_cheers.gif
Niu kur tu buvai atsiuntusi nuoroda kaip atrodo tas tonikas,tai va ten buvo svaros prekiu parduotuve ax.gif
http://www.svarosprekes.lt/apiemus.php
va gali paziureti kokiuose miestuose yra tu parduotuviu, gal ir tavo mieste yra tai galesi laiko turedama nubegt pasidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyciuke: 05 kovo 2009 - 10:41
aciu! ;* 4u.gif laukiu aliejaus , o mastau ar galima alieju su zibalu pamaisyt? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 04, 19:59)
wow! Kokios visos jus cia sokoladines ir tiesiaplaukes, kaip is reklamu grynai, labai grazus karciai pas abi. Vilnijantys tokie.
As rudais plaukais, kokio 4-5 nr dazyta, bet nuotraukoj atrodau visai juoda  ;//
Nuo tiesinimo lb sikilineja galai tai  nebetiesinu jau ir vaisktau dabar "naturali" va tokia -kutvelos stiliuke, susibangavus ir pasisiausus.user posted image

tai ir netieisnk, ne s visai "nusisakos", taip sakant bigsmile.gif gerai taip, graziai banguojas, tai tik puoselek tas banga sir liux. bet gal cia tik foto taip tamsiai.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 23:47)

Stai kokia kruva plauku storiu ilgu kazkada turejau  biggrin.gif

tada sumaniau kad man reik tamsiu ir nusitamsinau stai taip

user posted image

Na Kadangi vel buvau ryza tai va dabar vel nusidaziau naujais L'OREAL EXCELL10 dazais 5.3nr ir gavausi stai tokia
user posted image

vat man cia labai grazios spalvos, o ten ,kur rasai -ryza, tai man visai ne ryza.tik turi tokia atspalviuka
Atsakyti