Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(diamondness @ 2009 10 12, 17:07)
Man irgi per daug nenaturali atrodo,nemegstu tokiu drinks_cheers.gif

biggrin.gif plauku dazai todel ir vadinasi dazais, kad jais nudazius plaukus, spalva Nebebuna Naturali. cia ir yra esme, keistas jusu argumentas kad splava atrodo nenaturali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 12, 17:09)
biggrin.gif plauku dazai todel ir vadinasi dazais, kad jais nudazius plaukus, spalva Nebebuna Naturali. cia ir yra esme, keistas jusu argumentas kad splava atrodo nenaturali tongue.gif

yra skirtumas "spalva atrodo nenaturali" ir "yra nenaturali". kad nudazyti plaukai nera naturalios spalvos, tai ir taip aisku tongue.gif kalba, matomai, buvo ne apie toki nenaturaluma smile.gif

o siaip ne_mamuko plaukai tikrai labai grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 12 spalio 2009 - 16:16
QUOTE(Feline @ 2009 10 12, 18:14)
yra skirtumas "spalva atrodo nenaturali" ir "yra nenaturali". kad nudazyti plaukai nera naturalios spalvos, tai ir taip aisku  tongue.gif kalba, matomai, buvo ne apie toki nenaturaluma smile.gif

o siaip ne_mamuko plaukai tikrai labai grazus

Pritariu,kad kalba eina ne apie realu nenaturaluma spalvos,kad jie dazyti,bet apie vizualini,nes kartais kad ir dazyti plaukai,jie net neatrodo kaip butu dazyti,o atrodo lyg naturali butu spalva,niekas net nepastebi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 13, 17:03)
Pritariu,kad kalba eina ne apie realu nenaturaluma spalvos,kad jie dazyti,bet apie vizualini,nes kartais kad ir dazyti plaukai,jie net neatrodo kaip butu dazyti,o atrodo lyg naturali butu spalva,niekas net nepastebi drinks_cheers.gif

Na tai kam tada juos dazyt, jei norit kad atrodytu kaip nedazyti? biggrin.gif nesistebiu, kad vyrai moteru nesupranta, nes jos pacios nezino ko nori biggrin.gif
Atsakyti
O kame tas nenaturalumas? blink.gif Tamsus plaukai,vietomis nuo apsvietimo suniansuojantys siltai rudais tonais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 13, 20:25)
O kame tas nenaturalumas? blink.gif  Tamsus plaukai,vietomis nuo apsvietimo suniansuojantys  siltai rudais tonais. wub.gif

Vat butent g.gif kur tas nenaturalumas? blink.gif labai grazus.....turintys grazu atspalvi ir blyzantys plaukai..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 13, 18:56)
Na tai kam tada juos dazyt, jei norit kad atrodytu kaip nedazyti?  biggrin.gif  nesistebiu, kad vyrai moteru nesupranta, nes jos pacios nezino ko nori  biggrin.gif

Nu tai ir sakau,kad galima visai radikaliai pakeisti plauku spalva,bet vienu atveju ji gali naturaliai atrodyti,o kitu kaip salmas taip sakant,lyg perukas biggrin.gif Tai dar ir dazu spalvos buna visokios kur pridetas zodis natural ir pan.,kurios skaitosi ne tokios dirbtines smile.gif As tik sakau,kad man dirbtines tokios nepatinka,jei kazkam kitam patinka ir yra grazu,tai valio 4u.gif
Atsakyti
Ar priimsit ir mane? bigsmile.gif ziuriu, kad jau tikrai iseinu is blondiniu tarpo, tad reikia kazkur bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 16, 15:20)
Ar priimsit ir mane?  bigsmile.gif  ziuriu, kad jau tikrai iseinu is blondiniu tarpo, tad reikia kazkur bendrauti biggrin.gif

jamam jamam tave biggrin.gif pasirodyk ir cia,super spalvyte man tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 16, 14:32)
jamam jamam tave  biggrin.gif  pasirodyk ir cia,super spalvyte man tavo  thumbup.gif

aciu dar karta, rodausi smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
aistuliaa tikrai jau manyciau nebe blondine smile.gif grazi spalva, tik plaukai kokie ploni atrodo rolleyes.gif
Papildyta:
O del ne_mamuko plauku, normali, grazi juoda plauku spalva smile.gif idomu kokiu buna juodu naturaliu ir juodu nenaturaliu rolleyes.gif tai tiesiog yra juoda ir viskas gi. O jei nemegstat tiesiog tokios spalvos, taip reikia ir sakyti gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 16, 14:51)
aistuliaa tikrai jau manyciau nebe blondine smile.gif grazi spalva, tik plaukai kokie ploni atrodo rolleyes.gif

Aciu del spalvos smile.gif
Kad jie ir yra ploni is esmes, o po sviesinimu dar suploneje.. Tai jau noriu tamsesnes spalvyte ir atsiauginti kiek imanoma sveikesnius plaukucius ax.gif
Atsakyti