O aš vien dėl to ryžo /žalsvai gelsvo atspavio nesirįžtu apskritai dažyti rudai plaukų
Nu kaip man negražu tie nusiplovimai

..nu kad man net geriau ta mano murzina pilka peleninė natūrali spalva, nei pasiplovęs ryžas ar gelsvai žalsvas

Bet ta pilka irgi labai jau bjauri, ir vis pilkėja- toks jausmas, kad žilų jau atsiranda, nors neturiu trisdešimties dar, bet visokių nervų paskutiniais metais buvo, tai lyg pastebiu tų žilų, kai dienos šviesoj pažiūriu, gal man vaidenasi, bet toks jausmas kad pilkėja vis tie plaukai, bjaurėja jų spalva, tai jau jaučiu vis tiek dažysiu artimiausiu metu, nes būti žilstelėjusiai biskį dar per jauna

O ir ta pilka toke fu..
Blondine kažkaip būti -nzn

visą gyvenimą prabuvau blondine natūrali (vaikystėj visai balta, vėliau pilke tokia- fee), tai kažkaip akis pavargusi nuo to blond, o ir plaukai sausi labai -blondinimo neatlaikytų jaučiu- tai vis galvoju kokį rusvą, arba rusvą su šviesesnėm sruogelėm, bet vat nesiryžtu, kol neatradau kokio patarimo ką daryti kai šlykščiai nublunka spalva, ir tas ryžumas/gelsvumas prieš šviesą išryškėja- nes man tai lb negražu- tada jau aš geriau renkuosi natūralius, jei didesnę dalį laiko reiks pravaikščioti ryžavotai arba pablukusiai kaip bomžei nugairintai lietaus
Gal galvoju galima papildomai tada kokiu ala nusiplaunamu dažančiu šampūnu be oksidantų paplauti kai ima blukti- kam dažyti, jei graži tik porą savaičių po dažymo- o paskui fee- ryžai ir nublukusiai vaikščioti
Tai dabar sprendžiu ar dažyti natūraliai rusvai su kokiom atseit saulės pablukintom sruogelėm, ar dažyti sodriai raudonai irgi su šviesesnėm raudonom sruogelėm. Visai tamsūs ar juodi plaukai prie veido netinka, nes jis labai smulkus ir ilgas, tai ieškau tinkamiausio varianto.
0kristut0, o kokiais tiksliai alfaparf dažais tu dažei tada kai pirmą kartą alfaparf išbandei?- ta prasme koks spalvos pavadinimas/numeris? man tavo spalva gana natūrali ir graži atrodė nuotraukoje

Vis einu pro medines šukas, tai gundausi nusipirkt alfaparf, bet įdomu kokia ten tavo spalva buvo- aš tai ten jokio ryžumo neįžiūrėjau, o sako ir plaunasi gana natūraliai jie tai gal iš jų ką rinktis:ax: