Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

O aš vien dėl to ryžo /žalsvai gelsvo atspavio nesirįžtu apskritai dažyti rudai plaukų unsure.gif
Nu kaip man negražu tie nusiplovimai schmoll.gif ..nu kad man net geriau ta mano murzina pilka peleninė natūrali spalva, nei pasiplovęs ryžas ar gelsvai žalsvas doh.gif Bet ta pilka irgi labai jau bjauri, ir vis pilkėja- toks jausmas, kad žilų jau atsiranda, nors neturiu trisdešimties dar, bet visokių nervų paskutiniais metais buvo, tai lyg pastebiu tų žilų, kai dienos šviesoj pažiūriu, gal man vaidenasi, bet toks jausmas kad pilkėja vis tie plaukai, bjaurėja jų spalva, tai jau jaučiu vis tiek dažysiu artimiausiu metu, nes būti žilstelėjusiai biskį dar per jauna doh.gif O ir ta pilka toke fu..

Blondine kažkaip būti -nzn g.gif visą gyvenimą prabuvau blondine natūrali (vaikystėj visai balta, vėliau pilke tokia- fee), tai kažkaip akis pavargusi nuo to blond, o ir plaukai sausi labai -blondinimo neatlaikytų jaučiu- tai vis galvoju kokį rusvą, arba rusvą su šviesesnėm sruogelėm, bet vat nesiryžtu, kol neatradau kokio patarimo ką daryti kai šlykščiai nublunka spalva, ir tas ryžumas/gelsvumas prieš šviesą išryškėja- nes man tai lb negražu- tada jau aš geriau renkuosi natūralius, jei didesnę dalį laiko reiks pravaikščioti ryžavotai arba pablukusiai kaip bomžei nugairintai lietaus schmoll.gif

Gal galvoju galima papildomai tada kokiu ala nusiplaunamu dažančiu šampūnu be oksidantų paplauti kai ima blukti- kam dažyti, jei graži tik porą savaičių po dažymo- o paskui fee- ryžai ir nublukusiai vaikščioti unsure.gif

Tai dabar sprendžiu ar dažyti natūraliai rusvai su kokiom atseit saulės pablukintom sruogelėm, ar dažyti sodriai raudonai irgi su šviesesnėm raudonom sruogelėm. Visai tamsūs ar juodi plaukai prie veido netinka, nes jis labai smulkus ir ilgas, tai ieškau tinkamiausio varianto.

0kristut0, o kokiais tiksliai alfaparf dažais tu dažei tada kai pirmą kartą alfaparf išbandei?- ta prasme koks spalvos pavadinimas/numeris? man tavo spalva gana natūrali ir graži atrodė nuotraukoje ax.gif Vis einu pro medines šukas, tai gundausi nusipirkt alfaparf, bet įdomu kokia ten tavo spalva buvo- aš tai ten jokio ryžumo neįžiūrėjau, o sako ir plaunasi gana natūraliai jie tai gal iš jų ką rinktis:ax:

Atsakyti
Prasom,mielosios 4u.gif ;**

Na as bijau savo nusiurelisu kankinti ,tai jei dazau,dazau sokoladine spalva , bet is zoleliu Toniku tokiu,laaaabai blizgus,atsigave plaukai tampa,pasaka, bet niekaip neprisiruosiu nusipirkt. doh.gif turiu cia namie,bet jau puse ,maziau, beliko. 4u.gif

tie plaukai - tokia beda. doh.gif bigsmile.gif

vis mastau,kad reikia kauke ir pirktine nusipirkt, bet kodel pasitikiu tik arba is kirpyklu,arba rusiskom? g.gif blush2.gif

Isivaizduokit,daziau palukus ttaaaamsiai ruda, beveik juoda ,ir kaip atsipaludinejo,man jie liko melvai zalsvo atspalvio,galvojau doh.gif gal zinote kaip ji panaikinti, nes siek tiek, atrodo,dar yra. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 04 kovo 2009 - 07:56
QUOTE(Chanell @ 2009 03 04, 08:55)
Prasom,mielosios 4u.gif  ;**

Na as bijau savo nusiurelisu kankinti ,tai jei dazau,dazau sokoladine spalva , bet is zoleliu  Toniku tokiu,laaaabai blizgus,atsigave plaukai tampa,pasaka, bet niekaip neprisiruosiu nusipirkt. doh.gif  turiu cia namie,bet jau puse ,maziau, beliko. 4u.gif 

Niu papasakok papasakok placiau apie ta stebuklinga zoleliu tonika bigsmile.gif mirksiukas.gif kur perki kiek moki ir panasiai ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu tikrai labai noriu pagirti svytejimas ezero dugne clap.gif notworthy.gif thumb_yello.gif tiesiog skaitai ir malonu skaityti kai mintys labai aiskios protingos... thumbup.gif aciuks.gif
Na o jei neapsisprendi ka daryti su savo plaukuciais,tai juk gali mums pabandyt pasirodyt ir mes pasakytumem ar patartumem kaip musu akytems tau graziau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As dazau Lorealio dazais. Tik as maisau 8,02 ir 6,02 spalvytes. Dazus perku is kirpyklos, parduotuvej ju net ner. Siaip patenkinta spalvyte esu ir plaukuciai blizga...nors ilgai buvau svieisi, o gal kokie metai jau kaip esu ruda, bet esu patenkinta ir plaukai atsigauna po issausejimo doh.gif

O dar norejau paklausti koki sampuna naudojat, as Lorealio Vitamino Color naudoju, siaip gal ir viskas su juo tvarkoj, plaukuciai blizga nuo jo...bet jauciu kad labai jau priprato plaukuciai, gal reiktu kazka truputi pakeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazonke: 04 kovo 2009 - 09:45
As nuo pat gimimo esu tamsi, naturalus plaukai tamsiai rudi, bet dazau juodai ax.gif man grazu ir patinka..dziaugiuosi, kad kai spalva nusiplauna, taip ir islieku su tamsiais plaukuciais smile.gif tik kartais jau pakausis buna sviesesnis ir skiriasi su apatiniais plaukais, nes kazkaip saknys turbut visoms cia greiciausiai nusiplauna smile.gif ir dar juk atauga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 03, 18:31)
na ir kaip tau jie? ax.gif  ilgai laikosi splavyte? mirksiukas.gif

baisiai patinka bigsmile.gif spalva tikrai ilgai laikosi, galiu nedazyt 2 men.. mirksiukas.gif ir to ryzumo nelb yra... ax.gif be to, kirpeja papliotkino, kad nuo ju plaukai lb auga, bet manau cia briedas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 03, 18:56)
SVEIKOS  drinks_cheers.gif  smile.gif
As ir kovoju su tokia pat beda  blink.gif  Bet dabar isbandziau naujus LOreal dazus, tai lyg nepastebejau  biggrin.gif

kokius? siuos user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites. Planuoju prisijungti prie Jusu 4u.gif anksciau visada dazydavausi rudai (aisku spalva varijuodavo nuo sviesios sokoladines iki tamsiai rudos, beveik juodos), kazkur pries metus nusprendziau, kad noriu pasikeist ir tapt sviesiaplauke. Po truputi dazydama plaukus sviesiom sruogelem tapau blondine, bet jau plaukai...visi isdziuvo, nutriuso, dar dabar slenka labai sad.gif anksciau visi girdavo, kad mano plaukai grazus, ilgi, stori, banguoti, kaip is reklamos kokios, o dabar liko tik kazkokie nusiure karciai cray.gif verysad.gif visiskai nedazyt plauku irgi negaliu, nes naturali spalva labai negrazi ir as labai blanki su ja, todel nusprendziau vel dazyt rudai. gal nors po truputi atsigaus plaukai, dabar dar ir lepinu juos nuolat visokiom kaukem ir pan unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 03 04, 13:43)
Sveikos mergaites. Planuoju prisijungti prie Jusu  4u.gif  anksciau visada dazydavausi rudai (aisku spalva varijuodavo nuo sviesios sokoladines iki tamsiai rudos, beveik juodos), kazkur pries metus nusprendziau, kad noriu pasikeist ir tapt sviesiaplauke. Po truputi dazydama plaukus sviesiom sruogelem tapau blondine, bet jau plaukai...visi isdziuvo, nutriuso, dar dabar slenka labai sad.gif anksciau visi girdavo, kad mano plaukai grazus, ilgi, stori, banguoti, kaip is reklamos kokios, o dabar liko tik kazkokie nusiure karciai  cray.gif  verysad.gif  visiskai nedazyt plauku irgi negaliu, nes naturali spalva labai negrazi ir as labai blanki su ja, todel nusprendziau vel dazyt rudai. gal nors po truputi atsigaus plaukai, dabar dar ir lepinu juos nuolat visokiom kaukem ir pan  unsure.gif

Savo istorija bepasakodama papasakojai ir manaja doh.gif mirksiukas.gif as irgi buvau sugalvojusi blondinka tapti doh.gif lotuliukas.gif bet va vel kokei metai jau esu tamsi nors daug kas sako kad sviesi labiau pritiko... unsure.gif na tiek to...svarbu as gerai jauciuosi,kai zinau kad nebekankinu savo plauku peroksidu thumbup.gif na o po to peroksido kaip atgaivint plaukus as net neisivaizduoju doh.gif unsure.gif na bet bandyt galima thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyciuke: 04 kovo 2009 - 13:06
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 04, 14:01)
Savo istorija bepasakodama papasakojai ir manaja doh.gif  mirksiukas.gif  as irgi buvau sugalvojusi blondinka tapti doh.gif  lotuliukas.gif  bet va vel kokei metai jau esu tamsi nors daug kas sako kad sviesi labiau pritiko... unsure.gif  na tiek to...svarbu as gerai jauciuosi,kai zinau kad nebekankinu savo plauku peroksidu thumbup.gif  na o po to peroksido kaip atgaivint plaukus as net neisivaizduoju doh.gif  unsure.gif  na bet bandyt galima thumbup.gif  mirksiukas.gif

Viltis durniu motina lotuliukas.gif vistiek kazka daryti tai reikia smile.gif lepinu plaukiukus is vidaus vitaminais ir is isores visaip, jau jauciu, kad p[agerejo ju bukle, o dar kai nedeginsiu baltais dazais, tai isvis bus super bigsmile.gif na bent tikiuosi taip rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
mergos, gal ir mes dedame savo plaukuciu foto cia, kaip ir blondes savo temutei? rolleyes.gif
Atsakyti