Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

Kokiais daziukais dazote savo plaukucius? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 03, 17:57)
Kokiais daziukais dazote savo plaukucius? ax.gif  4u.gif

Joico 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 03, 17:57)
bet tas ryzumas pasimato tik pries saule, ane? as dazau truputi tamsiau nei tu, tai kad lb matytusi, nepasakyciau...o kovoju niekaip...dazau vel ir tiek  4u.gif

Ne tik pries saule, aisku pries ja ryskiau nei siaip. Va nusidazau atrodo viskas gerai o po poros savaiciu jau ryzas atspalvis islenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 03, 19:04)
Joico  4u.gif  4u.gif

na ir kaip tau jie? ax.gif ilgai laikosi splavyte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 03, 18:12)
Ne tik pries saule, aisku pries ja ryskiau nei siaip. Va nusidazau atrodo viskas gerai o po poros savaiciu jau ryzas atspalvis islenda g.gif

va va , man tai ypac prie dirbtinos sviesos matosi , lb gerai paruotuveij pasiziureti i veidrodi . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 03, 19:12)

Tai sakau gal tu dazai su kokiais augaliniais ar nuplaunamais daziukais kad tau taip greit jie nusiplauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 03, 19:32)
Tai sakau gal tu dazai su kokiais augaliniais ar nuplaunamais daziukais kad tau taip greit jie nusiplauna? g.gif

Ne, dazau su cheminiais ir nemazai esu isbandzius bet su visais taip. Turbut cia didziausias tamsiu plauku trukumas
Atsakyti
Jungiuosi ir as smile.gif 4u.gif o su tuo ryzumu, pamenu, mano mamai taip pat budavo..nusidazo tamsiai, o po neilgo laiko visai kita, tokia irgi ryza spalva..kazin del ko cia?dazu ar paciu plauku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 03 03, 22:14)
Jungiuosi ir as smile.gif  4u.gif o su tuo ryzumu, pamenu, mano mamai taip pat budavo..nusidazo tamsiai, o po neilgo laiko visai kita, tokia irgi ryza spalva..kazin del ko cia?dazu ar paciu plauku? g.gif

tiesiog plaukai turi toki ryza pigmenta ax.gif
nemanau, kad kazkas cia pagelbes apart dazymo reguliariai. na nebent dar sampunai tamsiaplaukems, buna su mikro dazu pigmentais, patamsina siek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif Aš dažau rudais dažais,o gaunuosi juoda... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 03, 20:17)
smile.gif Aš dažau rudais dažais,o gaunuosi juoda... ax.gif

tai gal tais kur dark brown .? jie atrodo kaip juodi. tas pats beweijk..mano puske dazyavos, kai neleisdavo jei dazytis juoaij, sakydavo as ruda , ne juoda lotuliukas.gif nors juoda atrode.
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2009 03 03, 20:16)
tiesiog plaukai turi toki ryza pigmenta  ax.gif
nemanau, kad kazkas cia pagelbes apart dazymo reguliariai. na nebent dar sampunai tamsiaplaukems, buna su mikro dazu pigmentais, patamsina siek tiek  rolleyes.gif

as irgi manau , kad tiesiog ryza pigmentas kaltas ,
as toki turiu , tai irgi greijt nusiplaunu..
bet ir tos kur neturi to pigmento, ta spalva pries saujle ar dirbtinoij sviesoij matosi tas toks atpalvis i rausvuma/geltonuma . man tai negrazu.. ax.gif man grazu kai i pilkuma nesa .. wub.gif bet sunku isgauti toki..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 23:15)
as irgi manau , kad tiesiog ryza pigmentas kaltas ,
as toki turiu , tai irgi greijt nusiplaunu..
bet ir tos kur neturi to pigmento, ta spalva pries saujle ar dirbtinoij sviesoij matosi tas toks atpalvis i rausvuma/geltonuma . man tai negrazu..  ax.gif  man grazu kai i pilkuma nesa ..  wub.gif bet sunku isgauti toki..

jooo wub.gif man taipogi labai dailiai atrodo rudi plaukai su pilku atspalviu wub.gif bet manau realiai toki nelabai ir isgaut imanoma, cia tik naturalus tokie grazus buna wub.gif
Atsakyti