Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Nu šakes.
Kiek auto jau albume. wub.gif
Ryt ir man reik pabandyt ką nors. biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau pasiūlymas buvo dėl meeto Vilniuj, tai aš visai norėčiau ax.gif , o ir olo mano kaimynas mirksiukas.gif (pašilaičiai) galėtume kada į laukus išeiti idomių kadrų paieškoti ax.gif .

Patiko man abstakcijų namuose ieškoti ir fotografuoti bigsmile.gif , reiks ir auto kaip nors prisiruošti
Atsakyti
Abstrakcijų tema, komentarai laukiami 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 03 kovo 2009 - 20:16
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 19:39)
Mačiau pasiūlymas buvo dėl meeto Vilniuj, tai aš visai norėčiau  ax.gif , o ir olo mano kaimynas  mirksiukas.gif (pašilaičiai) galėtume kada į laukus išeiti idomių kadrų paieškoti  ax.gif .

Patiko man abstakcijų namuose ieškoti ir fotografuoti  bigsmile.gif , reiks ir auto kaip nors prisiruošti

AŠ, AŠ ieškojau smile.gif thumbup.gif Bent kažkas atsiliepė smile.gif Aš iš Fabų, tai beveik kaimynai smile.gif Tai gal kurią savaitgalio dieną susibėgam? (savaitgalį noriu dėl to, kad galėčiau palikti savo vaikus (vyrą ir vaiką cool.gif ) namie... Aišku, galim pasiderinti...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 03, 19:44)
AŠ, AŠ ieškojau smile.gif  thumbup.gif Bent kažkas atsiliepė smile.gif Aš iš Fabų, tai beveik kaimynai smile.gif Tai gal kurią savaitgalio dieną susibėgam? (savaitgalį noriu dėl to, kad galėčiau palikti savo vaikus (vyrą ir vaiką  cool.gif ) namie... Aišku, galim pasiderinti...

drinks_cheers.gif , nors mane ir vakarais vyras išleistų pailsėti nuo vaikų biggrin.gif . Dar olo pakalbinti reikia .
Armana, skanūs apelsinai thumbup.gif (labai panašūs į mano stiklinę pjaustymo lentelę hihihi.gif) .
Atsakyti
Armana, man labai patiko tavo pirma foto vaikiuko. Labai tvarkingai atlikta. Pavydėt tik tokios kokybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 20:15)
drinks_cheers.gif  , nors mane ir vakarais vyras išleistų pailsėti nuo vaikų  biggrin.gif . Dar olo pakalbinti reikia .
Armana, skanūs apelsinai  thumbup.gif  (labai panašūs į mano stiklinę pjaustymo lentelę hihihi.gif) .

Tai ir aš galęčiau vakare, tik abejoju dar savo vakarianiais sugebėjimais fotografuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Egzo, o kokia tu medziaga nudojai sovo foto?
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 21:15)
drinks_cheers.gif  , nors mane ir vakarais vyras išleistų pailsėti nuo vaikų  biggrin.gif . Dar olo pakalbinti reikia .
Armana, skanūs apelsinai  thumbup.gif  (labai panašūs į mano stiklinę pjaustymo lentelę hihihi.gif) .

Laba !

O matau kad mytas organizuojamas. thumbup.gif . Manau, kad į laukus tikrai pavyktų išbėgti biggrin.gif , tik ne toliau biggrin.gif , nes savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, tai iš Vilniau išvažiuoti nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 03, 21:26)
Egzo, o kokia tu medziaga nudojai sovo foto?

ai, ta juoda, tai kazkokia silkine (viena puse blizgi, kita nelabai)
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 03, 20:34)
Laba !
O matau kad mytas organizuojamas.  thumbup.gif  .

* Manau, kad į laukus tikrai pavyktų išbėgti  biggrin.gif  , tik ne toliau  biggrin.gif  , nes

** savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, tai iš Vilniau išvažiuoti nenoriu.

*Tai pradžiai į laukus, o paskui jau bus matyt wink.gif
** wub.gif

Ninni, vakare fotografuoti tai ir man dar be šansų doh.gif ir stovo kažkaip nelabai norėtųsi neštis blush2.gif .

Aš vis galvoju, kaip jum vaikai netrukdo fotografuoti? Vos tik išstiraukiu fotiką maniškis iš karto lendą į kadrą, arba pats veržiasi fotografuot doh.gif wacko.gif.
Atsakyti
as irgi is Vilniaus ir noriu meeto ax.gif tik si savaitgali negaliu... o seip pasimciau suni ji moka pozuot lotuliukas.gif
Atsakyti