Nu šakes.
Kiek auto jau albume.
Ryt ir man reik pabandyt ką nors.
Mačiau pasiūlymas buvo dėl meeto Vilniuj, tai aš visai norėčiau , o ir olo mano kaimynas (pašilaičiai) galėtume kada į laukus išeiti idomių kadrų paieškoti .
Patiko man abstakcijų namuose ieškoti ir fotografuoti , reiks ir auto kaip nors prisiruošti
Patiko man abstakcijų namuose ieškoti ir fotografuoti , reiks ir auto kaip nors prisiruošti
Abstrakcijų tema, komentarai laukiami
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 19:39)
Mačiau pasiūlymas buvo dėl meeto Vilniuj, tai aš visai norėčiau , o ir olo mano kaimynas (pašilaičiai) galėtume kada į laukus išeiti idomių kadrų paieškoti .
AŠ, AŠ ieškojau Bent kažkas atsiliepė Aš iš Fabų, tai beveik kaimynai Tai gal kurią savaitgalio dieną susibėgam? (savaitgalį noriu dėl to, kad galėčiau palikti savo vaikus (vyrą ir vaiką ) namie... Aišku, galim pasiderinti...
QUOTE(Ninin @ 2009 03 03, 19:44)
AŠ, AŠ ieškojau Bent kažkas atsiliepė Aš iš Fabų, tai beveik kaimynai Tai gal kurią savaitgalio dieną susibėgam? (savaitgalį noriu dėl to, kad galėčiau palikti savo vaikus (vyrą ir vaiką ) namie... Aišku, galim pasiderinti...
, nors mane ir vakarais vyras išleistų pailsėti nuo vaikų . Dar olo pakalbinti reikia .
Armana, skanūs apelsinai (labai panašūs į mano stiklinę pjaustymo lentelę ) .
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 20:15)
, nors mane ir vakarais vyras išleistų pailsėti nuo vaikų . Dar olo pakalbinti reikia .
Tai ir aš galęčiau vakare, tik abejoju dar savo vakarianiais sugebėjimais fotografuoti
Egzo, o kokia tu medziaga nudojai sovo foto?
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 21:15)
Laba !
O matau kad mytas organizuojamas. . Manau, kad į laukus tikrai pavyktų išbėgti , tik ne toliau , nes savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, tai iš Vilniau išvažiuoti nenoriu.
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 03, 21:26)
Egzo, o kokia tu medziaga nudojai sovo foto?
ai, ta juoda, tai kazkokia silkine (viena puse blizgi, kita nelabai)
QUOTE(olo @ 2009 03 03, 20:34)
Laba !
O matau kad mytas organizuojamas. .
* Manau, kad į laukus tikrai pavyktų išbėgti , tik ne toliau , nes
** savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, tai iš Vilniau išvažiuoti nenoriu.
O matau kad mytas organizuojamas. .
* Manau, kad į laukus tikrai pavyktų išbėgti , tik ne toliau , nes
** savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, tai iš Vilniau išvažiuoti nenoriu.
*Tai pradžiai į laukus, o paskui jau bus matyt
**
Ninni, vakare fotografuoti tai ir man dar be šansų ir stovo kažkaip nelabai norėtųsi neštis .
Aš vis galvoju, kaip jum vaikai netrukdo fotografuoti? Vos tik išstiraukiu fotiką maniškis iš karto lendą į kadrą, arba pats veržiasi fotografuot .
as irgi is Vilniaus ir noriu meeto tik si savaitgali negaliu... o seip pasimciau suni ji moka pozuot