Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 03, 13:04)
pazaidziau ir as su pirma pasitaikiusia foto, tik nelabai surantu ka ten naudoti, ko ne unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 03, 13:06)
man irgi gavosi bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kaip gražiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
cia gal ne visai i abstrakciju mena - bet faini kuriniai smile.gif 15 min. straipsnis

autoriaus puslapis
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 03, 14:41)
Ir vėl įkišiu savo trigrašį blush2.gif . Nikonui D40 Sigma turi labai neblogą ir šviesų objetyvą Sigma 30 1:4. Ir autofokusas veikia, ir kaina ne tokia kosminė, kaip Nikkor'o 4u.gif

aciuuu wub.gif begu ziuret biggrin.gif

Dilma, gal gali nuorodu imest? pasimeciau tarp kruvos vilbroj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 03 kovo 2009 - 15:53
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 03, 15:25)
Va taip matau as smile.gif sikart ir as nerazrenku, katra cia kuno vieta...  biggrin.gif  g.gif

Man i tarpupirscius panasu biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 15:56)
Kaip gražiai gavosi  thumbup.gif

Dabar nebesigauna doh.gif
Atsakyti
Peperoni, baik gasdinti tauta tokiom abstrakcijom. biggrin.gif

Mano supratimu, cia tipiska spirale:

Kunas eina puslankiu, akys bega tuo paciu puslankiu, o veliau akys nukrypsta i tas "kopecias" - nuoseklus spirales vaizdavimas.

user posted image

Nemanau, kad reiktu ieskoti dar kazkokiu taisykliu (trikampiu ar pan.), nes aiski vieninga kompozicija, jai nereikia jokiu papildomu pastiprinimu.

(atsiprasau uz nekokybiska piesini, praktiskai tai pirmas kartas, kai naudojuosi PS - nemoku visiskai blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 kovo 2009 - 15:56
jau naujuose nd 15 foto blink.gif speju, kad daugiausia fotkiu siame nd bus unsure.gif
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 03, 15:34)
1.Nemanau, kad reiktu ieskoti dar kazkokiu taisykliu (trikampiu ar pan.), nes aiski vieninga kompozicija, jei nereikia jokiu papildomu pastiprinimu.

1. man irgi taip atrodo, jei aiskiai matosi viena is taisykliu, tai ir pakanka g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 03 kovo 2009 - 15:51
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 03, 15:34)
Peperoni, baik gasdinti tauta tokiom abstrakcijom.  biggrin.gif

tyliu tyliu... rolleyes.gif cia tik pirma pasitaikiusi foto is googles - nesikapsciau giliau lens.gif user posted image

Kazkas sake, kad yra koks tai actionas ar kas tai, kuris PS uzdeda tas aukso linijas ir trecdalius - bet as kazkaip pameciau... blush2.gif gal galit primint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 03, 15:40)

Kazkas sake, kad yra koks tai actionas ar kas tai, kuris PS uzdeda tas aukso linijas ir trecdalius - bet as kazkaip pameciau...  blush2.gif  gal galit primint?  ax.gif

cia
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 16:04)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos as noriu to actiono kur wb pasveisina ale is tos nuorodos man neatsisiuncia gal butu galima i edevak(eta)gmail.com aciuuu
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 03, 17:21)
4u.gif sveikos as noriu to actiono kur wb pasveisina ale is tos nuorodos man neatsisiuncia gal butu galima i edevak(eta)gmail.com aciuuu

Išsiunčiau...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 03, 17:31)
Išsiunčiau...

4u.gif aciu gavau wub.gif
Atsakyti