Labutis,
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 10, 17:54)
*As siaip irgi labai pastebiu, kaip jus tobulejat, ir labai tuo dziaugiuosi.
As pati, deja, kol kas i prieki nei zingsnio nezengiau.
Kol esu namie su dviem vaikais, vienas is kuriu kudikis ir abieju skirtingi rezimai
, plius dar darau viena darbini projekteli, fotika i rankas paimu kelis kartus per savaite kelioms minutems. Na, bet stengiuosi i tai ramiau ziureti viskam savas laikas, gal kada ir as galesiu tureti daugiau laiko sau.
**Vakar, gavusi vienos is jusu spyri i uzpakali, labai uzsimaniau pabandyti isgauti spirale, taigi, sulipdziau dvi idejas ir surengiau dvi zaibo greicio fotosesijas. Pradzia buvo teikianti vilciu, o pabaiga tipiska - tinkamu nuotrauku nera.
Nusprendziau jums jas parodyti, galvodama, kad galbut kam nors jos sukels kokiu ideju. As jau sia savaite tikrai nebeturesiu laiko fotografuoti, taip kad ju jau nebetobulinsiu. Bet treniruote buvo gera.
* Nikkė, cia dauguma su vaikais
pas mane viena darzelinuke, kita - leliukas, pastebejau, kad tik menesiu skirtumas abieju su Pukė's damomis
** Nugi skaniai tas kremas ar ledai atrodo
, ir sugalvojai
Bet jau kitos nuotraukos isradingumas
Zodziu pvz tikrai gerus padarei
QUOTE(lamella @ 2009 03 10, 19:05)
Dar viena į gėlių temą.
man patinka, tik remelis ko tais per sunkus man, be remelio man labiau patiktu
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 03 10, 21:41)
Turiu pasiūlymą abstrakcijom - jau maždaug paspėliojom kur kuri taisyklė, gal ryt - poryt tegul autoriai surašo taisykles pagal kurias darė nuotraukas? Man pvz yra nemažai foto kur nesuprantu pagal kokią taisyklę daryta. O ir vertinimui man norėtusi žinot ką galvojo autorius, ar pavyko tą taisyklę perteikt?
As sutinku
galim ir pasirasyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 10, 23:31)
as vaikus suguldzius noriu tik ramybes
Pukė, taip velai guldai? maniskes abi devinta "krenta"
QUOTE(Armana @ 2009 03 11, 11:09)
Tai pamačius vos nenukritau
Kodėl aš? Net nežinau kokią temą pasiūlyti. Tai kaip suprantu čia techniniams ND?
Turi daug laiko iki sekmadienio