Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 03 11, 11:25)
Tai supratau nenorit prieš balsavimą pasirašyt po nuotraukos kuri kompozicijos taisyklė naudota? nu gerai, kankinsiuos toliau  cool.gif  unsure.gif

Aš tai nieko prieš, tik reikia kad visos arba beveik visos pasirašytų
Atsakyti
labas 4u.gif

su kovo 11 diena Jus cool.gif

vakar buvau vienam orouoste, galvojau ka nufotkinsiu gero, bet net fotiko neissitraukiau blink.gif kazkaip nejauku prie zmoniu blush2.gif doh.gif

i albuma reiks ilist ir pabandyt pakomentuot ND wacko.gif jau foto kiek daug. Auto irgi bigsmile.gif
Atsakyti
nauja tema,

Atsakyti
Labutis,
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 10, 17:54)
*As siaip irgi labai pastebiu, kaip jus tobulejat, ir labai tuo dziaugiuosi.  thumbup.gif  As pati, deja, kol kas i prieki nei zingsnio nezengiau.  schmoll.gif  Kol esu namie su dviem vaikais, vienas is kuriu kudikis ir abieju skirtingi rezimai doh.gif , plius dar darau viena darbini projekteli, fotika i rankas paimu kelis kartus per savaite kelioms minutems. Na, bet stengiuosi i tai ramiau ziureti – viskam savas laikas, gal kada ir as galesiu tureti daugiau laiko sau.  smile.gif

**Vakar, gavusi vienos is jusu spyri i uzpakali, labai uzsimaniau pabandyti isgauti spirale, taigi, sulipdziau dvi idejas ir surengiau dvi zaibo greicio fotosesijas. Pradzia buvo teikianti vilciu, o pabaiga tipiska - tinkamu nuotrauku nera.  lotuliukas.gif

Nusprendziau jums jas parodyti, galvodama, kad galbut kam nors jos sukels kokiu ideju. As jau sia savaite tikrai nebeturesiu laiko fotografuoti, taip kad ju jau nebetobulinsiu. Bet treniruote buvo gera.  smile.gif

* Nikkė, cia dauguma su vaikais mirksiukas.gif pas mane viena darzelinuke, kita - leliukas, pastebejau, kad tik menesiu skirtumas abieju su Pukė's damomis biggrin.gif
** Nugi skaniai tas kremas ar ledai atrodo bigsmile.gif , ir sugalvojai thumbup.gif Bet jau kitos nuotraukos isradingumas bigsmile.gif Zodziu pvz tikrai gerus padarei 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 10, 19:05)
Dar viena į gėlių temą. biggrin.gif
user posted image

wub.gif man patinka, tik remelis ko tais per sunkus man, be remelio man labiau patiktu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 03 10, 21:41)
Turiu pasiūlymą abstrakcijom - jau maždaug paspėliojom kur kuri taisyklė, gal ryt - poryt tegul autoriai surašo taisykles pagal kurias darė nuotraukas? Man pvz yra nemažai foto kur nesuprantu pagal kokią taisyklę daryta. O ir vertinimui man norėtusi žinot ką galvojo autorius, ar pavyko tą taisyklę perteikt?  g.gif

As sutinku drinks_cheers.gif galim ir pasirasyti mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 10, 23:31)
as vaikus suguldzius noriu tik ramybes doh.gif  lotuliukas.gif

Pukė, taip velai guldai? maniskes abi devinta "krenta" biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 11, 11:09)
Tai pamačius vos nenukritau swoon.gif Kodėl aš? Net nežinau kokią temą pasiūlyti. Tai kaip suprantu čia techniniams ND?

Turi daug laiko iki sekmadienio thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 11, 10:09)
Labas  ax.gif
* Ačiū, Peperoni aciuks.gif

** Tai pamačius vos nenukritau swoon.gif Kodėl aš? Net nežinau kokią temą pasiūlyti. Tai kaip suprantu čia techniniams ND?

Kodel kodel biggrin.gif todel, kad pries tai buvusius laimejai biggrin.gif
Jo techniniams - galim test tas pamokas, galima siaip ka sugalvot - zodz tavo teise rinktis smile.gif
Atsakyti
labas mergaites,
Duoma aš asmeniškai tavim didžiuojuosi bigsmile.gif labai tavo foto fainos.tobuleti dienom bigsmile.gif bigsmile.gif
Peperoni neskaiciau keliu puslapiuku kai gryzai,tai labai tikiuosi tavo Mamytei viskas gerai bigsmile.gif
as atsiliksiu nuo jusu,nes namie remontai vyksta nuo siandien lotuliukas.gif
Abstrakcija atlikau,bet su auto tai as pasilieku sone,nes nespesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 11, 10:57)

Abstrakcija atlikau,bet su auto tai as pasilieku sone,nes nespesiu  schmoll.gif

taigi dar yra laiko, o statybose labai idomiai gali prigalvot mirksiukas.gif biggrin.gif

SM fotokonkurse balsavimas prasidejo rolleyes.gif dar du balsai liko cool.gif
Atsakyti
Siryt jau lauke buvau ax.gif laukiu komentaru ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 11, 11:16)
Siryt jau lauke buvau  ax.gif laukiu komentaru  ax.gif

man pirmoji wub.gif
Atsakyti
Man ,žinokit, ir su tom taisyklėm tai tamsus miškas doh.gif . Abstrakciją nufotkinau belekaip, tieisiog kad būtų abstrakcija, o pagal kokią taisyklę tai neturiu supratimo doh.gif blush2.gif .
Niekaip neįisvaizduoju kaip reikia fotkinti, kad būtų ir trečdalių taisyklė, ir dar kokie nors trikampiai, vedanti linija ar kt. blink.gif .Pvz. ten kur pvz. su kriokliu, nu jei aš būčiau tokioj vietoj ir fotografuočiau, tikrai negalvočiau kur čia man kokį trikampį įkomponuoti. Na gal paskui peržiūrint, apdirbant foto galima ieškoti tų trikampių.
Iš tiesų, kuo daugiau skaitai, domiesi, supranti kad nieko nežinai ir reikia skaityti dar daugiau ir bandyti bandyti bandyti unsure.gif .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti