Duoma, liux ideja su dazais
dar noriu pasidalint su jumis, koki dalyka atradau. pas mane jis vadinasi Photometry. yra spot, multi ir average. pastebejau, kad fotkinant su spot, gaunasi didesnis kontrastas, daugiau isdegimu, todel manyciau tiktu fotkint kai objektas ir fonas yra panasaus tamsumo. o kai fotkinau ant average, tai sviesumas visur buvo vienodas ir jokiu isdegimu. gal galit kuri daugiau nusimananti paaiskint man kas tas Photometry konkreciai yra, nes angliskai nelabai supratau. jau praktiskai isbandyta, o kas tai yra, nezinau
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 20:56)
Gal visgi čia reikėtų centruoti, ir tą, kaip jį , skylę lygiai per pus dalinti... Pačios spalvos man gražios (tik gal tos, kaip jį, skylės spalva kažkokia "laužta" labai)...
Almante, ačiū.
Ninin. ai, nepastebėjau.
O kokia čia galėtų būt kompozicija su tais dažais ir skyle?
Ninin. ai, nepastebėjau.
O kokia čia galėtų būt kompozicija su tais dažais ir skyle?
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 21:16)
manau vedancios linijos
Gerai, reik pamėgint,
Arba galvoju galbūt reiktų padaryt taip, kad dažai eitų ne vien viena srove, Bet tekėtų iš visų skylės pusių, tada tereiktų pritaikyt trečdalių taisyklė skylei.
Reik dar kažką sugalvot su tais dažais. Spalvų reikšmę.
Arba galvoju galbūt reiktų padaryt taip, kad dažai eitų ne vien viena srove, Bet tekėtų iš visų skylės pusių, tada tereiktų pritaikyt trečdalių taisyklė skylei.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 10, 20:38)
Juraciuke, be instrukcijos čia - nė iš vietos. Niekaip neišsiversi. Beveik kaip Biblija fotografuojančiam...
AF (auto fokusas) - fokusuojama automatiškia.
PF (Pan fokusas) - fokusuojama pagal tam tikro objekto atstumą.
Begalybės ženklas - "begalybės" fotografavimui (tikriausiai peizažams turėtų tikti).
MF (rankinis fokusavimas).
Neišsiversit be instrukcijų, tikrai
AF (auto fokusas) - fokusuojama automatiškia.
PF (Pan fokusas) - fokusuojama pagal tam tikro objekto atstumą.
Begalybės ženklas - "begalybės" fotografavimui (tikriausiai peizažams turėtų tikti).
MF (rankinis fokusavimas).
Neišsiversit be instrukcijų, tikrai
Ačiū labai. Teks versti instrukciją.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 21:24)
Gerai, reik pamėgint,
tu mane stebini su savo idejom vertetu pasimokyti is taves
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 21:24)
Gerai, reik pamėgint,
bandyk gal vaivorykštę daryt? Bet kiek pas tave minčių ir idėjų
QUOTE(Juraciuke @ 2009 03 10, 21:32)
Vaje vaje,kokios jūs profės. Man tik po pernykščiais lapais slėptis belieka... Bet gal kaip nors po truputį išmoksiu daryti gražias nuotraukas.Tikiuosi. :geda2Tą parašą tai aš iš įpratimo čia...
niekas negime mokedamas juk forumas ir yra tam kad mokintumes taciau vien tik skaitydamas neismoksi, reikai ir praktikuotis, tad fotika i rankas ir pirmyn jei nori ismokt - pasiskaitinet pirma temos puslapi, ten santraukos is buvusiu temu ir siaip daug naudingos info
almante k, Sadi, ačiū jums.
Sadi ačiū už idėją. Didelis dėkui tau.
Gal reikia eit dar šiandien pabandyt
Vistiek dar kokias dvi valandas gult neisim.
Bėgu į vonia.
Sadi ačiū už idėją. Didelis dėkui tau.
Gal reikia eit dar šiandien pabandyt
Vistiek dar kokias dvi valandas gult neisim.
Bėgu į vonia.
QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:05)
Labas,
Norėčiau parodyti kelias nuotraukytes. Šiek tiek pasikartosiu rodydama tulpes
Norėčiau parodyti kelias nuotraukytes. Šiek tiek pasikartosiu rodydama tulpes
man patko tavo foto vis tik tie 50-ukai nerealus dalykas taip graziai isplauna fona
QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:50)
Man irgi labai reikia didelio gabalo juodos medžiagos, bet gaila pirkti. Tulpėms kaip foną tai panaudojau savo paltą
as savo orchidejai is lasiuku naudojau vaiko GAP maike, kurios del rezultato gaila buvo peckiot paskui perejau prie savo no name maike juodos
reik nueit i medziagu parduotuve.
o Duomos entuziazmo pavydu as vaikus suguldzius noriu tik ramybes