Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Duoma, liux ideja su dazais smile.gif

dar noriu pasidalint su jumis, koki dalyka atradau. pas mane jis vadinasi Photometry. yra spot, multi ir average. pastebejau, kad fotkinant su spot, gaunasi didesnis kontrastas, daugiau isdegimu, todel manyciau tiktu fotkint kai objektas ir fonas yra panasaus tamsumo. o kai fotkinau ant average, tai sviesumas visur buvo vienodas ir jokiu isdegimu. gal galit kuri daugiau nusimananti paaiskint man kas tas Photometry konkreciai yra, nes angliskai nelabai supratau. jau praktiskai isbandyta, o kas tai yra, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 20:56)
bandžiau įgyvendint vieną idėją.
Bet kažkaip nesigavo.  unsure.gif
Man kompozicija nepatinka.
user posted image

Gal visgi čia reikėtų centruoti, ir tą, kaip jį biggrin.gif, skylę lygiai per pus dalinti... Pačios spalvos man gražios (tik gal tos, kaip jį, skylės spalva kažkokia "laužta" labai)...
Atsakyti
Almante, ačiū. 4u.gif
Ninin. ai, nepastebėjau. blush2.gif
O kokia čia galėtų būt kompozicija su tais dažais ir skyle? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 10 kovo 2009 - 21:24
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 21:16)

O kokia čia galėtų būt kompozicija su tais dažais ir skyle?  ax.gif

manau vedancios linijos wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai, reik pamėgint,
Arba galvoju galbūt reiktų padaryt taip, kad dažai eitų ne vien viena srove, Bet tekėtų iš visų skylės pusių, tada tereiktų pritaikyt trečdalių taisyklė skylei. g.gif
Reik dar kažką sugalvot su tais dažais. Spalvų reikšmę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 10, 20:38)
Juraciuke, be instrukcijos čia - nė iš vietos. Niekaip neišsiversi. Beveik kaip Biblija fotografuojančiam...

AF (auto fokusas) - fokusuojama automatiškia.
PF (Pan fokusas) - fokusuojama pagal tam tikro objekto atstumą.
Begalybės ženklas - "begalybės" fotografavimui (tikriausiai peizažams turėtų tikti).
MF (rankinis fokusavimas).

Neišsiversit be instrukcijų, tikrai smile.gif

Ačiū labai. 4u.gif Teks versti instrukciją. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 21:24)
Gerai, reik pamėgint,
Arba galvoju galbūt reiktų padaryt taip, kad dažai eitų ne vien viena srove, Bet tekėtų iš visų skylės pusių, tada tereiktų pritaikyt trečdalių taisyklė skylei.  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tu mane stebini su savo idejom smile.gif vertetu pasimokyti is taves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 10, 21:24)
Gerai, reik pamėgint,
Arba galvoju galbūt reiktų padaryt taip, kad dažai eitų ne vien viena srove, Bet tekėtų iš visų skylės pusių, tada tereiktų pritaikyt trečdalių taisyklė skylei.  g.gif

bandyk gal vaivorykštę daryt? Bet kiek pas tave minčių ir idėjų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vaje vaje,kokios jūs profės. bigsmile.gif Man tik po pernykščiais lapais slėptis belieka... blush2.gif blush2.gif Bet gal kaip nors po truputį išmoksiu daryti gražias nuotraukas.Tikiuosi. :geda2Tą parašą tai aš iš įpratimo čia... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciuke: 10 kovo 2009 - 21:33
QUOTE(Juraciuke @ 2009 03 10, 21:32)
Vaje vaje,kokios jūs profės. bigsmile.gif Man tik po pernykščiais lapais slėptis belieka... blush2.gif  blush2.gif Bet gal kaip nors po truputį išmoksiu daryti gražias nuotraukas.Tikiuosi. :geda2Tą parašą tai aš iš įpratimo čia...  blush2.gif

niekas negime mokedamas smile.gif juk forumas ir yra tam kad mokintumes smile.gif taciau vien tik skaitydamas neismoksi, reikai ir praktikuotis, tad fotika i rankas ir pirmyn wink.gif jei nori ismokt - pasiskaitinet pirma temos puslapi, ten santraukos is buvusiu temu ir siaip daug naudingos info smile.gif
Atsakyti
almante k, Sadi, ačiū jums. 4u.gif
Sadi ačiū už idėją. Didelis dėkui tau. thumbup.gif
Gal reikia eit dar šiandien pabandyt g.gif
Vistiek dar kokias dvi valandas gult neisim.
Bėgu į vonia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:05)
Labas,
Norėčiau parodyti kelias nuotraukytes. Šiek tiek pasikartosiu rodydama tulpes blush2.gif

man patko tavo foto wub.gif vis tik tie 50-ukai nerealus dalykas thumbup.gif taip graziai isplauna fona biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:50)
Man irgi labai reikia didelio gabalo juodos medžiagos, bet gaila pirkti. Tulpėms kaip foną tai panaudojau savo paltą  blush2.gif

as savo orchidejai is lasiuku naudojau vaiko GAP maike, kurios del rezultato gaila buvo peckiot lotuliukas.gif paskui perejau prie savo no name maike juodos blush2.gif biggrin.gif

reik nueit i medziagu parduotuve.

o Duomos entuziazmo pavydu wub.gif as vaikus suguldzius noriu tik ramybes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti