Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 15:05)
Labas,
Norėčiau parodyti kelias nuotraukytes. Šiek tiek pasikartosiu rodydama tulpes blush2.gif

labai grazus apsvietimas tulpyciu... pirmoj man kazko truksta... gal but is arciau fotkinant butu geriau... antra man patinka... tik jauciu galima prikibt kad sufokusuota tulpe beveik centre... o kiaulytes nuotrauka bent jau man per tamsi g.gif ir uzpakalis kiauliuko nukirptas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mielka: 10 kovo 2009 - 14:30
Ačiū, merginos, už pagyras blush2.gif aciuks.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 10, 14:12)
Labiausiai istrigo Lamellos katinas tulpese, na o Armanos tulpes tai labai labai zavi apsvietimu ir ryskumu  wub.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 10, 14:13)
Armana, man gražios Tavo foto išvis paskutiniu metu. biggrin.gif
O ta su kiaulyte labai wub.gif
O kokį apšvietimą naudojai tulpėm?

Aš naudoju tik pro langą sklindančią šviesą smile.gif . Pasistatau daiktą netoli lango bandau iš visų pusių jį fotkinti.

QUOTE(inesaS @ 2009 03 10, 14:15)
Armana,jeigu juros kiaulytes foto parodai darytos,tai negaliu pasakyti ar ji ten tiks ar ne,bet jeigu namu albumui tai labai grazi nuotrauka.Kiekviena mano nutriususio katino foto yra man labai daug ko verta. ax.gif

Šeimos albumui tai tiks, bet man įdomu ar geras čia toks kadravimas, ar netrūksta nematomo rankų šeimininko, ar nekliūna tai, kad kiaulytės plaukučiai šiek tiek nukirsti.

Na va Mielka jau pasakė trūkumus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 kovo 2009 - 14:32
Sveiki visi
Armana tulpių apšvietimas , kiaulytė wub.gif
Apskritai su gyvūnais man patinka nuotraukos .
Vasaraitė , man trūksta šviesos tulpėje.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 13:25)
Vakar juodos medziagos fonui nusipirkau, ikeliu kelis bandymus blush2.gif  Komentarai laukiami cool.gif

kaip fainai tas fonas isryskina objekta bigsmile.gif ir man butinai reiks prisiuorst nusipirkt. o kokia butent cia medziga? - veliuras, brokatas, dar kad nors? ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:05)
Norėčiau parodyti kelias nuotraukytes. Šiek tiek pasikartosiu rodydama tulpes blush2.gif

ooooo kaip idomiai, o koks cia apsvietimas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:31)
Aš naudoju tik pro langą sklindančią šviesą smile.gif . Pasistatau daiktą netoli lango bandau iš visų pusių jį fotkinti.

aaaaa, supratau - labai fainai gaunasi su tokiu fonu ir tokia sviesa thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif

Peperoni, dziugu, kad viskas gerai thumbup.gif Sveikatytes tavo mamytei 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 10, 15:13)
O kokią medžiagą pirkai?

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 10, 15:34)
kaip fainai tas fonas isryskina objekta  bigsmile.gif ir man butinai reiks prisiuorst nusipirkt. o kokia butent cia medziga? - veliuras, brokatas, dar kad nors?  ax.gif

Paprasciausias atlasas blush2.gif truputi bijojau, kad neblizgetu, bet viena puse blizgi, o kita - ne. Zodziu emiau pigiausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 10 kovo 2009 - 14:44
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 14:44)
Paprasciausias atlasas blush2.gif  truputi bijojau, kad neblizgetu, bet viena puse blizgi, o kita - ne. Zodziu emiau pigiausia biggrin.gif

Kiek medžiagos ėmei, ir kiek mokėjai?
Man irgi labai reikia didelio gabalo juodos medžiagos, bet gaila pirkti. Tulpėms kaip foną tai panaudojau savo paltą blush2.gif
Atsakyti
mokejau po 16 lt uz metra, emiau tris 4u.gif Tingejau ieskot pigiau blush2.gif

Gal kas galit padet? actiona i PS ikeliau, bet kazko neveikia g.gif ka darau ne taip?
Atsakyti
Sveikos,
Kiek daug geliu siandien temoje wub.gif Labiausiai patiko Armanos tulpiu apsvietimas.
Sadi sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Peperoni, saunu, kad mamai gereja,
merginos o kaip jus padarot toki rysku juoda fona, zinokit nieko nebesuprantu. Nusipirkau dideli juodo popieriaus lapa, bet nuotraukose visur jis pilkas gaunasi doh.gif . Ir WB koregavau ir visokius nustatymus bandziau.
Armana koks Exif tavo nuotraukyciu .
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 14:52)
mokejau po 16 lt uz metra, emiau tris 4u.gif  Tingejau ieskot pigiau blush2.gif

Gal kas galit padet? actiona i PS ikeliau, bet kazko neveikia g.gif ka darau ne taip?

* O tai kur taip pigiai pirkai blush2.gif ? Man irgi reikia bigsmile.gif

** O kiti actionai veikia?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 10, 15:57)

merginos o kaip jus padarot toki rysku juoda fona, zinokit nieko nebesuprantu. Nusipirkau dideli juodo popieriaus lapa, bet nuotraukose visur jis pilkas gaunasi  doh.gif . Ir WB koregavau ir visokius nustatymus bandziau.

Pabandyk nuo fono atsitraukti nepilnai per metra mirksiukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 15:57)
* O tai kur taip pigiai pirkai blush2.gif ? Man irgi reikia bigsmile.gif

** O kiti actionai veikia?

* audiniu parduotuveje, cia klaipedoje 4u.gif

** veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 10, 14:57)

Išlaikymas 1/10
Diafragma 2.8
ISO 100

Tai gal pats actionas koks nors negeras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 kovo 2009 - 15:04
laba 4u.gif

ikeliau kelias foto i kritikos albuma .. is ale tos pacios fotosesijos su ta drauge smile.gif kad negalvotumet jog visiskai nieko neveikiu ax.gif
Atsakyti