Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 10, 12:22)
aš tai Nikono gerbėja  biggrin.gif mat buvau apie tas atstovybes ir techniką nepasiskaičiusi kai nusipirkau fotoaparatą  lotuliukas.gif

As irgi... biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 14:25)
Vakar juodos medziagos fonui nusipirkau, ikeliu kelis bandymus blush2.gif  Komentarai laukiami cool.gif

man tai nieko ipatingo... ta prasme viskas labai grazu fonas, spalvos... bet kazko idomaus nematau rolleyes.gif
Atsakyti
ryskios, grazios foto biggrin.gif man taip atrodo - pirmoj erdves truksta keliu mm po desine. antroj irgi erdves man truksta blush2.gif o trecioj butu grazu tas centrinis ryskus ziedas, o kiti paplauke... dabar taip jie nukirsti, atrodo, truksta kazko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, niekur nedingus, kas lankotės fotokonkurso temoje, mane matote tenai biggrin.gif

apsileidau šiuo metu...nieko nefotografuoju namie sad.gif
čia visos tik fotikus perkatės, o man nesigauna verysad.gif
Atsakyti
mielka, Pukė, supratau, o kaip jums originalas, nieko nedariau blush2.gif

user posted image

zodz, einu bandyt toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 10 kovo 2009 - 13:44
QUOTE(Rustė @ 2009 03 10, 13:33)

čia visos tik fotikus perkatės, o man nesigauna  verysad.gif

nepergivenk, man irgi artimiausiu metu nieko nesviecia cool.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 13:44)
o kaip jums originalas, nieko nedariau blush2.gif

user posted image

kaip ir sakyta jau buvo, spalvos grazios, bet nieko ypatingo, o dar man nepatinka kad kotas eina is kampo unsure.gif
Atsakyti
Labas,
Norėčiau parodyti kelias nuotraukytes. Šiek tiek pasikartosiu rodydama tulpes blush2.gif

user posted image

user posted image

Ir su jūros kiaulyte. Kazin ar ji ko nors verta?

user posted image

P.S. Kaip nervina toks puslapio formatas, atrodo, kad viskas suspausta unsure.gif Niekaip negaliu priprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 kovo 2009 - 14:07
Laba smile.gif

Merginos, aciu kad rupinates 4u.gif wub.gif

Siaip viskas gerai pas mane, tik vat nieko nespeju - nes dabar turiu 2 seimom ir dar sena mociute rupintis, nekalbant apie darba ir lakstyma i ligonine doh.gif tai su laiku nerealiai striuka.... unsure.gif na bet mama turetu sia sav. jau isleist - gal siek tiek palengves... karsta.gif

paskaiciau va dabar su kavos puodu , ka priraset ... ax.gif

Sveikinu Sadi su pirkiniu 4u.gif , Boruzka su prejusiu 4u.gif

Dziugu, kad Noelle mus pagyre wub.gif thumbup.gif reiskias neveltui cia tiek valandu praleidziam thumbup.gif

Labiausiai istrigo Lamellos katinas tulpese, na o Armanos tulpes tai labai labai zavi apsvietimu ir ryskumu wub.gif
Atsakyti
Vasaraite, aš pritariu Pukės komentarui. smile.gif Gal paskutinė su ružavais žiedais labiausiai patiko. smile.gif
Armana, man gražios Tavo foto išvis paskutiniu metu. biggrin.gif
O ta su kiaulyte labai wub.gif
O kokį apšvietimą naudojai tulpėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 10 kovo 2009 - 14:14
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 13:25)

Vakar juodos medziagos fonui nusipirkau, ikeliu kelis bandymus blush2.gif  Komentarai laukiami cool.gif

O kokią medžiagą pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 10, 14:05)
Ir su jūros kiaulyte. Kazin ar ji ko nors verta?

user posted image

P.S. Kaip nervina toks puslapio formatas, atrodo, kad viskas suspausta unsure.gif Niekaip negaliu priprasti.

man pati kiaulytė labai miela smile.gif
nuotraukos nekomentuosiu, neišmanau blush2.gif

formas toks, nes rėmėjai reklamą uždėjo...
dažniausiai mėnesiui čia toks daiktas doh.gif
Atsakyti
Armana,jeigu juros kiaulytes foto parodai darytos,tai negaliu pasakyti ar ji ten tiks ar ne,bet jeigu namu albumui tai labai grazi nuotrauka.Kiekviena mano nutriususio katino foto yra man labai daug ko verta. ax.gif
Atsakyti
O jau abstrakciju wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif o jau auto wub.gif

Nieku gyvu daugiau jokio verkimo ir dejavimo neklausysiu lotuliukas.gif doh.gif rimtai....
Atsakyti