Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 10, 10:52)
labas rytas, na jau kai pamaciau lamellos tulpiu fotosesija tai taip ir susilydziau wub.gif katyte tokia velniu prisveitusi atrodo smile.gif

Prišveitęs jis velnių, prišveitęs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 10, 11:14)

ziuriu, cia daugumoj Canon gerbejai biggrin.gif

Canon technika pigesnė smile.gif plius sugedus paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 10, 10:30)
Canon technika pigesnė smile.gif 

drinks_cheers.gif bet ne prastesne
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 10, 10:14)

ziuriu, cia daugumoj Canon gerbejai biggrin.gif

Nes Nikon neturi normalios atstovybes Lietuvoj, jei neduok D kas negerai fotikui, tai taisyklu jie savo cia neturi, ir tuomes iskyla problemos. (cia is draugu patirties, nes jie susidure su tuo)

Tikrai, kazin kur Peperoni pradingo? Tikekimes kad nieko rimto g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 10, 11:08)
Pasakyk,kad tuose Markuose tas brokas yra blush2.gif
Papildyta:

Nu ***** neberandu to straipsnio.
Ten kazkas buvo, kad atsiklijuoja veidrodis. Bet tai yra jau sutvarkyta, o kas kas isigijo fotikus, tai tvarkoma nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 10 kovo 2009 - 11:03
aš tai Nikono gerbėja biggrin.gif mat buvau apie tas atstovybes ir techniką nepasiskaičiusi kai nusipirkau fotoaparatą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 10, 09:17)
o kaip sekasi judesiuka gaudyti? gal vaikeli bandei fotografuoti?
as kai pasistatau ant tripodo ir rankiniu fokusuoju, tai irgi svaigstu nuo ryzkumo, bet kai savo dukryte fotografuoju tai nelabai iseina  verysad.gif

na su judesiu tai kol kas kokie 20 proc nuotraukų pakenčiamos kokybės. Bet jei apšvietimas prastesnis be jokios baimės keliu iso iki 1600, tada trumpesnis išlaikymas gaunasi. thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 10:05)
As manau, kad fotikas turi fotkint, o filmavimo kamera - filmuoti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

ziurau susidomejimas 5D tesiasi biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 10, 08:43)
Siaubas moteros...tai kaip suprantu geriausia būtų pirkt pilnakadrį  5d?  g.gif  Ar man tai jau per geras?  g.gif  biggrin.gif

pirk pirk - nesigailesi - tik butinai atkreip demesi, kad tavo turimi objektyvai su zyma EFS netiks siam pilnakadriam fotikui rolleyes.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 09:11)
Man kazkaip atrodo, kad bodys nera toks svarbus kaip objektyvas

taip, pradzioj kiek gali investuok i objektyvus, tik veliau, jei jau matai kad neislauzi to KO nori, tai tada jau keisk bodi wink.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 10, 09:48)
Bet sitie 5D yra dvieju rusiu kiek suprantu.............

taip taip - yra Mark II 5D - jis naujausias dabar smile.gif

O del gamykliniu broku tai Olo mazu gal klysti ax.gif , kalba lyg ejo apie 1D ar kita kazkuri profu serija (1D ir 1DS skaitosi tikri tikri pro serija ), bet tikrai ne apie 5D smile.gif

Na v.z. tesiam mokslus apie fotografija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 10, 11:22)
aš tai Nikono gerbėja  biggrin.gif mat buvau apie tas atstovybes ir techniką nepasiskaičiusi kai nusipirkau fotoaparatą  lotuliukas.gif

as irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 10, 12:27)
Labas rytas biggrin.gif

ziurau susidomejimas 5D tesiasi biggrin.gif
pirk pirk - nesigailesi - tik butinai atkreip demesi, kad tavo turimi objektyvai su zyma EFS netiks siam pilnakadriam fotikui  rolleyes.gif

Neturiu nė vieno objektyvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 10, 12:27

O del gamykliniu broku tai [cool.gif
Olo [/b]mazu gal klysti  ax.gif , kalba lyg ejo apie 1D ar kita kazkuri profu serija (1D ir 1DS skaitosi tikri tikri pro serija ), bet tikrai ne apie 5D smile.gif

Nu ***** galiu ir klysti ! Gaila kad neberandu to straipsnio !
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 10, 12:27)
Na v.z. tesiam mokslus apie fotografija  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Vakar juodos medziagos fonui nusipirkau, ikeliu kelis bandymus blush2.gif Komentarai laukiami cool.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti