Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 23:21)
taip, kampas siaures. padaugink mm is 1.6 ir zinosi kiek istikro tavo fotikas matys mm smile.gif

betgi ateity nusipirksi pilnakadri fotika ir kaip dziaugsies kad pirkai toki butent objektyva rolleyes.gif  taip kad neskuuupink tikrai wink.gif ir saunuolis tavo vyras, kad teisingai pataria  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Dabar tereikia isbandyti, nes nenoriu po poros savaiciu dar apie koki 10-22 mm pradet svajot blush2.gif

Sadi, laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 10 kovo 2009 - 00:14
smagu žiūrėti, kaip sparčiai tobulėjat.
Šaunuolės.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 03 10, 01:17)
smagu žiūrėti, kaip sparčiai tobulėjat.
Šaunuolės.

drinks_cheers.gif
Noelle man kartais atrodo,kad čia kaikurioms jau ir mokytis nebereikia biggrin.gif
Medona laaabai graži foto kur be musės gėlė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 09, 22:43)
lotuliukas.gif Aciu uz ivertinima, turiu viena ir be muses  biggrin.gif Ka manot?

Nu man grazu !
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 18:20)
Čia truputis iš tulpių fotosesijos. biggrin.gif (O tai čia labai ramu kurį laiką. ax.gif )

Mna kaip gyvūnėlių gerbėjai gražu biggrin.gif tik katinui prie akyčių paklonuočiau.

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 23:36)
na cia techniniai dalykai, bet laaaabai laaaaaabai laaaaaaaaabai keiciantys nuotrauku kokybe wink.gif

Siaubas moteros...tai kaip suprantu geriausia būtų pirkt pilnakadrį 5d? g.gif Ar man tai jau per geras? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 10 kovo 2009 - 08:44
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 10, 09:43)
Mna kaip gyvūnėlių gerbėjai gražu biggrin.gif tik katinui prie akyčių paklonuočiau.

Taip reikia paklonuot. blush2.gif Tas katinas amžinai apsitraiškanojęs kai fotografuoju doh.gif Matyt specialiai biggrin.gif

Medona, man ta be musės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 10 kovo 2009 - 08:54
labas rytas 4u.gif

Lamelos tulpiu serijos antra labiausiai patiko, tik kaip jau Stikline minejo nuklonuot traiskanas reiketu mirksiukas.gif 4u.gif

Medona, tavo gele labai thumbup.gif

Duoma, esi ir geresniu sniaigiu rodzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 10, 09:43)
Siaubas moteros...tai kaip suprantu geriausia būtų pirkt pilnakadrį  5d?  g.gif  Ar man tai jau per geras?  g.gif  biggrin.gif

Joooooooo, sitas tai aukso vertas, bet jo kaina blink.gif Man kazkaip atrodo, kad bodys nera toks svarbus kaip objektyvas g.gif As vistiek kol kas linkus i objektyva investuoti, o ne i body blush2.gif
Atsakyti
Jei kalbant apie šitą http://www.fotofabri...-objektyvo.html tai dar ne košmariška kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 09, 23:37)
Oj merginos kaip ačiū už sveikinimus smile.gif Žinokit kaip mažas vaikas pleškinu viską iš eilės ir džiaugiuosi ryškumu kaip mažas vaikas smile.gif

o kaip sekasi judesiuka gaudyti? gal vaikeli bandei fotografuoti?
as kai pasistatau ant tripodo ir rankiniu fokusuoju, tai irgi svaigstu nuo ryzkumo, bet kai savo dukryte fotografuoju tai nelabai iseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 10, 10:17)
Jei kalbant apie šitą   http://www.fotofabri...-objektyvo.html   tai dar ne košmariška kaina  g.gif

Apie ta pati mirksiukas.gif As kaip savo 1000D vos uz 999 su kitiniu nusipirkau, tai man didoka blush2.gif Nors skelbimose maciau uz 4500 lt maciau pardavineja nauja, neispakuota su garantija ka domintu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 10 kovo 2009 - 09:39
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 10, 10:38)
Apie ta pati mirksiukas.gif  As kaip savo 1000D vos uz 999 su kitiniu nusipirkau, tai man didoka blush2.gif  Nors skelbimose maciau uz 4500 lt maciau pardavineja nauja, neispakuota su garantija ka domintu bigsmile.gif

Aš visgi žadu pirkt išsimokėtinai ax.gif tai užtat ir dairausi į tokius šiek tiek geresnius rolleyes.gif
Atsakyti