Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

nerandu as jokio actions lango verysad.gif nemoku visai naudotis Ps. verysad.gif
Kaktuke labai faina foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 11:08)
nerandu as jokio actions lango  verysad.gif nemoku visai naudotis Ps. verysad.gif

ne tu viena console.gif
as turiu tik senaji PS CS o dar net ne anglu, aisku ir ne LT kalba, sakiau issiinstaliuosiu ir reiks ieskot naujojo g.gif kuri ten siuntinejo CS3 blush2.gif

Kaktuke gavau 4u.gif aciu labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 03 kovo 2009 - 11:18
QUOTE(Pukė @ 2009 03 03, 10:34)
nuo lango su 50-uku mirksiukas.gif gaila, kad mano fotikui nelimpa tas 50-ukas

negi Nikonas neturi alternatyvos kokios?
tiesa mačiau 50 L klasės objektyvas arti 5000Lt kaina blink.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 11:08)
nerandu as jokio actions lango  verysad.gif nemoku visai naudotis Ps. verysad.gif
Kaktuke labai faina foto  wub.gif

viršui pasirink Windows ir ties actions užsidėk varnelę. Actions ir Hystori viename lange. bent jau pas mane ax.gif

Atsakyti
Lyg visoms issiunciau, pridejau aprasyma kaip naudotis biggrin.gif jei suprasite ka nors ax.gif

Kaip manot ar vertas demesio sitas komplektas biggrin.gif ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 03 kovo 2009 - 11:18
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 12:15)
Lyg visoms issiunciau, pridejau aprasyma kaip naudotis biggrin.gif  jei suprasite ka nors  ax.gif

Kaip manot ar vertas demesio sitas komplektas  biggrin.gif ?
user posted image

wow. man tokis menas patinka bigsmile.gif tik vazqa kiek griuna ir remeliai nevienodi (ar cia tik man taip atrodo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 03 kovo 2009 - 11:22
Kaktuke, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 03, 11:13)
negi Nikonas neturi alternatyvos kokios?
tiesa mačiau 50 L klasės objektyvas arti 5000Lt kaina  blink.gif

zinok, yra nikonui, bet maniskiam d40 reiktu rankom fokusuot g.gif bet auto fokuso... vyras sako, neverta pirkt unsure.gif o taip norisi lotuliukas.gif kokio nikon D bent jau 80 ir 50-uko wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 11:15)

juodumai dar nevienodi abejose foto, mano akimis smile.gif ir vaza griuna smile.gif bet mintis grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 03, 11:13)
ne tu viena  console.gif
as turiu tik senaji PS CS o dar net ne anglu, aisku ir ne LT kalba, sakiau issiinstaliuosiu ir reiks ieskot naujojo  g.gif kuri ten siuntinejo CS3  blush2.gif

Kaktuke gavau  4u.gif aciu labai  wub.gif

pas mane cs4,bet nesigauna man niekas
Kaktute aciu labai uz meila wub.gif
pas mane nesigauna pagal paaiskinima,ten tokiu nuorodu pas mane net nera g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 11:35)
pas mane cs4,bet nesigauna man niekas
Kaktute aciu labai uz meila  wub.gif
pas mane nesigauna pagal paaiskinima,ten tokiu nuorodu pas mane net nera  g.gif  verysad.gif

Pas mane kai tik nusidaulaudinau iskarto pasileido pats.Nesuprantu kaip jis taip iskarto atsidure tenai g.gif Bet yra ir veikia.PS3 turiu.
Aciu labai Kaktuke 4u.gif
Atsakyti
Armana, jau kadru grozis su vaikuciais wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 10:40)
uzdejus action'a:

As ir noriu blush2.gif eglute10etahotmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 03 kovo 2009 - 11:48
Sveikinu nugaletojas! Sveikinu ir visas kitas dalyvias, neuzemusias pirmu triju vietu, bet pateikusias puikiu nuotrauku ir neabejotinai zengusias zingsni i prieki!

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 12:15)

Kaktuke, man tai kliuna nevienodas nuotrauku svoris. Jei jau nori grupuoti, gal geriau daryti triptika, ir kaireje prideti dar viena nuotrauka, atsveriancia desiniaja?

Peperoni, tai del ko visgi mama ir sesuo ramino ta berniuka (cia toj konkursinej nuotraukoj, kuri veliau buvo isimta)? Kazkaip man is galvos neiseina tas kadras... blush2.gif biggrin.gif

Armana, o ta medziaga nesiglamzo? Ji turi koki pavadinima? (kad zinociau, ko klausti parduotuvej blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 kovo 2009 - 12:06
Sveikos,
Pirmiausiai, tai sveikinu visas nugaletojas 4u.gif
Gaila, kad nespejau pati prabalsuoti verysad.gif
Armana, labai grazios vaikuciu nuotraukos, visai kaip studijines bigsmile.gif ne veltui pirma vieta thumbup.gif
Kaktuke , pabusiu ir as nekukli ir labai prasyciau to action'o ax.gif jurate.bal@gmail.com
Atsakyti