nerandu as jokio actions lango nemoku visai naudotis Ps.
Kaktuke labai faina foto
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 11:08)
ne tu viena
as turiu tik senaji PS CS o dar net ne anglu, aisku ir ne LT kalba, sakiau issiinstaliuosiu ir reiks ieskot naujojo kuri ten siuntinejo CS3
Kaktuke gavau aciu labai
QUOTE(Pukė @ 2009 03 03, 10:34)
nuo lango su 50-uku gaila, kad mano fotikui nelimpa tas 50-ukas
negi Nikonas neturi alternatyvos kokios?
tiesa mačiau 50 L klasės objektyvas arti 5000Lt kaina
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 11:08)
viršui pasirink Windows ir ties actions užsidėk varnelę. Actions ir Hystori viename lange. bent jau pas mane
Lyg visoms issiunciau, pridejau aprasyma kaip naudotis jei suprasite ka nors
Kaip manot ar vertas demesio sitas komplektas ?
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 12:15)
Lyg visoms issiunciau, pridejau aprasyma kaip naudotis jei suprasite ka nors
wow. man tokis menas patinka tik vazqa kiek griuna ir remeliai nevienodi (ar cia tik man taip atrodo)
Kaktuke, dėkui
QUOTE(Sadi @ 2009 03 03, 11:13)
negi Nikonas neturi alternatyvos kokios?
zinok, yra nikonui, bet maniskiam d40 reiktu rankom fokusuot bet auto fokuso... vyras sako, neverta pirkt o taip norisi kokio nikon D bent jau 80 ir 50-uko
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 11:15)
juodumai dar nevienodi abejose foto, mano akimis ir vaza griuna bet mintis grazi
QUOTE(Valetta @ 2009 03 03, 11:13)
ne tu viena
as turiu tik senaji PS CS o dar net ne anglu, aisku ir ne LT kalba, sakiau issiinstaliuosiu ir reiks ieskot naujojo kuri ten siuntinejo CS3
Kaktuke gavau aciu labai
Kaktuke gavau aciu labai
pas mane cs4,bet nesigauna man niekas
Kaktute aciu labai uz meila
pas mane nesigauna pagal paaiskinima,ten tokiu nuorodu pas mane net nera
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 11:35)
pas mane cs4,bet nesigauna man niekas
Pas mane kai tik nusidaulaudinau iskarto pasileido pats.Nesuprantu kaip jis taip iskarto atsidure tenai Bet yra ir veikia.PS3 turiu.
Aciu labai Kaktuke
Armana, jau kadru grozis su vaikuciais
As ir noriu eglute10etahotmail.com
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 10:40)
uzdejus action'a:
As ir noriu eglute10etahotmail.com
Sveikinu nugaletojas! Sveikinu ir visas kitas dalyvias, neuzemusias pirmu triju vietu, bet pateikusias puikiu nuotrauku ir neabejotinai zengusias zingsni i prieki!
Kaktuke, man tai kliuna nevienodas nuotrauku svoris. Jei jau nori grupuoti, gal geriau daryti triptika, ir kaireje prideti dar viena nuotrauka, atsveriancia desiniaja?
Peperoni, tai del ko visgi mama ir sesuo ramino ta berniuka (cia toj konkursinej nuotraukoj, kuri veliau buvo isimta)? Kazkaip man is galvos neiseina tas kadras...
Armana, o ta medziaga nesiglamzo? Ji turi koki pavadinima? (kad zinociau, ko klausti parduotuvej )
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 12:15)
Kaktuke, man tai kliuna nevienodas nuotrauku svoris. Jei jau nori grupuoti, gal geriau daryti triptika, ir kaireje prideti dar viena nuotrauka, atsveriancia desiniaja?
Peperoni, tai del ko visgi mama ir sesuo ramino ta berniuka (cia toj konkursinej nuotraukoj, kuri veliau buvo isimta)? Kazkaip man is galvos neiseina tas kadras...
Armana, o ta medziaga nesiglamzo? Ji turi koki pavadinima? (kad zinociau, ko klausti parduotuvej )
Sveikos,
Pirmiausiai, tai sveikinu visas nugaletojas
Gaila, kad nespejau pati prabalsuoti
Armana, labai grazios vaikuciu nuotraukos, visai kaip studijines ne veltui pirma vieta
Kaktuke , pabusiu ir as nekukli ir labai prasyciau to action'o jurate.bal@gmail.com
Pirmiausiai, tai sveikinu visas nugaletojas
Gaila, kad nespejau pati prabalsuoti
Armana, labai grazios vaikuciu nuotraukos, visai kaip studijines ne veltui pirma vieta
Kaktuke , pabusiu ir as nekukli ir labai prasyciau to action'o jurate.bal@gmail.com