Radau nuo vasaros viena gelyte Ar labai blogai, kad fokusas ne i muse?
Papildyta:
Kazi kur Peperoni prapuolus Idomu, kaip jos mamytei sekasi
QUOTE(Medona @ 2009 03 09, 21:19)
na vat mano akiai, jei ne ta muse na butu bite tai kitas reikalas, o cia m u s e
o gelike pati ir foto liuks, man patinka
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 21:48)
oi, tai tikrai joks ne trukumas, ivertinant kad jis aukso vertas kokybes atzvilgiu
tokie objektyvai yra nerealus, duoda maziausius iskraipymus, svaruma, aiskuma, ryskuma ir t.t. ir pan. liuks pasirinkimas. jei tik kisene leidzia ir noras yra, tai tik sveikinu
tokie objektyvai yra nerealus, duoda maziausius iskraipymus, svaruma, aiskuma, ryskuma ir t.t. ir pan. liuks pasirinkimas. jei tik kisene leidzia ir noras yra, tai tik sveikinu
As truputi skupa esu , bet vyras jau dabar sako, kad fotikui pagailejai, tai bent objektyvus gerus pirk ir priduria... "skupas moka du kartus"
vienintelis dalykas kuris dar mane stabdo, tai butent, kad su mano fotiku matymo kanpas siaures, bet kai pabandysiu, bus aiskiau kaip kas ir kur
Medona, gelyte super, bet muse...
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 21:24)
na vat mano akiai, jei ne ta muse na butu bite tai kitas reikalas, o cia m u s e
bet foto grazi, ir ziedas ant tu teisingu tasku
Aciu uz ivertinima, turiu viena ir be muses Ka manot?
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 21:36)
As truputi skupa esu , bet vyras jau dabar sako, kad fotikui pagailejai, tai bent objektyvus gerus pirk ir priduria... "skupas moka du kartus"
vienintelis dalykas kuris dar mane stabdo, tai butent, kad su mano fotiku matymo kanpas siaures, bet kai pabandysiu, bus aiskiau kaip kas ir kur
taip, kampas siaures. padaugink mm is 1.6 ir zinosi kiek istikro tavo fotikas matys mm
betgi ateity nusipirksi pilnakadri fotika ir kaip dziaugsies kad pirkai toki butent objektyva taip kad neskuuupink tikrai ir saunuolis tavo vyras, kad teisingai pataria
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 09, 18:17)
tai nekaip pameni, nes sakiau, kad as nesvaigule, o norus prie galimybiu derinu o noreciau as nebelekokio, todel tenka prie galimybiu derintis
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 20:12)
ne del to tavo sveria, kad geras , o del to, kad pilnakadriams fotikams jis tinka, del to ir tokia kaina ir toks svoris ir toks geras
O ka reiskia tas pilnakadris? Nepykit prasau ...
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 22:27)
O ka reiskia tas pilnakadris? Nepykit prasau ...
neissipleciant ir trumpai, tai isivaizduoji foto juostele? tai va, pilnakadriu fotiku sensorius yra tokio dydzio kaip juostele kadras (vaizdas fiksuojamas ant viso kadro ploto), o visi kiti veidrodziai yra taip vadinami croppiniai (apkarpyti), ju visu sensorius mazesnis nei kad juosteles kadro dydis ir fiksuojamas vaizdas yra mazinamas. oi nezinau ar as cia aiskiau sudeliojau
na cia techniniai dalykai, bet laaaabai laaaaaabai laaaaaaaaabai keiciantys nuotrauku kokybe
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 22:36)
neissipleciant ir trumpai, tai isivaizduoji foto juostele? tai va, pilnakadriu fotiku sensorius yra tokio dydzio kaip juostele kadras (vaizdas fiksuojamas ant viso kadro ploto), o visi kiti veidrodziai yra taip vadinami croppiniai (apkarpyti), ju visu sensorius mazesnis nei kad juosteles kadro dydis ir fiksuojamas vaizdas yra mazinamas. oi nezinau ar as cia aiskiau sudeliojau
na cia techniniai dalykai, bet laaaabai laaaaaabai laaaaaaaaabai keiciantys nuotrauku kokybe
Aciu labai uz informacija. Reikia daugiau apie tai pasidometi. Jei ko nesuprasiu(o greiciausiai tai nesuprasiu nieko),tai kreipsiuosi
Oj merginos kaip ačiū už sveikinimus Žinokit kaip mažas vaikas pleškinu viską iš eilės ir džiaugiuosi ryškumu kaip mažas vaikas
šita gražiausia minimalistinė tokia
Tulpės ir gėlės malonios akiai
Bet tikrai kaip matosi kaip mes tobulėjam
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 16:35)
šita gražiausia minimalistinė tokia
Tulpės ir gėlės malonios akiai
Bet tikrai kaip matosi kaip mes tobulėjam