Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Radau nuo vasaros viena gelyte ax.gif Ar labai blogai, kad fokusas ne i muse?
user posted image
Papildyta:
Kazi kur Peperoni prapuolus unsure.gif Idomu, kaip jos mamytei sekasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 09, 21:19)
Radau nuo vasaros viena gelyte  ax.gif  Ar labai blogai, kad fokusas ne i muse?
user posted image

na vat mano akiai, jei ne ta muse doh.gif na butu bite tai kitas reikalas, o cia m u s e unsure.gif

o gelike pati ir foto liuks, man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 21:48)
oi, tai tikrai joks ne trukumas, ivertinant kad jis aukso vertas kokybes atzvilgiu wink.gif

tokie objektyvai yra nerealus, duoda maziausius iskraipymus, svaruma, aiskuma, ryskuma ir t.t. ir pan. wink.gif liuks pasirinkimas. jei tik kisene leidzia ir noras yra, tai tik sveikinu  4u.gif

As truputi skupa esu cool.gif, bet vyras jau dabar sako, kad fotikui pagailejai, tai bent objektyvus gerus pirk biggrin.gif ir priduria... "skupas moka du kartus" blush2.gif
vienintelis dalykas kuris dar mane stabdo, tai butent, kad su mano fotiku matymo kanpas siaures, bet kai pabandysiu, bus aiskiau kaip kas ir kur g.gif

Medona, gelyte super, bet muse... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 21:24)
na vat mano akiai, jei ne ta muse  doh.gif na butu bite tai kitas reikalas, o cia m u s e  unsure.gif

lotuliukas.gif

bet foto grazi, ir ziedas ant tu teisingu tasku biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Aciu uz ivertinima, turiu viena ir be muses biggrin.gif Ka manot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 09 kovo 2009 - 22:09
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 21:36)
As truputi skupa esu cool.gif, bet vyras jau dabar sako, kad fotikui pagailejai, tai bent objektyvus gerus pirk biggrin.gif ir priduria... "skupas moka du kartus"  blush2.gif
vienintelis dalykas kuris dar mane stabdo, tai butent, kad su mano fotiku matymo kanpas siaures, bet kai pabandysiu, bus aiskiau kaip kas ir kur g.gif

taip, kampas siaures. padaugink mm is 1.6 ir zinosi kiek istikro tavo fotikas matys mm smile.gif

betgi ateity nusipirksi pilnakadri fotika ir kaip dziaugsies kad pirkai toki butent objektyva rolleyes.gif taip kad neskuuupink tikrai wink.gif ir saunuolis tavo vyras, kad teisingai pataria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 09, 18:17)
ei, Bonda, tu gi nenori veidrodinio kiek pamenu  lotuliukas.gif

tai nekaip pameni, nes sakiau, kad as nesvaigule, o norus prie galimybiu derinu tongue.gif o noreciau as nebelekokio, todel tenka prie galimybiu derintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 20:12)
ne del to tavo sveria, kad geras wink.gif, o del to, kad pilnakadriams fotikams jis tinka, del to ir tokia kaina ir toks svoris ir toks geras  mirksiukas.gif

O ka reiskia tas pilnakadris? blush2.gif Nepykit prasau doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 22:27)
O ka reiskia tas pilnakadris? blush2.gif Nepykit prasau doh.gif ...

neissipleciant ir trumpai, tai isivaizduoji foto juostele? smile.gif tai va, pilnakadriu fotiku sensorius yra tokio dydzio kaip juostele kadras (vaizdas fiksuojamas ant viso kadro ploto), o visi kiti veidrodziai yra taip vadinami croppiniai (apkarpyti), ju visu sensorius mazesnis nei kad juosteles kadro dydis ir fiksuojamas vaizdas yra mazinamas. oi nezinau ar as cia aiskiau sudeliojau doh.gif

na cia techniniai dalykai, bet laaaabai laaaaaabai laaaaaaaaabai keiciantys nuotrauku kokybe wink.gif
Atsakyti
Medona, patiko tavo antra nuotrauka be musės. thumbup.gif

O aš vėl su savo snaigėm. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 22:36)
neissipleciant ir trumpai, tai isivaizduoji foto juostele? smile.gif tai va, pilnakadriu fotiku sensorius yra tokio dydzio kaip juostele kadras (vaizdas fiksuojamas ant viso kadro ploto), o visi kiti veidrodziai yra taip vadinami croppiniai (apkarpyti), ju visu sensorius mazesnis nei kad juosteles kadro dydis ir fiksuojamas vaizdas yra mazinamas. oi nezinau ar as cia aiskiau sudeliojau  doh.gif

na cia techniniai dalykai, bet laaaabai laaaaaabai laaaaaaaaabai keiciantys nuotrauku kokybe wink.gif

Aciu labai uz informacija. 4u.gif Reikia daugiau apie tai pasidometi. blush2.gif Jei ko nesuprasiu(o greiciausiai tai nesuprasiu nieko),tai kreipsiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj merginos kaip ačiū už sveikinimus smile.gif Žinokit kaip mažas vaikas pleškinu viską iš eilės ir džiaugiuosi ryškumu kaip mažas vaikas smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 16:35)
Rasytce,
Pasilikau prie šito varianto. Ačiū tau.  4u.gif

šita gražiausia smile.gif minimalistinė tokia thumbup.gif

Tulpės ir gėlės malonios akiai thumbup.gif

Bet tikrai kaip matosi kaip mes tobulėjam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti