Rasytce, ačiūūūū.
Beje, ir efoto visai neblogai šitą nuotrauką įvertino.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 19:43)
Kaip Tu efoto vadinies?
Dė.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 18:43)
tu matai tai reiskias ir mano akys dar nevisai pievas mato
dziaugiuosi uz tave
Beje, ačiū už komentarus nuotraukom.
Duoma einu susirasiu.
Neranda man Dė.
Duoma einu susirasiu.
Neranda man Dė.
Ačiū, Rasytce.
Dabar tik pamačiau, kad pakliuvo tarp rekomenduojamų nuotraukų.
Patenkinta sėdžiu dabar. ; D
O šeip tai man paskutiniu metu kūrybinė krizė.
Reikia ryt į mokyklą fotiką nusinešt gal ką nors gero užfiksuosiu. ; )
Lamella, Dė Be taškiuko. gal dėl to?
Dabar tik pamačiau, kad pakliuvo tarp rekomenduojamų nuotraukų.
Patenkinta sėdžiu dabar. ; D
O šeip tai man paskutiniu metu kūrybinė krizė.
Reikia ryt į mokyklą fotiką nusinešt gal ką nors gero užfiksuosiu. ; )
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 20:23)
Na, kad begalę psl. išmeta su de skiemeniu.
Ai va, radau. Rašyk Domantė
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 15:36)
Kaina,tai jo bet uz gerus dalykus pigiai nemokesi.Gal gali pasakyti kodel sita isirinkai?Ir kam fotografuoti jis skirtas
Norejau is dalies universalaus ir placiakampio, prioritetas buvo - astrumas ir grazios spalvos. Kiek domejausi, visi teigia, jog yra tikrai astrus, sviesus, pakankamai universalus, gerai "sudetas", geras spalvas piesia, greitas ir gerai fokusuoja. Vien zodz vien pliusai O trukumai - svoris (na kiti ivardija tai pliusu), bet manau geras stiklas turi sverti Beje dar kiti nurodo jog galima ir macro su juo fotkint
Siandien buvau Vilbroj, norejau normaliai paciupineti, bet Canono neturejo, taciau turejo Sigma EF 24-70 f/2,8 , kaina tris kartus pigesne ir dar akcija 20 proc . Ryt zadejau vaziuoti ir sigma paciupineti, bet kai pamaciau testo palyginima siu dvieju stiklu , tai praejo noras
Neblogas internetinis psl kas nori palyginti objektyvus
stiklu palyginimai
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 20:00)
................... O trukumai - svoris (na kiti ivardija tai pliusu), bet manau geras stiklas turi sverti ................
ne del to tavo sveria, kad geras , o del to, kad pilnakadriams fotikams jis tinka, del to ir tokia kaina ir toks svoris ir toks geras
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 21:12)
ne del to tavo sveria, kad geras , o del to, kad pilnakadriams fotikams jis tinka, del to ir tokia kaina ir toks svoris ir toks geras
Tai, kad as jo dar neturiu O trukuma si ivardijau, jog dauguma apie tai uzsimena, ar man tai bus trukumas, dar nezinau, nes neisbandziau
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 20:33)
Tai, kad as jo dar neturiu O trukuma si ivardijau, jog dauguma apie tai uzsimena, ar man tai bus trukumas, dar nezinau, nes neisbandziau
oi, tai tikrai joks ne trukumas, ivertinant kad jis aukso vertas kokybes atzvilgiu
tokie objektyvai yra nerealus, duoda maziausius iskraipymus, svaruma, aiskuma, ryskuma ir t.t. ir pan. liuks pasirinkimas. jei tik kisene leidzia ir noras yra, tai tik sveikinu