Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Rasytce, ačiūūūū. 4u.gif
Beje, ir efoto visai neblogai šitą nuotrauką įvertino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 19:43)
Rasytce, ačiūūūū.  4u.gif
Beje, ir efoto visai neblogai šitą nuotrauką įvertino.  ax.gif

Kaip Tu efoto vadinies? ax.gif
Atsakyti
Dė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 18:43)
Rasytce, ačiūūūū.  4u.gif
Beje, ir efoto visai neblogai šitą nuotrauką įvertino.  ax.gif

tu matai bigsmile.gif tai reiskias ir mano akys dar nevisai pievas mato biggrin.gif

dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
Beje, ačiū už komentarus nuotraukom. smile.gif
Duoma einu susirasiu. biggrin.gif
Neranda man Dė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 09 kovo 2009 - 19:16
Ačiū, Rasytce.
Dabar tik pamačiau, kad pakliuvo tarp rekomenduojamų nuotraukų. ax.gif
Patenkinta sėdžiu dabar. ; D
O šeip tai man paskutiniu metu kūrybinė krizė. doh.gif
Reikia ryt į mokyklą fotiką nusinešt gal ką nors gero užfiksuosiu. ; )
Lamella, Dė Be taškiuko. gal dėl to? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 09 kovo 2009 - 19:26
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 20:23)
Lamella,    Dė    Be taškiuko. gal dėl to?  g.gif

Na, kad begalę psl. išmeta su de skiemeniu. g.gif
Atsakyti
Ai va, radau. Rašyk Domantė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 15:36)
Kaina,tai jo doh.gif bet uz gerus dalykus pigiai nemokesi.Gal gali pasakyti kodel sita isirinkai?Ir kam fotografuoti jis skirtas ax.gif

Norejau is dalies universalaus ir placiakampio, prioritetas buvo - astrumas ir grazios spalvos. Kiek domejausi, visi teigia, jog yra tikrai astrus, sviesus, pakankamai universalus, gerai "sudetas", geras spalvas piesia, greitas ir gerai fokusuoja. Vien zodz vien pliusai g.gif O trukumai - svoris (na kiti ivardija tai pliusu), bet manau geras stiklas turi sverti biggrin.gif Beje dar kiti nurodo jog galima ir macro su juo fotkint bigsmile.gif

Siandien buvau Vilbroj, norejau normaliai paciupineti, bet Canono neturejo, taciau turejo Sigma EF 24-70 f/2,8 , kaina tris kartus pigesne ir dar akcija 20 proc g.gif. Ryt zadejau vaziuoti ir sigma paciupineti, bet kai pamaciau testo palyginima siu dvieju stiklu doh.gif , tai praejo noras blush2.gif
Neblogas internetinis psl kas nori palyginti objektyvus thumbup.gif
stiklu palyginimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 09 kovo 2009 - 20:02
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 20:00)
................... O trukumai - svoris (na kiti ivardija tai pliusu), bet manau geras stiklas turi sverti biggrin.gif ................

ne del to tavo sveria, kad geras wink.gif, o del to, kad pilnakadriams fotikams jis tinka, del to ir tokia kaina ir toks svoris ir toks geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 21:12)
ne del to tavo sveria, kad geras wink.gif, o del to, kad pilnakadriams fotikams jis tinka, del to ir tokia kaina ir toks svoris ir toks geras  mirksiukas.gif

Tai, kad as jo dar neturiu blush2.gif O trukuma si ivardijau, jog dauguma apie tai uzsimena, ar man tai bus trukumas, dar nezinau, nes neisbandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 20:33)
Tai, kad as jo dar neturiu blush2.gif  O trukuma si ivardijau, jog dauguma apie tai uzsimena, ar man tai bus trukumas, dar nezinau, nes neisbandziau mirksiukas.gif

oi, tai tikrai joks ne trukumas, ivertinant kad jis aukso vertas kokybes atzvilgiu wink.gif

tokie objektyvai yra nerealus, duoda maziausius iskraipymus, svaruma, aiskuma, ryskuma ir t.t. ir pan. wink.gif liuks pasirinkimas. jei tik kisene leidzia ir noras yra, tai tik sveikinu 4u.gif
Atsakyti