Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 09, 13:54)
O live view funkcija, aš kaip suprantu tai kur galima fotografuot žiūrint į ekraną, nebūtinai į skylę, taip?  blush2.gif

Taip ax.gif

P.S. Rasytce, ne visi turi filmavimo kameras tongue.gif Bet gal kažkas labai nori kad fotike tai būtų smile.gif Man asmeniškai tai filmavimas nebūtinas, juk fotoaparatą perki, ne kamerą, bet kaip minėjau - nu gi visokių žmonių yra, visokių reikia smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 09, 01:36)
thumbup.gif  geras noras  thumbup.gif

4u.gif Tik kaina akis bado doh.gif Bet bandysiu is USA arba ebay ieskoti, nes visu tukstanciu pigiau iseitu. Siaip tas objektyvas viska turi ko man reikia, bent prisiklausius ir prisiskaicius apie ji taip manau mirksiukas.gif

Egzo, geliu nuotraukytes man fainos, bet kaip ir dauguma pasikartosiu... pirmoje kazkas panasu i isdegima, antroje - nepatinka remas 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 09, 11:16)
nusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit wub.gif tai dabar vyksta susipažinimo procesas  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sadi, sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 09, 13:55)
4u.gif Tik kaina akis bado doh.gif  Bet bandysiu is USA arba ebay ieskoti, nes visu tukstanciu pigiau iseitu. Siaip tas objektyvas viska turi ko man reikia, bent prisiklausius ir prisiskaicius apie ji taip manau mirksiukas.gif

Kaina,tai jo doh.gif bet uz gerus dalykus pigiai nemokesi.Gal gali pasakyti kodel sita isirinkai?Ir kam fotografuoti jis skirtas ax.gif
Atsakyti
Sadi sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
Sadi, nu kaip tau faina wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rasytce,
Pasilikau prie šito varianto. Ačiū tau. 4u.gif
user posted image

O dabar galvoju, netiktu šita nuotrauka į abstrakcijas? Yra daug stačiakampių.
Atsakyti
Čia truputis iš tulpių fotosesijos. biggrin.gif (O tai čia labai ramu kurį laiką. ax.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Duoma, man tai visai nieko foto, tik rėmas nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
lamella,
Pabandžiau paprastus uždėti. Nu man asmeniškai gražiau, kaip buvo anksčiau.
ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 09, 16:02)
Sadi, nu kaip tau faina wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

ei, Bonda, tu gi nenori veidrodinio kiek pamenu lotuliukas.gif

lamella, antroji su katinu labai smagi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man Lamellos pirma patinka wub.gif

Duoma, siam paveiksliukui graziai ziurisi sis remelis. Man kaip kalendoriaus lapa primena wub.gif

Nepamenu niku, labai patiko nuotrauka su begancia mergaite wub.gif labai.
Ir gele, tik kaip jau daugelis rase, noretusi neisdegusiu lapeliu krasciuku 4u.gif

Sadi su pirkiniu 4u.gif

Atsakyti
Ačiū, Medona. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 09, 16:35)
Pasilikau prie šito varianto. Ačiū tau.

oooo - dabar visai fainai bigsmile.gif
Atsakyti