Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 03 09, 10:16)
Pnusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit wub.gif tai dabar vyksta susipažinimo procesas  thumbup.gif  wub.gif

sveikinu ir laukiam foto thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 10:16)
Vyras bande,bet as jam is Kelbio knygos skaiciau kur ir ka spausti ax.gif

bet ta knyga kaip kokia enciklopedija biggrin.gif jau ir man uzsireike cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 11:20)
Vyras bande,bet as jam is Kelbio knygos skaiciau kur ir ka spausti ax.gif Jei knygos neturi, tai galiu pasiziureti bigsmile.gif

Jei nesunku tai kada galėsi pažiūrėk. blush2.gif
Sadi, sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 09, 10:21)
sveikinu ir laukiam foto  thumbup.gif
bet ta knyga kaip kokia enciklopedija  biggrin.gif jau ir man uzsireike  cool.gif

Man asmeniskai labai,labai patiko Kelbio knygos.Tikrai labai daug ka is ju suzinojau. thumbup.gif
Atsakyti
Pardėj mačiau vakar canon D50 wub.gif už stiklo wub.gif sakiau nueisiu kada pačiupyt...jėckau traukia jis mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:23)
Jei nesunku tai kada galėsi pažiūrėk. blush2.gif
Sadi, sveikinu. 4u.gif

Veliau truputi,gerai?Ir primink,jei pamirsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 11:31)
Veliau truputi,gerai?Ir primink,jei pamirsiu doh.gif

Gerai, man neskubu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 09, 10:30)
Pardėj mačiau vakar canon D50  wub.gif  už stiklo  wub.gif  sakiau nueisiu kada pačiupyt...jėckau traukia jis mane  biggrin.gif

O as ciupinejau.. bet pardavejas patare geriau D40,nes 50 kaina tokia uzpusta,o papildomu pribumbasu tik keli.Sake jai jau svajoji tai svajok apie D5 wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:34)
Gerai, man neskubu. drinks_cheers.gif

Taigi pas tave Lumixas,tai turejo buti nuotrauku tvarkymo programa prie fotiko,o ten yra ir kaip panoramas daryti.Bent pas mane tai yra,bet as nesinaudojau dar.Pasiziurek prie progos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 09 kovo 2009 - 10:44
Egzo, man pirmas variantas geriau žiūrisi. Antrame labai jau sunkus rėmas. Klausimėlis kokiu fotoaparatu ir svarbiausia kokiu objektyvu fotografuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 11:43)
O as ciupinejau.. bet pardavejas patare geriau D40,nes 50 kaina tokia uzpusta,o papildomu pribumbasu tik keli.Sake jai jau svajoji tai svajok apie D5 wub.gif

Pardavėjas teisus biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 08, 19:56)
O taip? Tik dabar tas dangus nelabai tinka, reiktų pakeist.

oo taip geriau, bent man wink.gif tik paukstukai kazkokie jau permatomi, tik seseliai ju beliko hihihi.gif bet kaip ir minejau, nebent cia toks tavo uzmanymas wink.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 08, 21:26)
Rasytce, jei gerai pamenu pirkai neseniai nauja stikla, koki issirinkai bigsmile.gif

mano canon EFS 18-200 mm f/3.5-5.6 IS smile.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 03 09, 08:23)
patersiu eteri, kad nebutu taip tylu tongue.gif

is pirmo zvilgsnio - wau, nuostabu, puiku, techniskai liuks atlikta. bet ko kurios akimirkos pradeda truputi erzinti tas dirbtinas fonas ir noretusi lapuku galu ryskesniu smile.gif tik tiek smile.gif

va kas darosi, kai pradedi nors kiek labiau suzinot apie fotografija - gi pradedi kabinetis doh.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 03 09, 10:00)
ir kitas tos pacios geles pateikimas palyginimui. Kuris geresnis?

i sita man per arti kazkaip ir labai jau isprausta i tuos juodus didelius remus ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 09, 10:16)
nusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit

dydeliausi sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 09, 10:21)
bet ta knyga kaip kokia enciklopedija

buuutent wink.gif siaip as labai neatsimenu kai ka nors perskaitau, bet va sioje knygoje TAIP viskas puikiai surasyta, TAIP isimintinai, kad tikrai tikrai verta ja turet biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 10:43)
bet pardavejas patare geriau D40,nes 50 kaina tokia uzpusta,o papildomu pribumbasu tik keli. Sake jai jau svajoji tai svajok apie D5 wub.gif

tikrai taip cool.gif anksciau esu minejus, kad 50D turi tik daugiau pixeliu, didesni lcd ekraneli, ir naujesni procesoriai stovi - tik tiek. O D5 tai geeris - pilnakadris wub.gif jau foto akivaizdziai skiriasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 08, 13:03)

Demesio! itin svarbi informacija! biggrin.gif Butina perskaityti visoms:
Komentuodama praktiskai visa demesi skyriau tik musu temai - ar atitinka straipsnyje nurodytas taisykles. Vertinau labai kategoriskai ir tiesmukiskai, taciau patys suprantate, kad kompozicija yra slidus reikalas, todel jus turite pilna teise su manim nesutikti. Todel prasyciau visu neisizeisti, jei nesutinkat, o laikyti mano komentarus tik dar viena ideja pamastymui. friends.gif

nugis pakomentavai pagal save -gi viskas ok mirksiukas.gif mirksiukas.gif nors tikrai ne vienoj vietoj su tavim nesutinku -bet dabar neturiu, kada papriestaraut tongue.gif lotuliukas.gif

Sea mergyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif man netruksta jokiu erdviu mirksiukas.gif grazi foto, gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 09, 12:16)
O D5 tai geeris - pilnakadris  wub.gif jau foto akivaizdziai skiriasi wink.gif

Blin sugundėt su nauju gėriu lotuliukas.gif
Atsakyti