Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Egzo,man labai patinka. wub.gif Toks kitoks geles pateikimas.Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 08, 13:02)
Sveikos ...  4u.gif  apleidau skyreli kelias dienas  unsure.gif  penktadieni atsvenciau 25 metu gimtadieni, kelias dienas pries tai ruosemes, o db sedziu su deganciu zandu ir 39 temperatura  verysad.gif  kanalu uzdegimas  verysad.gif viena dali ND padariau, o kitos ne ... na bet dar savaite yra .. gal atsigausiu  unsure.gif  g.gif

kokia jaunaaaaaaaaa cool.gif tongue.gif sveikinu su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 03 09, 10:29)
Man ryškiai krizė...neturiu nei vieno normalaus kadro sad.gif net neimu fotiko į rankas sad.gif

Aš ir neturiu nieko rodomo... doh.gif
Egzo, graži gėlė wub.gif bet tie išdegimai ar kas ten nepatinka. schmoll.gif

Boruzka su gimtadieniu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 09 kovo 2009 - 09:55
labas 4u.gif

Boruzka, su praejusiu 4u.gif Sveik 4u.gif

Egzo gele man persviesta unsure.gif bet spalva tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 09 kovo 2009 - 09:59
Aciu uz nuomones. mirksiukas.gif

ir kitas tos pacios geles pateikimas palyginimui. Kuris geresnis?

user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Juodas rėmas schmoll.gif . O čia irgi su blicu fotkinta? bent jau man taip rodosi...nes šešėliai tokie ryškūs...man gėlės norisi švelnios tokios...
Atsakyti
Egzo,man asmeniskai pirmoji gražesne,nes pateikimas toks idomus, neužtasytas ax.gif
Atsakyti
Egzo, man atrodo jau viską pasakė merginos, man belieka pritarti. smile.gif
Norėjau paklausti, gal kuri žinote kaip reikia sujungti nuotraukas, na kad gautusi panoraminis vaizdas, toks pailgas. Tikiuosi supratot klausimą. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:10)
Egzo, man atrodo jau viską pasakė merginos, man belieka pritarti. smile.gif
Norėjau paklausti, gal kuri žinote kaip reikia sujungti nuotraukas, na kad gautusi panoraminis vaizdas, toks pailgas. Tikiuosi supratot klausimą. blush2.gif  biggrin.gif

Yra Photoshope tokia funkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 11:14)
Yra Photoshope tokia funkcija mirksiukas.gif

Gal bandei daryti?Kaip ten kur kas randasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:10)
Norėjau paklausti, gal kuri žinote kaip reikia sujungti nuotraukas, na kad gautusi panoraminis vaizdas, toks pailgas. Tikiuosi supratot klausimą. blush2.gif  biggrin.gif

PS yra tam skirta funkcija - photomerge ar kazkaip.

Egzo - gėlės ryškios, kampas kitoks bet ir tiek. ax.gif

Man irgi kūrybinė krizė doh.gif minčių nulis, ieškojimų nulis doh.gif nusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit wub.gif tai dabar vyksta susipažinimo procesas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:15)
Gal bandei daryti?Kaip ten kur kas randasi? blush2.gif

Vyras bande,bet as jam is Kelbio knygos skaiciau kur ir ka spausti ax.gif Jei knygos neturi, tai galiu pasiziureti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 03 09, 10:16)
PS yra tam skirta funkcija - photomerge ar kazkaip.
Egzo - gėlės ryškios, kampas kitoks bet ir tiek.  ax.gif

Man irgi kūrybinė krizė  doh.gif minčių nulis, ieškojimų nulis  doh.gif nusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit wub.gif tai dabar vyksta susipažinimo procesas  thumbup.gif  wub.gif

Nu va,o as galvoju,kad jeigu tureciau nauja fotika,tai tada ir noras fotkinti atsirastu unsure.gif Sveikinu su pirkiniu wub.gif
Atsakyti