QUOTE(boruzka @ 2009 03 08, 13:02)
Sveikos ... apleidau skyreli kelias dienas penktadieni atsvenciau 25 metu gimtadieni, kelias dienas pries tai ruosemes, o db sedziu su deganciu zandu ir 39 temperatura kanalu uzdegimas viena dali ND padariau, o kitos ne ... na bet dar savaite yra .. gal atsigausiu
kokia jaunaaaaaaaaa sveikinu su gimtadieniu
QUOTE(Stikline @ 2009 03 09, 10:29)
Man ryškiai krizė...neturiu nei vieno normalaus kadro net neimu fotiko į rankas
Aš ir neturiu nieko rodomo...
Egzo, graži gėlė bet tie išdegimai ar kas ten nepatinka.
Boruzka su gimtadieniu.
Juodas rėmas . O čia irgi su blicu fotkinta? bent jau man taip rodosi...nes šešėliai tokie ryškūs...man gėlės norisi švelnios tokios...
Egzo, man atrodo jau viską pasakė merginos, man belieka pritarti.
Norėjau paklausti, gal kuri žinote kaip reikia sujungti nuotraukas, na kad gautusi panoraminis vaizdas, toks pailgas. Tikiuosi supratot klausimą.
Norėjau paklausti, gal kuri žinote kaip reikia sujungti nuotraukas, na kad gautusi panoraminis vaizdas, toks pailgas. Tikiuosi supratot klausimą.
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:10)
Egzo, man atrodo jau viską pasakė merginos, man belieka pritarti.
Yra Photoshope tokia funkcija
QUOTE(inesaS @ 2009 03 09, 11:14)
Yra Photoshope tokia funkcija
Gal bandei daryti?Kaip ten kur kas randasi?
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:10)
PS yra tam skirta funkcija - photomerge ar kazkaip.
Egzo - gėlės ryškios, kampas kitoks bet ir tiek.
Man irgi kūrybinė krizė minčių nulis, ieškojimų nulis nusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit tai dabar vyksta susipažinimo procesas
QUOTE(lamella @ 2009 03 09, 10:15)
Gal bandei daryti?Kaip ten kur kas randasi?
Vyras bande,bet as jam is Kelbio knygos skaiciau kur ir ka spausti Jei knygos neturi, tai galiu pasiziureti
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 03 09, 10:16)
PS yra tam skirta funkcija - photomerge ar kazkaip.
Man irgi kūrybinė krizė minčių nulis, ieškojimų nulis nusipirkau gi savo išsvajotą Canoniuką 450 su kit tai dabar vyksta susipažinimo procesas
Nu va,o as galvoju,kad jeigu tureciau nauja fotika,tai tada ir noras fotkinti atsirastu Sveikinu su pirkiniu