Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 08, 19:42)
na zinai mastau.gif, ale man kad nei ta nei ta - norisi to skaidrumo nors tu ka, nors tu zinoma specialiai taip padarei, bet man nea  ax.gif
na kad laidas usb tai taip, cia tokia jungtis smile.gif bet manau kad reikia specialaus laido tam dalykui wink.gif

"Jei fotografuoju studijoje,fotografuoju "prisijunges".Tai reiskia, kad prie fotoaparato prijungiu USB laida, todel nufotografuoti kadrai issaugomi ne fotoaparato atminties korteleje - jie keliauja tiesiai i nesiojamaji kompiuteri....Labai rekomenduoju fotografuoti "prisijungus".Tiesiog prijunkite viena fotoaparato USB laido gala prie kompiuterio USB jungties.Kitas galas i USB jungti fotoaparate.Vis delto, kad galetumete fotografuoti "prisijunge", reikes siokios tokios programines irangos.Jei naudojate Canon, ja turite - tai Eos viewer programa, kuria gavote pirktdami fotoaparata.jei naudojate Nikon, jums reikes Nikon Camera Control Pro programos."
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 08, 19:56)
"Jei fotografuoju studijoje,fotografuoju "prisijunges".Tai reiskia, kad prie fotoaparato prijungiu USB laida, todel nufotografuoti kadrai issaugomi ne fotoaparato atminties korteleje - jie keliauja tiesiai i nesiojamaji kompiuteri....Labai rekomenduoju fotografuoti "prisijungus".Tiesiog prijunkite viena fotoaparato USB laido gala prie kompiuterio USB jungties.Kitas galas i USB jungti fotoaparate.Vis delto, kad galetumete fotografuoti "prisijunge", reikes siokios tokios programines irangos.Jei naudojate Canon, ja turite - tai Eos viewer programa, kuria gavote pirktdami fotoaparata.jei naudojate Nikon, jums reikes Nikon Camera Control Pro programos."

vat kame canges g.gif pasirodo reikia programkes, tada manyciau kad tinka tas laidas kuriuos perkelinejame fotkes is fotiko i kompa. as turiu finepix viewer, kuria gavau kartu su savo fuji, bandysiu ka nors sugalvot
Papildyta:
katik pabandziau savu fuji pajungti per programke, deja, kai ijungiu i fotkinimo rezima, nieko neleidzia daryt, tik perkelt jau nufotkintas nuotraukas is atminties korteles i kompa sad.gif reikia galvot kazka kito..
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 08, 20:24)
vat kame canges g.gif pasirodo reikia programkes, tada manyciau kad tinka tas laidas kuriuos perkelinejame fotkes is fotiko i kompa. as turiu finepix viewer, kuria gavau kartu su savo fuji, bandysiu ka nors sugalvot
Papildyta:
katik pabandziau savu fuji pajungti per programke, deja, kai ijungiu i fotkinimo rezima, nieko neleidzia daryt, tik perkelt jau nufotkintas nuotraukas is atminties korteles i kompa sad.gif reikia galvot kazka kito..

as galvoju, kad reik live wiev ir fotike pajungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 08, 19:56)

Sitaip ir yra, kaip sitoje citatoje. As naudoju paprasta laida su kuriuo nuotraukas permetineju i kompa. Pas mane Canonas ir tam naudojama programele Eos nuotrauku perkelimui i kompa. As siuo butu naudojuosiu kai bandau iv. rezimus ar nustatymus fotografuojant , labai patogu ,nes iskart matai nuotrauka monitoriuje.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 08, 01:42)
2. kokio objektyvo nori?

Noras pas mane nekuklus blush2.gif ef 24-70mm f/2,8

Nikkė, kuo daugiau ivairesniu komentaru, tuo geriau mirksiukas.gif

Boruzhka, su praejusiu 25- tuoju gimtadieniu 4u.gif Sveikatytes Tau 4u.gif

Rasytce, jei gerai pamenu pirkai neseniai nauja stikla, koki issirinkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 08, 20:36)
Sitaip ir yra, kaip sitoje citatoje. As naudoju paprasta laida su kuriuo nuotraukas permetineju i kompa. Pas mane Canonas ir tam naudojama programele Eos nuotrauku perkelimui i kompa.  As siuo butu naudojuosiu kai bandau iv. rezimus ar nustatymus fotografuojant , labai patogu ,nes iskart matai nuotrauka monitoriuje.

o ne, tai gal pas mane tokios funkcijos nera? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 08, 13:26)
Noras pas mane nekuklus blush2.gif ef 24-70mm f/2,8

thumbup.gif geras noras thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
patersiu eteri, kad nebutu taip tylu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 09, 08:23)
Labas rytas 4u.gif

man patinka, ik siek noreciau siek tiek ryskesniu lapu galu, nes dabar man labai lkuna tas kaip ir geles neuzbaigtumas. g.gif (gal nelabai tikslus zodis, bet mano kompas juos rodo panasiai i isdeginimus ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 09, 09:23)
Labas rytas 4u.gif

Man nenatūralumas jaučiasi.... smile.gif tas fonas aplink gėlę schmoll.gif net nemoku nupasakoti smile.gif

Man ryškiai krizė...neturiu nei vieno normalaus kadro sad.gif net neimu fotiko į rankas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 09, 08:23)
Labas rytas 4u.gif

wauu blink.gif blink.gif man tikrai labai patinka smile.gif, gal kiek trukdo seseliai nuo piesteliu smile.gif
Atsakyti
Egzo, man per daug dirbtina foto... fonas nelabai, seseliai negrazus nuo blykstes. svelnioj dienos sviesoj geriau butu smile.gif
Atsakyti