QUOTE(nessta @ 2009 03 08, 15:15)
Sveki. Atejau pas jus pasikonsultuoti, nes neradau kitos temos kur butu galima tai padaryti
. Noreciau isigyti veidrodini fotoaparata, bet beda, kad niekada tokio neturejau ir neturiu artimu zmoniu kurie galetu man ka nors patarti. pasiskaitinejau internete visokiu patarimu ir esu kaip ir apsisprendusi kaip pirmama kartui pirkti deveta. Suradau skelbimuka
http://www.supermama...hl=fotoaparatas, pasirode ir kaina nebloga ir, kaip man atrodo fotoaparatas neblogas. Kaip patartumete jus? brangaus primam kartui pirkt nenoriu, bet nenoriu ir nusipirkti s..., Kaip sitie objektyvai? ar issiversiu su sitais graziom nuotraukom? Mano pagrindas fotografuoti dabar butu mano vaikeliui kuris neuzilgo gims
, taip pat aisku noresis ir daugiau paekspermentuoti fotografijoje. Ar nusipirksu si fotoaparata nereikes dar tukstanciu, kad nusipikrti normaliu objektyvu megejiskam fotografamui?
Busiu dekinga uz bet kokia informacija
as turiu nikon d40 ,pirkom kaip pabandymui veidrodinio
pora metu visiskai uzteko, dabar jau noriu sustresnio
manau, pasiulymas labai geras, jei viskas veikia, objektyvai sveiki
Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti. /P.Coelho/