Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Armana @ 2009 03 08, 15:01)
Tai kad negalima to laido jungti į kompą, tik į tlevizorių unsure.gif

verysad.gif verysad.gif tai kokio tada laido reikia kad prie kompo jungt? frusty.gif
Atsakyti
Sveki. Atejau pas jus pasikonsultuoti, nes neradau kitos temos kur butu galima tai padaryti blush2.gif . Noreciau isigyti veidrodini fotoaparata, bet beda, kad niekada tokio neturejau ir neturiu artimu zmoniu kurie galetu man ka nors patarti. pasiskaitinejau internete visokiu patarimu ir esu kaip ir apsisprendusi kaip pirmama kartui pirkti deveta. Suradau skelbimuka http://www.supermama...hl=fotoaparatas, pasirode ir kaina nebloga ir, kaip man atrodo fotoaparatas neblogas. Kaip patartumete jus? brangaus primam kartui pirkt nenoriu, bet nenoriu ir nusipirkti s..., Kaip sitie objektyvai? ar issiversiu su sitais graziom nuotraukom? Mano pagrindas fotografuoti dabar butu mano vaikeliui kuris neuzilgo gims 4u.gif , taip pat aisku noresis ir daugiau paekspermentuoti fotografijoje. Ar nusipirksu si fotoaparata nereikes dar tukstanciu, kad nusipikrti normaliu objektyvu megejiskam fotografamui? 4u.gif Busiu dekinga uz bet kokia informacija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 08, 12:51)
Ogi kokį gerą dalyką atradau perskaičius tavo postą. Taigi pas mane prie fotoaparato yra laidas, su kuriuo fotiką galima prijungti prie kompiuterio, o tada galima fotkinti matant save ekrane bigsmile.gif . Nu super super, bandysiu taip save fotkinti thumbup.gif

Labas smile.gif norejau paklausti sioje tavo avataro foto, kur fotkinai savo vaikucius su paklode balta, koki apsvietima naudojai?
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2009 03 08, 15:15)
Sveki. Atejau pas jus pasikonsultuoti, nes neradau kitos temos kur butu galima tai padaryti  blush2.gif . Noreciau isigyti veidrodini fotoaparata, bet beda, kad niekada tokio neturejau ir neturiu artimu zmoniu kurie galetu man ka nors patarti. pasiskaitinejau internete visokiu patarimu ir esu kaip ir apsisprendusi kaip pirmama kartui pirkti deveta. Suradau skelbimuka http://www.supermama...hl=fotoaparatas, pasirode ir kaina nebloga ir, kaip man atrodo fotoaparatas neblogas. Kaip patartumete jus? brangaus primam kartui pirkt nenoriu, bet nenoriu ir nusipirkti s..., Kaip sitie objektyvai? ar issiversiu su sitais graziom nuotraukom? Mano pagrindas fotografuoti dabar butu mano vaikeliui kuris neuzilgo gims  4u.gif , taip pat aisku noresis ir daugiau paekspermentuoti fotografijoje. Ar nusipirksu si fotoaparata nereikes dar tukstanciu, kad nusipikrti normaliu objektyvu megejiskam fotografamui?  4u.gif  Busiu dekinga uz bet kokia informacija  rolleyes.gif

as turiu nikon d40 ,pirkom kaip pabandymui veidrodinio smile.gif pora metu visiskai uzteko, dabar jau noriu sustresnio biggrin.gif manau, pasiulymas labai geras, jei viskas veikia, objektyvai sveiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 08, 09:57)
as turiu nikon d40 ,pirkom kaip pabandymui veidrodinio smile.gif pora metu visiskai uzteko, dabar jau noriu sustresnio biggrin.gif manau, pasiulymas labai geras, jei viskas veikia, objektyvai sveiki ax.gif

4u.gif 4u.gif Reiks situo skelbimu pasidometu placiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2009 03 08, 15:27)
Labas smile.gif norejau paklausti sioje tavo avataro foto, kur fotkinai savo vaikucius su paklode balta, koki apsvietima naudojai?

Naudojau tik pro langą sklindančią šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 08, 16:22)
Naudojau tik pro langą sklindančią šviesą 4u.gif

pats geriausias apsvietimas thumbup.gif uztat ir foto tokios, kad nereik nei jokiu studiju biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvo toks įkvėpimas, taip norėjau fotografuot. Bet nebuvo ką. biggrin.gif
O čia mano "kompiuterinės manipuliacijos. lotuliukas.gif
Norėjau padaryt tokią su tekstūra, netvarkinga tokia, su daug visokių elementų.
O gavosi galima sakyt priešingai. doh.gif
Turiu du variantus. Viena tamsi, kita šviesi.

user posted image user posted image

Beje.
Kai per photoshopą užapvalint nuotraukai kampus? blush2.gif
Atsakyti
Sita klausykit .. skaitau as Scotto knyga ... ten parasyta kad reikalingas usb laidas g.gif tai cia ne tas pats kuri jungiam noredamos nuotraukas permesti g.gif man rodos kad tas pats ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 08, 19:31)
Sita klausykit .. skaitau as Scotto knyga ... ten parasyta kad reikalingas usb laidas  g.gif  tai cia ne tas pats kuri jungiam noredamos nuotraukas permesti  g.gif  man rodos kad tas pats ...

o kaip ten raso? gal gali pacituot?
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 08, 18:33)
Turiu du variantus. Viena tamsi, kita šviesi.

na zinai mastau.gif, ale man kad nei ta nei ta - norisi to skaidrumo nors tu ka, nors tu zinoma specialiai taip padarei, bet man nea ax.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 08, 19:31)
Sita klausykit .. skaitau as Scotto knyga ... ten parasyta kad reikalingas usb laidas  g.gif  tai cia ne tas pats kuri jungiam noredamos nuotraukas permesti  g.gif  man rodos kad tas pats ...

na kad laidas usb tai taip, cia tokia jungtis smile.gif bet manau kad reikia specialaus laido tam dalykui wink.gif
Atsakyti
O taip? Tik dabar tas dangus nelabai tinka, reiktų pakeist.
Ir paukšteliai kažkaip nebelabai.
Gal geriau būtų ant laidų kokie sportbačiai užmesti.
Arba kokia mergaitė atsisėdus.
Nu bet kaip reik padaryt... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti