Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 07, 16:03)
Labas vakarelis 4u.gif
As taip ir pandziau ir pirmi bandymai nieko gero blush2.gif  teks kartot ir kartot doh.gif

1.Sea_, nuotraukyte wub.gif bandau ir bandau savo pupa judesyje pagauti, bet vistiek kuri nors kuno dalis isplaukia verysad.gif  beje fotkinu su tokiu pat objekyvu verysad.gif

Peperoni, sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif
2.Nikkė, man siandien vyras kovo astuntos proga leido dairytis naujo stiklo wub.gif  sako, tik buk gera, issirink toki, kad greit nereiketu keisti nauju lotuliukas.gif  jau turiu numacius kokio noreciau wub.gif  pradesiu dairytis biggrin.gif

1.Ir man taip buna,jei truksta sviesos,jei per daug priverus diafragma bunu ir t.t 4u.gif

2. kokio objektyvo nori?

Atsakyti
Nu jau tuoj, tuoj eisiu. biggrin.gif
Mama darbe, tėtis miega jau. Tai aš naktinėju.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 08, 00:03)
kovo astuntos proga leido dairytis naujo stiklo wub.gif  sako, tik buk gera, issirink toki, kad greit nereiketu keisti nauju lotuliukas.gif  jau turiu numacius kokio noreciau wub.gif  pradesiu dairytis biggrin.gif

kaip faina bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(Duoma @ 2009 03 08, 00:44)
Nu jau tuoj, tuoj eisiu.  biggrin.gif
Mama darbe, tėtis miega jau.  Tai aš naktinėju.

eik eik pailsek 4u.gif
Atsakyti
Pepperoni, idejau avatara kudroj, prie kiti darbai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 07, 19:13)
noreciau kritikos 4u.gif
user posted image

oi wub.gif wub.gif grazuole wub.gif apacios man netruksta, erdves desinej daugoka, kairej mazoka smile.gif

Sea_, o galima ta actiona gaut blush2.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 07, 19:15)
As kaip Cgirl  save fotografuoju lotuliukas.gif  Sufokusuoju su auto fokusavimu i dukra,tada perjungiu ji i manual,uzsistatau timeri,spaudziu mygtuka ir begu i dukros vieta biggrin.gif

blink.gif kokia klusni dukryte tavo, maniske mane is kadro isstumtu lotuliukas.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 08, 00:03)
Nikkė, man siandien vyras kovo astuntos proga leido dairytis naujo stiklo wub.gif 

koks vyras geras biggrin.gif

as gimtadieniui bandau issikaulyt, kol kas nesekmingai lotuliukas.gif

Duoma,
man tavo foto patiko, tokia judesy, gyva, savo albumui visada gali paislaikyt, kad ir su isdegusiu dangum mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Puke, ačiū tau. ; )
Atsakyti
užsukau kraną, o skalbiniai paskutinėj vietoj lotuliukas.gif

SEA, nuotrauka gražiiiiiiiiiii, dar patiko Duomos, smagi tokia, nors ir su išdegusiu dangum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 05, 11:37)
Man ir su stovu sunku doh.gif Kaip norėčiau, kad fotike ekranėlis būtų atlenkiamas ir išeitų save matyti ekrane, o tai dabar lakstau ir lakstau doh.gif  wacko.gif

sveikutes, seniai matytos blush2.gif sorry, pacituosiu sena posta, bet esu kelis kartus macius, kai nufotografuoja nuotrauka, ji iskart parodoma kompiuterio ekrane. gal zinot kaip tai padaroma? manau reiktu kazkokio laido ir kazkokios programos g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 08, 10:44)
sveikutes, seniai matytos blush2.gif sorry, pacituosiu sena posta, bet esu kelis kartus macius, kai nufotografuoja nuotrauka, ji iskart parodoma kompiuterio ekrane. gal zinot kaip tai padaroma? manau reiktu kazkokio laido ir kazkokios programos g.gif

Kelbio knygoj parasyta, ko ten reik, bet tingiu ziuret blush2.gif gal veliau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 08, 12:24)
Kelbio knygoj parasyta, ko ten reik, bet tingiu ziuret blush2.gif gal veliau blush2.gif  biggrin.gif

o kokia kelbio knyga turi? as turiu apie digital photography, man labai patiko, gal galetum pasidalint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 08, 10:44)

Ogi kokį gerą dalyką atradau perskaičius tavo postą. Taigi pas mane prie fotoaparato yra laidas, su kuriuo fotiką galima prijungti prie kompiuterio, o tada galima fotkinti matant save ekrane bigsmile.gif . Nu super super, bandysiu taip save fotkinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ... 4u.gif apleidau skyreli kelias dienas unsure.gif penktadieni atsvenciau 25 metu gimtadieni, kelias dienas pries tai ruosemes, o db sedziu su deganciu zandu ir 39 temperatura verysad.gif kanalu uzdegimas verysad.gif viena dali ND padariau, o kitos ne ... na bet dar savaite yra .. gal atsigausiu unsure.gif g.gif
Atsakyti