Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Mergait4s o kaip tuos action'a reik panaudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 08:16)
Kadras su vaikiukais gimė visai netikėtai. Vieną dieną nuėjau į audinių parduotuvę ir nusipirkau baltos medžiagos gabalą, kurį grįžusi namo tuoj pat išbandžiau smile.gif .Ir ką gi, tarp visų kadrų radau pora, kurie labai tiko jausmų temai (bent man taip atrodė ax.gif ) Norėčiau dar parodyti porą kadrų iš apturėtos fotosesijos blush2.gif

labai liuks thumbup.gif spalvos tokios švelnios, ryškumas nuostabus wub.gif Tikrai kaip fotostudijinės. Apšvietimas koks? nuo lango?
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 03, 09:16)
Tai,kad retokai tapau dabar, turiu tik pora darbelių. blush2.gif

labai labai wub.gif wub.gif wub.gif tavo hobis thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 09:40)
Armana, tikrai liuks nuotraukos. As audinio tikiuosi surasti devetu rybu pardej.
Turiu action'a kuris labai graziai (bemt jau man) issviesina nuotraukas.

ir aš tokio noriu terider ETA gmail.com thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 10:28)
Mergait4s o kaip tuos action'a reik panaudoti  blush2.gif

actions lange padarai load action, nurodai iš kur paimt ir viskas thumbup.gif čia aš apie PS

Blyn, o nugalėtojas tai nepasveikinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 03, 10:28)
Sveikinimai nugaletojoms  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Mergait4s o kaip tuos action'a reik panaudoti  blush2.gif

as to paties noreciau paklausti doh.gif blush2.gif issiarchyvuot ir idet kur i koki PS folderi kompe g.gif blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 03, 10:28)
labai liuks  thumbup.gif spalvos tokios švelnios, ryškumas nuostabus  wub.gif Tikrai kaip fotostudijinės. Apšvietimas koks? nuo lango?

nuo lango su 50-uku mirksiukas.gif gaila, kad mano fotikui nelimpa tas 50-ukas verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 03, 10:24)
o su PS koregavai, taip? jei taip, kas daryta? blush2.gif

Koreguota, reguliavau WB, stumdžiau levels, šviesinau, ir dėjau šarpo blush2.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 03 03, 10:28)
labai liuks  thumbup.gif spalvos tokios švelnios, ryškumas nuostabus  wub.gif Tikrai kaip fotostudijinės. Apšvietimas koks? nuo lango?

Šviesa krinta nuo lango smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Armana, puikia studija isirengei mirksiukas.gif foto thumbup.gif
pas mus bute nera beveik laisvos vietos, kur butu galima taip pasidaryt, o jei yra, tai ten apsvietimo reik gero unsure.gif
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 09:40)
uzdejus action'a:
user posted image

bigsmile.gif akytes kokias padaro wub.gif
Atsakyti
Egzo neateina lauru susirinkt g.gif noreciau jos pakalusinet apie juoda fona blush2.gif

ir jausmu originalu, manau, laukiam, ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
Kaktuke ir man actiona prasau blush2.gif
manobona eta gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 10:56)
Koks čia action'as? Labai gražiai pašviesina nuotraukytę. Aš irgi tokio norėčiau blush2.gif

bigsmile.gif as taip pat noreciau k.mazeikaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 08:16)
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Visiems labai ačiū už sveikinumus  aciuks.gif

Kadras su vaikiukais gimė visai netikėtai.

Bet tikrai labai geros nuotraukos wub.gif ypac antroje patiko sunelio isaiska, tokia kelianti sipsena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 10:40)
Armana, tikrai liuks nuotraukos. As audinio tikiuosi surasti devetu rybu pardej.
Turiu action'a kuris labai graziai (bemt jau man) issviesina nuotraukas. Dedu pavyzdeli ne kritikai ir sorry uz dydi.
neredaguota:
user posted image
uzdejus action'a:
user posted image

thumbup.gif
ir as laaaabai noreciau to actiono blush2.gif
edita2per (eta) yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 03, 11:40)
Egzo neateina lauru susirinkt g.gif noreciau jos pakalusinet apie juoda fona blush2.gif

ir jausmu originalu, manau, laukiam, ar ne bigsmile.gif

doh.gif net nepastebejau. kas del juodo fono, tai taip pat juoda medziagyte (kuria pirkau devetu rubu pard ir kainavo vos 15 lt thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 03, 11:51)
doh.gif net nepastebejau. kas del juodo fono, tai taip pat juoda medziagyte (kuria pirkau devetu rubu pard ir kainavo vos 15 lt  thumbup.gif )

Tai pigiai nusipirkai, reiks ir man pasiieškoti medžiagų. bigsmile.gif
Dabar tai nusidažiau juodai didelį kartono lapą fonui. biggrin.gif
Aš tai nedėsiu orginalo jausmų, nes pas mane nieko ten netaisyta, tik kraščiukas čiut čiut nukirptas. ax.gif
Atsakyti