Oi kaip smagu, kad mergaites is gretimos temos cia uzsuka, ir dar savo is koto vercianciu darbeliu parodo.
Sea, tavo nuortrauka - auksciau bet kokios kritikos! Kvapa gniauziantis kadras, ir technine kokybe superine. Gal pasidalintum, koks cia objektyvas? (mat pas mane planuose naujo stiklo pirkimas, senas Canono kitinis jau mane i nevilti varo. Man ji atidave vienas fotografas, sakydamas - uz kiek ji gauni, tiek mazdaug jis ir vertas )
Peperoni, stiprybes tavo seimai!
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 07, 20:24)
Oi kaip smagu, kad mergaites is gretimos temos cia uzsuka, ir dar savo is koto vercianciu darbeliu parodo.
Sea, tavo nuortrauka - auksciau bet kokios kritikos! Kvapa gniauziantis kadras, ir technine kokybe superine. Gal pasidalintum, koks cia objektyvas? (mat pas mane planuose naujo stiklo pirkimas, senas Canono kitinis jau mane i nevilti varo. Man ji atidave vienas fotografas, sakydamas - uz kiek ji gauni, tiek mazdaug jis ir vertas )
Aciukas - kaip nors , tikiuosi prasimusim
aha - kai Sea cia idejo foto kritikai - man net apatinis zandikaulis atsivere
Sea sake, kad fotografuoja su canon 5o-uku 1/8
Peperoni laikykis.sveikateles tavo mamytei
savo masinos abstrakcija tinkama
atsiprasau uz purva ...po ilgos keliones
savo masinos abstrakcija tinkama
atsiprasau uz purva ...po ilgos keliones
Peperoni, aciu uz info apie objektyva. Toki ir esu nusimacius...
Kas patarsit, kaip dabar nusiimti nuotraukos exif, kai http://www.exifremover.com/ "is suspended due to massive abuse"?
Kas patarsit, kaip dabar nusiimti nuotraukos exif, kai http://www.exifremover.com/ "is suspended due to massive abuse"?
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 07, 21:13)
Peperoni, aciu uz info apie objektyva. Toki ir esu nusimacius...
per didelis trafikas
arba Photoscape (batch) , arba S, arba Gimp (save for web)
Sidabrine aciu Visai nebloga abstrakcija
Merginos,
Juk blogai, kai nuotraukoj dangus išdegęs?
O to neišeina kaip nors panaikint?
Juk blogai, kai nuotraukoj dangus išdegęs?
O to neišeina kaip nors panaikint?
QUOTE(Duoma @ 2009 03 07, 21:49)
manau panaikint - tai visai iskirpt tik
skaitosi, geriau tamsesne foto padaryt (visada kokybiskai galima pasviesint), nei kad per sviesia, o tuo labiau isdeginta
Šiandien apturėjau labai linksmą dieną.
Buvom su draugėm mieste.
O norint pereit iš mikro rajono į senamiestį, reikia pereit geležinkelį.
Tai sumastėm pasifotkint.
Nors paprasta, bet šita nuotrauka man labai patinka, juolab kad šalia artimi draugai.
Bet tas baltas dangus.
(dar tikriausiai ir rėmeliai jums nepatiks. )
Ta nuotrauka ir taip tamsi buvo, dangus vistiek baltas. ;/
Bet dangus šiandien toks ir buvo - baltas, be jokio debesėlio.
Buvom su draugėm mieste.
O norint pereit iš mikro rajono į senamiestį, reikia pereit geležinkelį.
Tai sumastėm pasifotkint.
Nors paprasta, bet šita nuotrauka man labai patinka, juolab kad šalia artimi draugai.
Bet tas baltas dangus.
(dar tikriausiai ir rėmeliai jums nepatiks. )
Ta nuotrauka ir taip tamsi buvo, dangus vistiek baltas. ;/
Bet dangus šiandien toks ir buvo - baltas, be jokio debesėlio.
QUOTE(lamella @ 2009 03 07, 11:45)
Sea, norėjau paklausti, kaip Tu išgauni tokias gražias pastelines spalvas?Čia nuo fotoaparato priklauso ar su PS ką nors darai?
su actionu bet kol neturejau,tai pati visaip zaisdavau su PS
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 07, 12:32)
Aciukas - kaip nors , tikiuosi prasimusim
idejau kritikai, nes pati vis kritikuoju cia,o nieko neparodau
jo fotografuoju tik su 50mm 1.8
dar karta dekoju
sveikos, kaip cia smagu ir malonu, kad pazengusios apsilanko
as siandien Kaziuko mugeje paparacinau, tikiuosi galesiu jums ka nors ideti. bet tai bus ryte
**
kas man paaiskintu apie ta taisykliu lauzyma jei nezinociau, kad beganti mergaite Sea darbas, tai pagalvociau, kad kompoziciskai netaisyklinga. Tai is kur man zinoti, kad cia viskas puiku, nes autorius lauzo taisykles?
as siandien Kaziuko mugeje paparacinau, tikiuosi galesiu jums ka nors ideti. bet tai bus ryte
**
kas man paaiskintu apie ta taisykliu lauzyma jei nezinociau, kad beganti mergaite Sea darbas, tai pagalvociau, kad kompoziciskai netaisyklinga. Tai is kur man zinoti, kad cia viskas puiku, nes autorius lauzo taisykles?
Labas vakarelis
As taip ir pandziau ir pirmi bandymai nieko gero teks kartot ir kartot
Sea_, nuotraukyte bandau ir bandau savo pupa judesyje pagauti, bet vistiek kuri nors kuno dalis isplaukia beje fotkinu su tokiu pat objekyvu
Peperoni, sveikinu su nauju pirkiniu
Nikkė, man siandien vyras kovo astuntos proga leido dairytis naujo stiklo sako, tik buk gera, issirink toki, kad greit nereiketu keisti nauju jau turiu numacius kokio noreciau pradesiu dairytis
QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 19:35)
Sveikutes
Kaip as darydavau kol neturejau distancinio pultelio Fotikas ant statyvo, nustatai ant "timerio", priesais ant kedes ar pan. dedavau vaiku meski(koki didesni), pati ateinu prie fotiko, sufokusuoji i meski ten kur mazdaug butu tavo akys, galva...nuspaudi mygtuka ir beegi kiek kojos nesa, atbegus meti meski i sona, sedi i jo vieta, visaip graziai bandai veida nutaisyti, ir wuola
Kaip as darydavau kol neturejau distancinio pultelio Fotikas ant statyvo, nustatai ant "timerio", priesais ant kedes ar pan. dedavau vaiku meski(koki didesni), pati ateinu prie fotiko, sufokusuoji i meski ten kur mazdaug butu tavo akys, galva...nuspaudi mygtuka ir beegi kiek kojos nesa, atbegus meti meski i sona, sedi i jo vieta, visaip graziai bandai veida nutaisyti, ir wuola
As taip ir pandziau ir pirmi bandymai nieko gero teks kartot ir kartot
Sea_, nuotraukyte bandau ir bandau savo pupa judesyje pagauti, bet vistiek kuri nors kuno dalis isplaukia beje fotkinu su tokiu pat objekyvu
Peperoni, sveikinu su nauju pirkiniu
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 07, 21:24)
Gal pasidalintum, koks cia objektyvas? (mat pas mane planuose naujo stiklo pirkimas, senas Canono kitinis jau mane i nevilti varo. Man ji atidave vienas fotografas, sakydamas - uz kiek ji gauni, tiek mazdaug jis ir vertas )
Nikkė, man siandien vyras kovo astuntos proga leido dairytis naujo stiklo sako, tik buk gera, issirink toki, kad greit nereiketu keisti nauju jau turiu numacius kokio noreciau pradesiu dairytis
Duoma dar nelaikas miegoti