Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Oi kaip smagu, kad mergaites is gretimos temos cia uzsuka, ir dar savo is koto vercianciu darbeliu parodo. friends.gif

Sea, tavo nuortrauka - auksciau bet kokios kritikos! Kvapa gniauziantis kadras, ir technine kokybe superine. wub.gif Gal pasidalintum, koks cia objektyvas? (mat pas mane planuose naujo stiklo pirkimas, senas Canono kitinis jau mane i nevilti varo. Man ji atidave vienas fotografas, sakydamas - uz kiek ji gauni, tiek mazdaug jis ir vertas biggrin.gif )

Peperoni, stiprybes tavo seimai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 07 kovo 2009 - 20:26
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 07, 20:24)
Oi kaip smagu, kad mergaites is gretimos temos cia uzsuka, ir dar savo is koto vercianciu darbeliu parodo.  friends.gif

Sea, tavo nuortrauka - auksciau bet kokios kritikos! Kvapa gniauziantis kadras, ir technine kokybe superine.  wub.gif Gal pasidalintum, koks cia objektyvas? (mat pas mane planuose naujo stiklo pirkimas, senas Canono kitinis jau mane i nevilti varo. Man ji atidave vienas fotografas, sakydamas - uz kiek ji gauni, tiek mazdaug jis ir vertas biggrin.gif )

Peperoni, stiprybes tavo seimai!

Aciukas 4u.gif - kaip nors , tikiuosi prasimusim blush2.gif

aha - kai Sea cia idejo foto kritikai - man net apatinis zandikaulis atsivere lotuliukas.gif blush2.gif

Sea sake, kad fotografuoja su canon 5o-uku smile.gif 1/8 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 kovo 2009 - 20:34
Peperoni laikykis.sveikateles tavo mamytei unsure.gif
savo masinos abstrakcija tinkama g.gif
biggrin.gif
user posted image
atsiprasau uz purva ...po ilgos keliones doh.gif
Atsakyti
Peperoni, aciu uz info apie objektyva. Toki ir esu nusimacius...

Kas patarsit, kaip dabar nusiimti nuotraukos exif, kai http://www.exifremover.com/ "is suspended due to massive abuse"? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 07, 21:13)
Peperoni, aciu uz info apie objektyva. Toki ir esu nusimacius...

Kas patarsit, kaip dabar nusiimti nuotraukos exif, kai http://www.exifremover.com/ "is suspended due to massive abuse"?  blink.gif  g.gif

per didelis trafikas sad.gif

arba Photoscape (batch) , arba S, arba Gimp smile.gif (save for web)

Sidabrine aciu 4u.gif Visai nebloga abstrakcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 kovo 2009 - 21:17
Merginos,
Juk blogai, kai nuotraukoj dangus išdegęs?
O to neišeina kaip nors panaikint?
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 07, 21:49)
Juk blogai, kai nuotraukoj dangus išdegęs?
O to neišeina kaip nors panaikint?

manau panaikint - tai visai iskirpt tik biggrin.gif

skaitosi, geriau tamsesne foto padaryt (visada kokybiskai galima pasviesint), nei kad per sviesia, o tuo labiau isdeginta unsure.gif
Atsakyti
Šiandien apturėjau labai linksmą dieną.
Buvom su draugėm mieste.
O norint pereit iš mikro rajono į senamiestį, reikia pereit geležinkelį.
Tai sumastėm pasifotkint.
Nors paprasta, bet šita nuotrauka man labai patinka, juolab kad šalia artimi draugai.
Bet tas baltas dangus. doh.gif
(dar tikriausiai ir rėmeliai jums nepatiks. rolleyes.gif )

user posted image

Ta nuotrauka ir taip tamsi buvo, dangus vistiek baltas. ;/

Bet dangus šiandien toks ir buvo - baltas, be jokio debesėlio.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 07, 11:45)
Sea, norėjau paklausti, kaip Tu išgauni tokias gražias pastelines spalvas?Čia nuo fotoaparato priklauso ar su PS ką nors darai? ax.gif

su actionu 4u.gif bet kol neturejau,tai pati visaip zaisdavau su PS biggrin.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 07, 12:32)
Aciukas 4u.gif  - kaip nors , tikiuosi prasimusim  blush2.gif

aha - kai Sea cia idejo foto kritikai - man net apatinis zandikaulis atsivere  lotuliukas.gif  blush2.gif
Sea sake, kad fotografuoja su canon 5o-uku smile.gif 1/8 smile.gif

idejau kritikai, nes pati vis kritikuoju cia,o nieko neparodau blush2.gif
jo fotografuoju tik su 50mm 1.8 4u.gif

dar karta dekoju 4u.gif

Atsakyti
sveikos, kaip cia smagu ir malonu, kad pazengusios apsilanko thumbup.gif
as siandien Kaziuko mugeje paparacinau, tikiuosi galesiu jums ka nors ideti. bet tai bus ryte rolleyes.gif
**
kas man paaiskintu apie ta taisykliu lauzyma g.gif jei nezinociau, kad beganti mergaite Sea darbas, tai pagalvociau, kad kompoziciskai netaisyklinga. Tai is kur man zinoti, kad cia viskas puiku, nes autorius lauzo taisykles? g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 07, 19:35)
Sveikutes 4u.gif
Kaip as darydavau kol neturejau distancinio pultelio ax.gif  Fotikas ant statyvo, nustatai ant "timerio", priesais ant kedes ar pan. dedavau vaiku meski(koki didesni), pati ateinu prie fotiko, sufokusuoji i meski ten kur mazdaug butu tavo akys, galva...nuspaudi mygtuka ir beegi kiek kojos nesa, atbegus meti meski i sona, sedi i jo vieta, visaip graziai bandai veida nutaisyti, ir wuola biggrin.gif  4u.gif

As taip ir pandziau ir pirmi bandymai nieko gero blush2.gif teks kartot ir kartot doh.gif

Sea_, nuotraukyte wub.gif bandau ir bandau savo pupa judesyje pagauti, bet vistiek kuri nors kuno dalis isplaukia verysad.gif beje fotkinu su tokiu pat objekyvu verysad.gif

Peperoni, sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 07, 21:24)
Gal pasidalintum, koks cia objektyvas? (mat pas mane planuose naujo stiklo pirkimas, senas Canono kitinis jau mane i nevilti varo. Man ji atidave vienas fotografas, sakydamas - uz kiek ji gauni, tiek mazdaug jis ir vertas biggrin.gif )

Nikkė, man siandien vyras kovo astuntos proga leido dairytis naujo stiklo wub.gif sako, tik buk gera, issirink toki, kad greit nereiketu keisti nauju lotuliukas.gif jau turiu numacius kokio noreciau wub.gif pradesiu dairytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 08 kovo 2009 - 00:05
Duoma dar nelaikas miegoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti