Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Labas rytas,
anksti kranus uzsukot lotuliukas.gif plepeti nebera laiko lotuliukas.gif

as vakar bandomaja fotosesija kudikeliui dariau, baisiai nesusitvarkau su nustatymais, nzn ar koks kadras bus vykes doh.gif
o siandien reikes bandyti i kaziuka vaziuoti, kad tik lietus neuzlytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 06, 22:24)
Sveikutes smile.gif

oficialiai esu naujoke cia, bet is tikruju jau senokai stebiu diskusijas, tai nusprendziau prisijungti prie jusu burelio smile.gif Jus nieko pries?

labutis
labai prasom mirksiukas.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 07, 08:22)
Labas rytas,
anksti kranus uzsukot  lotuliukas.gif  plepeti nebera laiko  lotuliukas.gif

as vakar bandomaja fotosesija kudikeliui dariau, baisiai nesusitvarkau su nustatymais, nzn ar koks kadras bus vykes  doh.gif
o siandien reikes bandyti i kaziuka vaziuoti, kad tik lietus neuzlytu  unsure.gif

labas labas biggrin.gif ankstyva kokia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 08:47)
labas labas  biggrin.gif ankstyva kokia biggrin.gif  biggrin.gif

jauciu pavasary, tik prasvito ir akys placios (vistu liga vadinasi lotuliukas.gif )
Gal kam bus naudinga homemade va toks dalykas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 07, 09:01)
jauciu pavasary, tik prasvito ir akys placios (vistu liga vadinasi  lotuliukas.gif )
Gal kam bus naudinga homemade va toks dalykas user posted image

aš su toookia nuotaika 6h ryto atsikeėliau taip graziai pauksciai pradejo kalbet man prie lango bigsmile.gif bigsmile.gif pavaaaasaris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 09:12)
aš su toookia nuotaika 6h ryto atsikeėliau taip graziai pauksciai pradejo kalbet man prie lango  bigsmile.gif  bigsmile.gif pavaaaasaris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

prasyyyyydeda... lotuliukas.gif atsyla oras pakyla noras (fotografuoti)
tuoj pasipils nuotraukos lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

dar vienas homemade difuzorius
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 10:12)
aš su toookia nuotaika 6h ryto atsikeėliau taip graziai pauksciai pradejo kalbet man prie lango  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O as nubudau persalusi toki nuostabu pavasario ryta... verysad.gif Gerai, kad iseigines, gal issikapstysiu...
Tik auto bandymai eilini karta neiseis - per daug veidas ligotas. verysad.gif

Jau kiek abstrakciju... wub.gif 4u.gif

Jei gyva busiu, ryt bandysiu kaimyno autumobili kankinti - jam gera prekine isvaizda nuotraukoje sukurti. Atrodo, smulkmena, ale zinokit, nedrasu... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 07, 10:19)
O as nubudau persalusi toki nuostabu pavasario ryta...  verysad.gif Gerai, kad iseigines, gal issikapstysiu...
Tik auto bandymai eilini karta neiseis -  per daug veidas ligotas.  verysad.gif

Jau kiek abstrakciju...  wub.gif  4u.gif

Jei gyva busiu, ryt bandysiu kaimyno autumobili kankinti - jam gera prekine isvaizda nuotraukoje sukurti. Atrodo, smulkmena, ale zinokit, nedrasu...  blush2.gif

kaip cia taip susirgai? unsure.gif
del auto tai as tikriausiai isvis nedalyvausiu. blush2.gif
o kam kaimynui nuotrauka automobilio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 07, 10:19)
O as nubudau persalusi toki nuostabu pavasario ryta...  verysad.gif Gerai, kad iseigines, gal issikapstysiu...
Tik auto bandymai eilini karta neiseis -  per daug veidas ligotas.  verysad.gif

Ojei sveik 4u.gif As ir su sinusitu, nosis paraudus, akys isvarveje... tai Auto reik atidet graziasniam veideliui lotuliukas.gif

Jau abstrakciju thumbup.gif Man tai, zinokit, si kart tiek minciu ir tiek darbu jau pridarytu, kad net nezinau ka isirinkt, kad neapsirikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 11:56)
kaip cia taip susirgai? unsure.gif
del auto tai as tikriausiai isvis nedalyvausiu. blush2.gif
o kam kaimynui nuotrauka automobilio rolleyes.gif

Aciu, mergaites. 4u.gif Bandysiu nepasiduoti ligai.

Kaimynas parduoda auto.
Atsakyti
na, dziugu, kas turi uzsakymu nesciasias fotografuot, kas kudikelius, o kas automobilius biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą - kaip ir į ką jūs sufokusuojat fotografuodamos save????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 kovo 2009 - 17:39
Sveikos smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 03 07, 17:39)
Sveikos, turiu klausimą - kaip ir į ką jūs sufokusuojat fotografuodamos save????

i akis wink.gif
Atsakyti