Labas rytas,
anksti kranus uzsukot plepeti nebera laiko
as vakar bandomaja fotosesija kudikeliui dariau, baisiai nesusitvarkau su nustatymais, nzn ar koks kadras bus vykes
o siandien reikes bandyti i kaziuka vaziuoti, kad tik lietus neuzlytu
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 06, 22:24)
Sveikutes
oficialiai esu naujoke cia, bet is tikruju jau senokai stebiu diskusijas, tai nusprendziau prisijungti prie jusu burelio Jus nieko pries?
oficialiai esu naujoke cia, bet is tikruju jau senokai stebiu diskusijas, tai nusprendziau prisijungti prie jusu burelio Jus nieko pries?
labutis
labai prasom
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 07, 08:22)
Labas rytas,
as vakar bandomaja fotosesija kudikeliui dariau, baisiai nesusitvarkau su nustatymais, nzn ar koks kadras bus vykes
labas labas ankstyva kokia
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 08:47)
labas labas ankstyva kokia
jauciu pavasary, tik prasvito ir akys placios (vistu liga vadinasi )
Gal kam bus naudinga homemade va toks dalykas
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 07, 09:01)
jauciu pavasary, tik prasvito ir akys placios (vistu liga vadinasi )
aš su toookia nuotaika 6h ryto atsikeėliau taip graziai pauksciai pradejo kalbet man prie lango pavaaaasaris
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 09:12)
aš su toookia nuotaika 6h ryto atsikeėliau taip graziai pauksciai pradejo kalbet man prie lango pavaaaasaris
prasyyyyydeda... atsyla oras pakyla noras (fotografuoti)
tuoj pasipils nuotraukos
dar vienas homemade difuzorius
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 10:12)
aš su toookia nuotaika 6h ryto atsikeėliau taip graziai pauksciai pradejo kalbet man prie lango
O as nubudau persalusi toki nuostabu pavasario ryta... Gerai, kad iseigines, gal issikapstysiu...
Tik auto bandymai eilini karta neiseis - per daug veidas ligotas.
Jau kiek abstrakciju...
Jei gyva busiu, ryt bandysiu kaimyno autumobili kankinti - jam gera prekine isvaizda nuotraukoje sukurti. Atrodo, smulkmena, ale zinokit, nedrasu...
QUOTE(linole @ 2009 03 07, 10:19)
O as nubudau persalusi toki nuostabu pavasario ryta... Gerai, kad iseigines, gal issikapstysiu...
Jau kiek abstrakciju...
Jei gyva busiu, ryt bandysiu kaimyno autumobili kankinti - jam gera prekine isvaizda nuotraukoje sukurti. Atrodo, smulkmena, ale zinokit, nedrasu...
Jau kiek abstrakciju...
kaip cia taip susirgai?
del auto tai as tikriausiai isvis nedalyvausiu.
o kam kaimynui nuotrauka automobilio
QUOTE(linole @ 2009 03 07, 10:19)
Ojei sveik As ir su sinusitu, nosis paraudus, akys isvarveje... tai Auto reik atidet graziasniam veideliui
Jau abstrakciju Man tai, zinokit, si kart tiek minciu ir tiek darbu jau pridarytu, kad net nezinau ka isirinkt, kad neapsirikt
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 07, 11:56)
kaip cia taip susirgai?
Aciu, mergaites. Bandysiu nepasiduoti ligai.
Kaimynas parduoda auto.
na, dziugu, kas turi uzsakymu nesciasias fotografuot, kas kudikelius, o kas automobilius
Sveikos, turiu klausimą - kaip ir į ką jūs sufokusuojat fotografuodamos save????
Sveikos
i akis
QUOTE(Teka @ 2009 03 07, 17:39)
Sveikos, turiu klausimą - kaip ir į ką jūs sufokusuojat fotografuodamos save????
i akis