O aš dabar žiūrėjau žiūrėjau ir kelias foto pamačiau 3D , arba man jau visai smegenai susisuko nuo žiūrėjo ir nuo nuotraukų gausos .
Off topic, testas, penktadienio vakarui
atsakymų neskaityti
Prioritetai pagal Zigmundą Freudą!!!!!!!!!!
Jei namuose viskas atsitiktų vienu metu?
1.Skamba telefonas
2. Kūdikis verkia
3.Kažkas skambina prie durų
4.Skalbiniai pakabinti lauke ir pradėjo lyti
5. Virtuvėje palikai atsuktą kraną ir vanduo bėga jau per viršų
Taigi, kokia eilės tvarka šias problemas išspręstum?
Surašyk skaičius nuo 1 iki 5, po to žvilgtelk žemyn ir pažiūrėk, ką jie reiškia.
Atsakymai:
Kiekvienas skaičius tavo gyvenime kai ką reiškia.
1.Telefonas = Darbas
2.Kūdikis = Šeima
3. Durys = Draugai
4.Skalbiniai = Pinigai
5. Kranas = Seksas
Na, kas pirmiausia virtuvėje užsuko kraną, a? )
Off topic, testas, penktadienio vakarui
atsakymų neskaityti
Prioritetai pagal Zigmundą Freudą!!!!!!!!!!
Jei namuose viskas atsitiktų vienu metu?
1.Skamba telefonas
2. Kūdikis verkia
3.Kažkas skambina prie durų
4.Skalbiniai pakabinti lauke ir pradėjo lyti
5. Virtuvėje palikai atsuktą kraną ir vanduo bėga jau per viršų
Taigi, kokia eilės tvarka šias problemas išspręstum?
Surašyk skaičius nuo 1 iki 5, po to žvilgtelk žemyn ir pažiūrėk, ką jie reiškia.
Atsakymai:
Kiekvienas skaičius tavo gyvenime kai ką reiškia.
1.Telefonas = Darbas
2.Kūdikis = Šeima
3. Durys = Draugai
4.Skalbiniai = Pinigai
5. Kranas = Seksas
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 17:24)
as nugi bega per virsu
bet abstrakciju
Peperoni, o zadejai, kad auto nebus mis konkursas. Nu atsiprasau. Kol kas tai nueinu i auto albuma kaip i modeliu agenturos kataloga.
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 06, 22:10)
Peperoni, o zadejai, kad auto nebus mis konkursas. Nu atsiprasau. Kol kas tai nueinu i auto albuma kaip i modeliu agenturos kataloga.
Oj sujuokinai.
Aš vieną auto tepalikau.Veliau bus dar. ; D
Sveikutes
oficialiai esu naujoke cia, bet is tikruju jau senokai stebiu diskusijas, tai nusprendziau prisijungti prie jusu burelio Jus nieko pries?
oficialiai esu naujoke cia, bet is tikruju jau senokai stebiu diskusijas, tai nusprendziau prisijungti prie jusu burelio Jus nieko pries?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 06, 22:24)
Sveikutes
Labas vakaras visiems
Prasom junkites drasiai
QUOTE(inesaS @ 2009 03 06, 23:29)
Dekoju
taigi perskaiciau, kas norint prisijungti, reikia ivykdyti tas 5 uzduotis, taciau nepastebejau, kur jas issiusti ar patalpinti. gal kas pagelbetumet?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 06, 22:34)
Dekoju
taigi perskaiciau, kas norint prisijungti, reikia ivykdyti tas 5 uzduotis, taciau nepastebejau, kur jas issiusti ar patalpinti. gal kas pagelbetumet?
dekit cia
mes su vyru irgi krana uzsukom pirmiausia
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 06, 22:10)
Ha ha, čia tai pralinksminai.
QUOTE(Pukė @ 2009 03 06, 22:48)
As irgi krana uzsukau pirmiausia .Nu as cia logiskai bandziau galvoti,o gavosi vat kaip