Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Jurina @ 2009 03 06, 11:17)
smulkius daiktus kartais fotkinu ant monitoriaus fono ar teleko(išjungto žinoma), dar turiu juoda medžiagą , su PS nemoku fonų keist  blush2.gif

geras, net nepagalvojau apie teliko foną smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 03 06, 11:24)
Istrauka is "Digital photography top 100 simpilifies":

Just remember
that it is usually easier to shoot a photo that does
not need correction in an image editor than it is to
have to edit it later.

geriau fotografuoti kuo geriau negu paskui taisyti su PS  mirksiukas.gif

na tai čia kas be ko, ale bet tačiau... biggrin.gif
Atsakyti
Jurina, aciu uz nuorodas 4u.gif
tavo geles thumbup.gif
dar prisiminiau nuostabiu spalvu fotografe Avytes ir nestukes ir kudikeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Kaktuke
Gražios Elzės nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 06, 10:29)

ideja gal ir gera, bet foto man nelabai- plaukai  fear.gif

o man ranka labai vyriška unsure.gif

QUOTE(Teka @ 2009 03 06, 11:31)
geras, net nepagalvojau apie teliko foną  smile.gif

aš tai pagalvojau biggrin.gif ieškojau po namus abstrakcijų, fotkinau, pas mane labai spalvos nedėkingos, gelsva rusva (paršelio spalva kcakant biggrin.gif ), atsisuku, o čiaaaaaaaaaaa metras plačiaekranio teeeeeeeeeeliko, gi super fonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 10:18)
Kokį  auto radau , labai gerai užsimaskavus  thumbup.gif .

user posted image

Tikrai šiurpokas portretas blink.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 03 06, 10:53)
sveiki visi smile.gif
drinks_cheers.gif  aš taip pat dirbu ir paskaitau kartais

Jurina, tavo gėlės nuostabios wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 06, 11:33)
Jurina, aciu uz nuorodas  4u.gif
tavo geles  thumbup.gif
dar prisiminiau nuostabiu spalvu fotografe Avytes ir nestukes ir kudikeliai  thumbup.gif

Man labai patinka Avytess nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 09:45)
Įdėjau į kritikos albumą, bet paklausiu čia, tiesiog idomu. Ar gali tai būti abstrakcija? Jeigu taip, tai turbūt spiralės taisykle, taip?

Lauksiu kritikos ir komentarų  ax.gif .

manau gali,bet pati foto mano akim labai prasta ax.gif
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 10:18)
Kokį  auto radau , labai gerai užsimaskavus  thumbup.gif .

ne tik uzsimaskavusi,bet ir susivelusi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 06, 11:57)
o man ranka labai vyriška  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir
Atsakyti
avytes nuotraukos labai patinka, tokios suptilios, svelnios, idejos superines, vienu zodziu miela.... 4u.gif

o telikas juodam fonui nuadojams, blizgesio neduoda nuotraukai, ar kokiu atspindziu?

ar kas nors turi fotika kurio barerijos yra keiciamos, turiu omeny reikia deti elementus, kokie geriausiai, ilgiausiai veikiantys, ka patertumete, beto maciau naujas pakraunamas baterijas, kazkokias naujo tipo , net iki tukstancio krovimo gali atlaikyti ? ka gero naudojate jus?
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 03 06, 12:13)

ar kas nors turi fotika kurio barerijos yra keiciamos, turiu omeny reikia deti elementus, kokie geriausiai, ilgiausiai veikiantys, ka patertumete, beto maciau naujas pakraunamas baterijas, kazkokias naujo tipo , net iki tukstancio krovimo gali atlaikyti ? ka gero naudojate jus?

dabar pas mane akumas mirksiukas.gif bet anksicua naudoto buvo batarkes- tai man pasitvirtino tik kraunamos sony batareikos mirksiukas.gif visos kitos isbandyto buvo s palyginus su tom mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitančioms anglų k. gal pravers:
žurnalai

žurnalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 06 kovo 2009 - 13:57

Eneloop - tikrai labai geros, dauguma fotografuojanciu jas rekomenduoja, tokios baltos.
Kaip man gerai buvo tureti du komplektus kraunamu elementu, o dabar kai fotike akumuliatorius tai labai ant jo pykstu, issikrauna grei ir paciu netinkamiausiu laiku, turbut sekantis pirkinys bus ne blykste ar objektyvas, o akumuliatorius.
Atsakyti
avytes nuotraukos labai patinka, tokios suptilios, svelnios, idejos superines, vienu zodziu miela.... 4u.gif

o telikas juodam fonui nuadojams, blizgesio neduoda nuotraukai, ar kokiu atspindziu?

enelop laaabai giria visi.
pas mane kraunamos unomat2300
Atsakyti