Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Jei turi PhotoScape, tai isaugant reikia nuimti varnele, ten kur raso ar palikt Exit.
O su kitom programom nezinau.
Spanguole kokia nuostabi saulegraza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 05, 16:47)

O kas turit dviaukštes lovas, ar nesigailit kad nepatogu ar pan.  g.gif

mano dvyniai be galo didžiuojasi lova, močiutė seniai siūlo parduoti ir keisti į sofutes mažas, bet jie siena stoja...

mergaitės, su kokia programa rėmelius uždedate nuotraukom?

turiu tokių kur ne į temą, sniego ten imitacija, su pagražinimais, bet norėčiau konkrečių tokių, lygaus balto, ar juodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 05, 20:19)

turiu tokių kur ne į temą, sniego ten imitacija, su pagražinimais, bet norėčiau konkrečių tokių, lygaus balto, ar juodo  g.gif

as su PS
image->canvas size, atsiranda lentele, ir joje prie rodomu nuotraukos parametru dar pridedu po 2-3 cm.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 05, 16:37)
Apie tą pačią, apie tą pačią  tongue.gif

biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 05, 17:41)
Mano nuotrauką tai visos pažinsit turbūt.  biggrin.gif
Tik noriu paklaust. ką reik daryt kad nerodytų su kokiu fotoaparatu daryta nuotrauka?  doh.gif

as tai net neisivaizduoju kuri bigsmile.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 03 05, 20:19)

turiu tokių kur ne į temą, sniego ten imitacija, su pagražinimais, bet norėčiau konkrečių tokių, lygaus balto, ar juodo  g.gif

as tai su photoscape remelius dedu,kur Ps yra net neturiu supratimo doh.gif
Atsakyti
Ko tokios tylios pasidarėt? blink.gif Būdavo nespėji skaityti, o dabar tylu blink.gif . Turbūt intensyviai dirbat ties abstrakcijom ir auto g.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
sveikos fotomenininkes, kaikurios toki zingzni zenge atrodo kad apsimovusios septinmyliais batais, pasivyti be sancu smile.gif 4u.gif labai man sunkiai su savu minciu igyvendinimu sekasi, turbut teisingiau kad visai nesiseka, kai jau kazka sugalvoju, tai ir ND pasibaigia, bet as nesiskundziu... pleskinu kolkas savo mergina ir visus artimuosius, toks pas mane perijodas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nuo temos neatsilieku skaitau viska is eiles, visas pamokas, deduosi i galva,sedziu cia kekviena diena.
esu tyli klausytoja, bet vistiek jauciuosi kad pilnai dalyvauju rolleyes.gif 4u.gif
visoms sekmes igyvendinant savus sumanymus, jus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 08:54)
Ko tokios tylios pasidarėt?  blink.gif  Būdavo nespėji skaityti, o dabar tylu  blink.gif . Turbūt intensyviai dirbat ties abstrakcijom ir auto  g.gif bigsmile.gif .

aš tai labai tuo džiaugiuos, nors dirbdama galiu paskaitinėti biggrin.gif

Sveikos 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Įdėjau į kritikos albumą, bet paklausiu čia, tiesiog idomu. Ar gali tai būti abstrakcija? Jeigu taip, tai turbūt spiralės taisykle, taip?

user posted image

Lauksiu kritikos ir komentarų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 09:45)
Įdėjau į kritikos albumą, bet paklausiu čia, tiesiog idomu. Ar gali tai būti abstrakcija? Jeigu taip, tai turbūt spiralės taisykle, taip?

user posted image

Lauksiu kritikos ir komentarų  ax.gif .

aš tai manyčiau, kad abstrakcija galėtų būti, tačiau spiralei man čia per didelis chaosas...
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 03 06, 08:57)
sveikos fotomenininkes, kaikurios toki zingzni zenge atrodo kad apsimovusios septinmyliais batais, pasivyti be sancu smile.gif  4u.gif  labai man sunkiai su savu minciu igyvendinimu sekasi, turbut teisingiau kad visai nesiseka, kai jau kazka sugalvoju, tai ir ND pasibaigia, bet as nesiskundziu...  pleskinu kolkas savo mergina ir visus artimuosius, toks pas mane perijodas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nuo temos neatsilieku skaitau viska is eiles, visas pamokas, deduosi i galva,sedziu cia kekviena diena.
esu tyli klausytoja, bet vistiek jauciuosi kad pilnai dalyvauju rolleyes.gif  4u.gif

daug cia musu tokiu "tyliai dalyvaujanciu", dek darbelius ir pasibaigus konkursu ir portretus dek. As noreciau ismokti fotografuoti buitiakus, bet dar su fotiku nevisai susidraugavau doh.gif
*
Stikline, pamirsau, kada nestuke fotografuoji?
*
o as tursiu galimybe fotografuoti kudikeli, gal turite nuorodu kudikiu fotografijos?
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 03 06, 08:57)
sveikos fotomenininkes, kaikurios toki zingzni zenge atrodo kad apsimovusios septinmyliais batais, pasivyti be sancu smile.gif  4u.gif  labai man sunkiai su savu minciu igyvendinimu sekasi, turbut teisingiau kad visai nesiseka, kai jau kazka sugalvoju, tai ir ND pasibaigia, bet as nesiskundziu...  pleskinu kolkas savo mergina ir visus artimuosius, toks pas mane perijodas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nuo temos neatsilieku skaitau viska is eiles, visas pamokas, deduosi i galva,sedziu cia kekviena diena.
esu tyli klausytoja, bet vistiek jauciuosi kad pilnai dalyvauju rolleyes.gif  4u.gif

Saunuole 4u.gif O as va ir pamirsau del ko ejau mokintis doh.gif Nei vienos foto su artimais zmonem,tik visokie macro ir t.t.Nesakau,kad man nepatinka,bet reikia pradeti ir zmones fotografuoti kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 06, 10:56)

Stikline, pamirsau, kada nestuke fotografuoji?

Planuota buvo kovo vidury smile.gif
Atsakyti