Jei turi PhotoScape, tai isaugant reikia nuimti varnele, ten kur raso ar palikt Exit.
O su kitom programom nezinau.
Spanguole kokia nuostabi saulegraza
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 05, 16:47)
mano dvyniai be galo didžiuojasi lova, močiutė seniai siūlo parduoti ir keisti į sofutes mažas, bet jie siena stoja...
mergaitės, su kokia programa rėmelius uždedate nuotraukom?
turiu tokių kur ne į temą, sniego ten imitacija, su pagražinimais, bet norėčiau konkrečių tokių, lygaus balto, ar juodo
QUOTE(Rustė @ 2009 03 05, 20:19)
turiu tokių kur ne į temą, sniego ten imitacija, su pagražinimais, bet norėčiau konkrečių tokių, lygaus balto, ar juodo
as su PS
image->canvas size, atsiranda lentele, ir joje prie rodomu nuotraukos parametru dar pridedu po 2-3 cm.
QUOTE(Armana @ 2009 03 05, 16:37)
Apie tą pačią, apie tą pačią
QUOTE(Duoma @ 2009 03 05, 17:41)
Mano nuotrauką tai visos pažinsit turbūt.
Tik noriu paklaust. ką reik daryt kad nerodytų su kokiu fotoaparatu daryta nuotrauka?
Tik noriu paklaust. ką reik daryt kad nerodytų su kokiu fotoaparatu daryta nuotrauka?
as tai net neisivaizduoju kuri
QUOTE(Rustė @ 2009 03 05, 20:19)
as tai su photoscape remelius dedu,kur Ps yra net neturiu supratimo
Ko tokios tylios pasidarėt? Būdavo nespėji skaityti, o dabar tylu . Turbūt intensyviai dirbat ties abstrakcijom ir auto .
sveikos fotomenininkes, kaikurios toki zingzni zenge atrodo kad apsimovusios septinmyliais batais, pasivyti be sancu labai man sunkiai su savu minciu igyvendinimu sekasi, turbut teisingiau kad visai nesiseka, kai jau kazka sugalvoju, tai ir ND pasibaigia, bet as nesiskundziu... pleskinu kolkas savo mergina ir visus artimuosius, toks pas mane perijodas nuo temos neatsilieku skaitau viska is eiles, visas pamokas, deduosi i galva,sedziu cia kekviena diena.
esu tyli klausytoja, bet vistiek jauciuosi kad pilnai dalyvauju
visoms sekmes igyvendinant savus sumanymus, jus super
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 08:54)
Ko tokios tylios pasidarėt? Būdavo nespėji skaityti, o dabar tylu . Turbūt intensyviai dirbat ties abstrakcijom ir auto .
aš tai labai tuo džiaugiuos, nors dirbdama galiu paskaitinėti
Sveikos
Įdėjau į kritikos albumą, bet paklausiu čia, tiesiog idomu. Ar gali tai būti abstrakcija? Jeigu taip, tai turbūt spiralės taisykle, taip?
Lauksiu kritikos ir komentarų .
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 06, 09:45)
Įdėjau į kritikos albumą, bet paklausiu čia, tiesiog idomu. Ar gali tai būti abstrakcija? Jeigu taip, tai turbūt spiralės taisykle, taip?
aš tai manyčiau, kad abstrakcija galėtų būti, tačiau spiralei man čia per didelis chaosas...
QUOTE(jolitana @ 2009 03 06, 08:57)
sveikos fotomenininkes, kaikurios toki zingzni zenge atrodo kad apsimovusios septinmyliais batais, pasivyti be sancu labai man sunkiai su savu minciu igyvendinimu sekasi, turbut teisingiau kad visai nesiseka, kai jau kazka sugalvoju, tai ir ND pasibaigia, bet as nesiskundziu... pleskinu kolkas savo mergina ir visus artimuosius, toks pas mane perijodas nuo temos neatsilieku skaitau viska is eiles, visas pamokas, deduosi i galva,sedziu cia kekviena diena.
daug cia musu tokiu "tyliai dalyvaujanciu", dek darbelius ir pasibaigus konkursu ir portretus dek. As noreciau ismokti fotografuoti buitiakus, bet dar su fotiku nevisai susidraugavau
*
Stikline, pamirsau, kada nestuke fotografuoji?
*
o as tursiu galimybe fotografuoti kudikeli, gal turite nuorodu kudikiu fotografijos?
QUOTE(jolitana @ 2009 03 06, 08:57)
Saunuole O as va ir pamirsau del ko ejau mokintis Nei vienos foto su artimais zmonem,tik visokie macro ir t.t.Nesakau,kad man nepatinka,bet reikia pradeti ir zmones fotografuoti kazkaip
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 06, 10:56)
Planuota buvo kovo vidury