Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 10:23)
Ačiū, mergaitės wub.gif Gaila man buvo pinigų tai medžiagai, bet dabar nesigailiu, kad pirkau ją. Internete prisižiūrėjau gražių foto su vaikučiais, tai bandysiu ir aš ką nors panašaus nufotkint su savaisiais rolleyes.gif Bent vaikai turės gražių foto rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
bet as saviskes tai nenulaikyciau ant tos medziagos lotuliukas.gif ,kol kas mums tik pozavimas lauke tinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 03, 09:25)
drinks_cheers.gif
bet as saviskes tai nenulaikyciau ant tos medziagos lotuliukas.gif ,kol kas mums tik pozavimas lauke tinka cool.gif

Maniškė mažylė tai dar niekur pabėgti negali lotuliukas.gif , o dičkis jau ir pats noriai pozuoja smile.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif
einu paziuret, kas ten laimejo -nes ar ir temos nedaskaiciau anos, o ir pavadinimai nieko man si syki nesako blush2.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 02, 19:47)
Leiskite nesutikti su tokiu kompozicijos traktavimu.  blush2.gif  smile.gif

Nikke, vat man smagu patapo, nes ziuriu bent su ta kompozicija kazkaip panasiai ir as galvoju bei matau arba nematau tongue.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 03 02, 21:07)
Noriu pasigirt kokį grožį šiandien papirkau  rolleyes.gif

wow wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Armana, tikrai liuks nuotraukos. As audinio tikiuosi surasti devetu rybu pardej.
Turiu action'a kuris labai graziai (bemt jau man) issviesina nuotraukas. Dedu pavyzdeli ne kritikai ir sorry uz dydi.
neredaguota:
user posted image
uzdejus action'a:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 03, 09:40)

Turiu action'a kuris labai graziai (bemt jau man) issviesina nuotraukas. Dedu pavyzdeli ne kritikai ir sorry uz dydi.

Koks čia action'as? Labai gražiai pašviesina nuotraukytę. Aš irgi tokio norėčiau blush2.gif ( arija1176@yahoo.com )

Beje, jeigu kam įdomu čiagalima parsisiųsti įvairius PS acion'us ax.gif
Atsakyti
A irgi noriu actiono šito bigsmile.gif (Agnedov (eta) gmail.com)
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 02, 18:38)
Labai jau noriu su jumis abstrakcijas fotografuoti  bigsmile.gif

sveika prisijungus, kolege biggrin.gif (toks pat fotikas blush2.gif )

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 02, 19:47)
Manyciau, kompozicija yra sistema, ir reikia ja nagrineti kaip sistema, o ne ieskoti, ar atskiros daleles kartais nera trikampes ar keturkampes.  mirksiukas.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif

keista, kai trikampius net seseliuose matot...

QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 08:16)
Kadras su vaikiukais gimė visai netikėtai.

o kaip fotkinta - ar dienos sviesoj ar ne, ar su blicu ar be?? man gaunas tamsios foto sad.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 09:30)
Maniškė mažylė tai dar niekur pabėgti negali lotuliukas.gif , o dičkis jau ir pats noriai pozuoja  smile.gif

pas mane tas pats drinks_cheers.gif

Turiu action'a kuris labai graziai (bemt jau man) issviesina nuotraukas.

galima ta actiona blush2.gif tik ne krto nenaudojus, kaip ten ji susiinstaliuot reik? blush2.gif ar okiu buu naudot blush2.gif ir meskis labai fainas, fotogeniskas bigsmile.gif

Sveikinimai, Armanai, Ediper, Egzo thumbup.gif saunuoles smile.gif uz Armanos foto lyg visas 3 balsavus as wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Armana, tikrai liuks nuotraukos. As audinio tikiuosi surasti devetu rybu pardej.
uzdejus action'a:

aš irgi noriu bigsmile.gif man labai patinka tokios nuotraukos
wicky.p eta gmail.com

Peperoni,aš vis dar laukiu tavęs skype 4u.gif smile.gif

oi, kokia aš karvytė blush2.gif taigi sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 kovo 2009 - 10:01
Man ir man ir keliaslaiskam*gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Armana,tavo mazoji uzaugus tikrai bus superine pozuotoja wub.gif
Papildyta:
Ir as noriu actiono bigsmile.gif manobona eta gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 03, 09:58)
* o kaip fotkinta - ar dienos sviesoj ar ne, ar su blicu ar be?? man gaunas tamsios foto sad.gif
pas mane tas pats drinks_cheers.gif

** uz Armanos foto lyg visas 3 balsavus as wub.gif  biggrin.gif

* Fotkinau dienos šviesoje netoli lango, blico nenaudojau. Fotkinau su 50-uku, nes jis šviesesnis už kitinį. Be to, pastebėjau, kad ta medžiaga (tikriausiai todėl, kad šiek tiek blizgi) kažkaip paslėpė visus šešėlius bigsmile.gif , jų tiesiog neliko.

** wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 03, 10:16)
* Fotkinau dienos šviesoje netoli lango, blico nenaudojau. Fotkinau su 50-uku, nes jis šviesesnis už kitinį. Be to, pastebėjau, kad ta medžiaga (tikriausiai todėl, kad šiek tiek blizgi) kažkaip paslėpė visus šešėlius bigsmile.gif , jų tiesiog neliko.

o su PS koregavai, taip? jei taip, kas daryta? blush2.gif
Atsakyti