Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 03 04, 22:53)
Oj Ruste,as UK gyvenu,tai cia viskas taip zydi :wub:Ryt nufotografuosiu slyva savo kieme,tikrai ant dienu turetu buti baltutele nuo ziedu wub.gif

mane baigia daknisti ten komentarais...
jau toks jausmas, kad tik LT gyvenančios dalyvauti gali, kur niūri žiema dar, nors ir kovas...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 04, 20:14)
patersiu truputi eteri ... radau su muilinuke darytas kelias senas foto  wub.gif  ir dar su Pukes nerta kepuryte  wub.gif

nea, cia ne mano kepuriukas biggrin.gif na, gal kepuriukas mano, bet gelyciu as tokiu neneriu blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 04, 21:42)
jau ir diedas su manim gali susikalbet -

vat koks pliusas thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 03 04, 21:56)
Ikeliu truputi pavasariskos nuotaikos, is siandieninio pasivaiksciojimo:

kaip grazuuu, kaip laukiu pavasario wub.gif
Atsakyti
InesaS thumbup.gif , saunuole tu musu , taip ir toliau varyk.
Atsakyti
sveikos fotografes. 4u.gif
skaitineju Jusu temukes, labai daug naudingos informacijos randu.
patinka man fotografija, kolkas tyliai, bet kartu su Jumis mokinuosi, tik va nutylet nebegaliu, labai smalsu pamatyt daugiau konkurso nuotrauku blush2.gif ar galima patekt i nuotrauku albuma kol dar nesu namu darbu padarius ir visaip kitaip pas Jus isiprasius???
uz atsakyma is anksto dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 04, 15:03)
mane baigia daknisti ten komentarais...
jau toks jausmas, kad tik LT gyvenančios dalyvauti gali, kur niūri žiema dar, nors ir kovas...

va ir as norejau ten parasyt,kad ne visi Lietuvoje gyvenam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 04, 23:55)
patinka man fotografija, kolkas tyliai, bet kartu su Jumis mokinuosi, tik va nutylet nebegaliu, labai smalsu pamatyt daugiau konkurso nuotrauku blush2.gif  ar galima patekt i nuotrauku albuma kol dar nesu namu darbu padarius ir visaip kitaip pas Jus isiprasius???

negalima biggrin.gif
pirmiau namu darbai, tada slaptazodis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 03 04, 21:56)
Ikeliu truputi pavasariskos nuotaikos, is siandieninio pasivaiksciojimo:

RamuteS, nuotraukytės liuks, labai labai patiko. Iš karto pakvipo pavasariu wub.gif
Ech, kad pas mus taip būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 21:50)
Ša, kad neišgirstų...
user posted image

Galima aš pagirsiu labiausiai man patikusią wub.gif

Man reikia įkvėpimo..tik iš kur jo gaut? g.gif
Atsakyti
o jau kokio grozio foto Jus cia pridejote bigsmile.gif saunuoles kokios bigsmile.gif
Del komentaru konkurse tai zinokit tikrai jau nenormaliai ten komentuoja unsure.gif
Mergaitės atsiuskit man i az FLICKR.COM slaptazodi,nes as nepamenu koks pirmas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 05, 08:56)
Mergaitės atsiuskit man i az FLICKR.COM slaptazodi,nes as nepamenu koks pirmas buvo biggrin.gif

gal fotki.com g.gif issiunciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 05 kovo 2009 - 09:16
Laba rytą mirksiukas.gif

Ačiū už komentarus, iš tikrųjų tai rankos ten išvis turėjo nesimatyt, tiesiog toks netyčinis kadras kadras gavos. ax.gif

Pamiršau kuri idėjot gėlytes, bet dabar taip užsinorėjau greičiau pavasario. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

lamella, labai patiko tavo nuotraukyte "Ša, kad neišgirstų..." ir prigalvojat jus mergaites wub.gif
inesaS, laikau kumscius ir palaikau tave atsikratant priklausomybes 4u.gif O as nesugebejau doh.gif , kai baigesi MP ir vel pradejau doh.gif Lauksim zydincios slyvos biggrin.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 05, 00:55)
patinka man fotografija, kolkas tyliai, bet kartu su Jumis mokinuosi, tik va nutylet nebegaliu, labai smalsu pamatyt daugiau konkurso nuotrauku blush2.gif  ar galima patekt i nuotrauku albuma kol dar nesu namu darbu padarius ir visaip kitaip pas Jus isiprasius???

Pirmajame psl viskas parasyta mirksiukas.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 05, 09:56)

Pati nebandziau, bet kiek pamenu tai lyg is public.fotki musu slaptazodzio pirmas zodis blush2.gif
Atsakyti