nu jau su tuo auto - baisu i save ziuret
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 15:31)
ne nu.... viska, ka vakar fotkinau - snd jau radau albume.... ir vos ne identiskai padaryta kokiu budu jus skaitot mintis....
Jau senai taip yra.Laikas priprasti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 16:56)
. Jau kiek prisikankinau, kol bandai sufokusuoti, ale vis tiek niekas nesifokusuoja, tada eini pozuoti : pažiūri . O galiausiai persirengiau, pasidažiau, visaip pasigražinau ir ... batarkės nusėdo , paėmu kitas- nepakrautos ir tos .
Aš ten biški prikomentavau abstrakcijose, nepykit ir nesijuokit garsiai jeigu ne į temą .
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 04, 17:24)
Aš irgi pabandau pabandau, vis negražiai ir negražiai
Bet kaip pasižiūriu į jūsų nuotraukas, net pavydas suima visos tokios gražios
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 12:08)
man pvz nestudijiniu foto periodas - persisotinau as jom... reik biski tamsiu, murzinu spalvu, neaiskiu formu ir dar nzn ko... uz tatai nebalsavau uz Armanos foto - nors jos ir kokybiskos bei grazios
oi kaip smagu girdeti,kad ne man vienai taip
Nesuprantu ko čia taip visos burbėjo dėl auto?Pridėjot tiek gražių foto ir visos labai fotogeniškos.
Ša, kad neišgirstų...
Ša, kad neišgirstų...
QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 21:50)
Nesuprantu ko čia taip visos burbėjo dėl auto?Pridėjot tiek gražių foto ir visos labai fotogeniškos.
Ša, kad neišgirstų...
Ša, kad neišgirstų...
man patinka ta nuotraukyte. ir efoto ja maciau
QUOTE(boruzka @ 2009 03 04, 20:14)
patersiu truputi eteri ... radau su muilinuke darytas kelias senas foto ir dar su Pukes nerta kepuryte
[
[
Su Canon`u ane .
Fainas dalykas tas opanda, bet kurios foto exif rodo, tereikia dešinį pelės klavišą paspausti ir pasirinkti view efix .
Klausimas dėl auto: kas jau padarėt ar jūs kiekvieną kadrą iš naujo fokusuojat? Ar užtenka sufokusuoti AF, tada perjungti MF ir daryti N kadrų? ar reik fokusuot iš naujo? Aš tai vis fokusuoju iš naujo, ale nėr ryškumo nors tu ką . O gal aš ir neišspausiu to ryškumo su kitiniu objk.?
Šitoj foto visko per daug, ane? akis begioja ir neaišku kur sustoti? Trinti?
išbandžiau actiona naują
kokybės nelabai, nes sena foto
"veidrodėlis"
kokybės nelabai, nes sena foto
"veidrodėlis"
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 15:31)
ne nu.... viska, ka vakar fotkinau - snd jau radau albume.... ir vos ne identiskai padaryta kokiu budu jus skaitot mintis....
va del ko as ir nelendu i albumely, jei jau ruosiuosi daryt ND tikrai zinau, kad rasiu puikiu kadru ir nusivilsiu savimi, tai geriau neziuriu ir nesinarvuoju
QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 16:56)
o tu i save neziurek - ziurek i gautasji kadra kaip miaaaanaaaaa
jauciu cia daznai kuriai yra baisu i save ziuret - man lygiai tas pat
QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 20:50)
kokia fainuoliska foto
Nagi prisiruosiau siandien i rankas pasiimt S.Kelby tas isgirtasias knygas - nuuu netikeejau savimi, kad taip uzsikabliuosiu - kaaaaip maaaan patinkaaaa - taip aiskiai, suprantamai, trumpai, konkreciai. ir kaip viskas aiskeeeeja - kas su kuo kodel kada kaip, nu v.z. liuks liuks liuks jau ir diedas su manim gali susikalbet - nes pati daugiau visko suprantu, nes budavo jis aiskina aiskina man, o as ne bum bum, nieko niekumiekaju, ka jis ten desto man aukstom frazem stengsiuos ir toliau dazniau pasiskaityt literaturos
Aaaa, o prisiskaicius apie visokius fyntus - diedui jau uzprasiau kad paziuretu man ant objektyvo macrokonverteri - nugi nereiks pirkt pacio macro objektyvo, tai vietoj 500$ tektu isleist 125$. o kiek as ir fotkinsiu tu macro fotkiu, tai uzteks ir tokio daikciuko