Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

nu jau su tuo auto - baisu i save ziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 15:31)
ne nu.... verysad.gif  viska, ka vakar fotkinau - snd jau radau albume.... ir vos ne identiskai padaryta  blink.gif  kokiu budu jus skaitot mintis....  blink.gif

Jau senai taip yra.Laikas priprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 16:56)
nu jau su tuo auto - baisu i save ziuret lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif . Jau kiek prisikankinau, kol bandai sufokusuoti, ale vis tiek niekas nesifokusuoja, tada eini pozuoti nail.gif: pažiūri blink.gif doh.gif . O galiausiai persirengiau, pasidažiau, visaip pasigražinau ir ... batarkės nusėdo doh.gif mad.gif , paėmu kitas- nepakrautos ir tos bash.gif.

Aš ten biški prikomentavau abstrakcijose, nepykit ir nesijuokit garsiai jeigu ne į temą ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 04, 17:24)

lotuliukas.gif

Aš irgi pabandau pabandau, vis negražiai ir negražiai smile.gif
Bet kaip pasižiūriu į jūsų nuotraukas, net pavydas suima smile.gif visos tokios gražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 12:08)

man pvz nestudijiniu foto periodas - persisotinau as jom...  doh.gif  reik biski tamsiu, murzinu spalvu, neaiskiu formu  ir dar nzn ko...  doh.gif  uz tatai nebalsavau uz Armanos foto - nors jos ir kokybiskos bei grazios  wub.gif  thumbup.gif

oi kaip smagu girdeti,kad ne man vienai taip bigsmile.gif
Atsakyti
patersiu truputi eteri ... radau su muilinuke darytas kelias senas foto wub.gif ir dar su Pukes nerta kepuryte wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 kovo 2009 - 20:14
Nesuprantu ko čia taip visos burbėjo dėl auto?Pridėjot tiek gražių foto ir visos labai fotogeniškos. thumbup.gif wub.gif

Ša, kad neišgirstų...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 21:50)
Nesuprantu ko čia taip visos burbėjo dėl auto?Pridėjot tiek gražių foto ir visos labai fotogeniškos. thumbup.gif  wub.gif

Ša, kad neišgirstų...
user posted image

man patinka ta nuotraukyte. ir efoto ja maciau wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 04, 20:14)
patersiu truputi eteri ... radau su muilinuke darytas kelias senas foto  wub.gif  ir dar su Pukes nerta kepuryte  wub.gif

[

Su Canon`u ane wink.gif.
Fainas dalykas tas opanda, bet kurios foto exif rodo, tereikia dešinį pelės klavišą paspausti ir pasirinkti view efix thumbup.gif .

Klausimas dėl auto: kas jau padarėt ar jūs kiekvieną kadrą iš naujo fokusuojat? Ar užtenka sufokusuoti AF, tada perjungti MF ir daryti N kadrų? ar reik fokusuot iš naujo? Aš tai vis fokusuoju iš naujo, ale nėr ryškumo nors tu ką doh.gif . O gal aš ir neišspausiu to ryškumo su kitiniu objk.? g.gif

Šitoj foto visko per daug, ane? akis begioja ir neaišku kur sustoti? Trinti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 04 kovo 2009 - 21:19
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 04, 21:15)
Su Canon`u ane wink.gif.
Fainas dalykas tas opanda, bet kurios foto exif rodo, tereikia dešinį pelės klavišą paspausti  ir pasirinkti view efix  thumbup.gif .

jop mirksiukas.gif canon ixus i5 ax.gif

as kirpciau iki to grybo , maziau apacios palikciau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 kovo 2009 - 21:27
išbandžiau actiona naują smile.gif

kokybės nelabai, nes sena foto

"veidrodėlis"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 15:31)
ne nu.... verysad.gif  viska, ka vakar fotkinau - snd jau radau albume.... ir vos ne identiskai padaryta  blink.gif  kokiu budu jus skaitot mintis....  blink.gif

va del ko as ir nelendu i albumely, jei jau ruosiuosi daryt ND hihihi.gif tikrai zinau, kad rasiu puikiu kadru ir nusivilsiu savimi, tai geriau neziuriu ir nesinarvuoju biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 16:56)
nu jau su tuo auto - baisu i save ziuret

o tu i save neziurek - ziurek i gautasji kadra kaip miaaaanaaaaa cool.gif

jauciu cia daznai kuriai yra baisu i save ziuret - man lygiai tas pat doh.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 20:50)
Ša, kad neišgirstų...
user posted image

kokia fainuoliska foto wub.gif

Nagi prisiruosiau siandien i rankas pasiimt S.Kelby tas isgirtasias knygas - nuuu netikeejau savimi, kad taip uzsikabliuosiu bigsmile.gif - kaaaaip maaaan patinkaaaa wub.gif - taip aiskiai, suprantamai, trumpai, konkreciai. ir kaip viskas aiskeeeeja rolleyes.gif - kas su kuo kodel kada kaip, nu v.z. liuks liuks liuks thumbup.gif jau ir diedas su manim gali susikalbet - nes pati daugiau visko suprantu, nes budavo jis aiskina aiskina man, o as ne bum bum, nieko niekumiekaju, ka jis ten desto man aukstom frazem cool.gif stengsiuos ir toliau dazniau pasiskaityt literaturos wink.gif

Aaaa, o prisiskaicius apie visokius fyntus - diedui jau uzprasiau kad paziuretu man ant objektyvo macrokonverteri thumbup.gif - nugi nereiks pirkt pacio macro objektyvo, tai vietoj 500$ tektu isleist 125$. o kiek as ir fotkinsiu tu macro fotkiu, tai uzteks ir tokio daikciuko biggrin.gif

Atsakyti