Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 03 04, 14:16)
tikrai gali taip būti ir joks exif'as neparodys tiesos. pvz, mano fotikas kiekvieną kartą įjungtas prašo nustatyti datą ir aš niekada jos nestatau. ir jis automatiškai visų mano nuotraukų exif'uose rašo 2004.01.01 datą.  ax.gif  juk fotikas nėra toks protingas, kad jungtųsi prie kokių palydovų ar dar kažko ir nusistatinėtų pats datą. o exif'e info atsiranda tokia, kokia yra nustatyta.

g.gif nu bendrai tai gal ir jo... blush2.gif doh.gif kazkaip nebemastau snd... biggrin.gif kazkaip pati niekad nenustatinejau datos - visada ji buna issisaugojus - tai vat ir nekilo mintis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 14:18)
g.gif  nu bendrai tai gal ir jo...  blush2.gif  doh.gif  kazkaip nebemastau snd...  biggrin.gif  kazkaip pati niekad nenustatinejau datos - visada ji buna issisaugojus - tai vat ir nekilo mintis...  g.gif

taip, ir mano fotikas būna jei nenustatau datos tai rodo 2005-01-01.

tai čia nerodytų spalio mėnesio.
juolab autorė pakeitė foto, matyt mano tiesa buvo wink.gif
Atsakyti
sveiki,
trumpam buvau atitrukus nuo fotografavimo, per visus darbus. Bandau vytis jus. Labai idomu nagrinet nauja tema.nauju kadru dar nespejau padaryt. tai bandau perzvelgti senus. rasau ka as matau, labai idomu isgirst ka ir kiti mato smile.gif
Pirmoje nuotraukoje as manau galima pritaikyti vedancios linijos taisykle. Ar ne g.gif
user posted image

O antroje: Remelis remelyje. Bet ar tada nekliuna horizontas per viduri, ar daryt nevienoda remeli, kad jis butu trecdaliu linijoje?
user posted image
Atsakyti
Siaubas kaip šiandien pas men internetas striginėja wacko.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 03 04, 13:58)
Stikline, būtinai pasistengsiu ir naują suorganizuot, o kol kas tuomet susipažinimui įmesiu esamą  4u.gif

Lauksim naujojo atuto ax.gif

Atsakyti
buvau albume -pasidarbavau biggrin.gif mirksiukas.gif abstrakciju kiek thumbup.gif thumbup.gif ir auto pildos -nu faina visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 15:14)
buvau albume -pasidarbavau biggrin.gif  mirksiukas.gif  abstrakciju kiek thumbup.gif  thumbup.gif  ir auto pildos -nu faina visai thumbup.gif

Saunuole, reiks ir man vakare prisest 4u.gif dabar taip graziai, saule sviecia reik eit i parka pasivaiksciot su mazium.
Atsakyti
RamuteS, gal kelionej ka tik buvai? bigsmile.gif as irgi matau ir vedancia linija, ir remeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 15:20)
RamuteS, gal kelionej ka tik buvai? bigsmile.gif  as irgi matau ir vedancia linija, ir remeli mirksiukas.gif

Deja ne verysad.gif , pries metus. O kaip noreciau vel. Nors oras atsiltu greiciau.
Atsakyti
ne nu.... verysad.gif viska, ka vakar fotkinau - snd jau radau albume.... ir vos ne identiskai padaryta blink.gif kokiu budu jus skaitot mintis.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 15:31)
ne nu.... verysad.gif  viska, ka vakar fotkinau - snd jau radau albume.... ir vos ne identiskai padaryta  blink.gif  kokiu budu jus skaitot mintis....  blink.gif

žinok, aš kai sugalvoju ką nors irgi pradedu bijoti lįsti į albumą, nes jau kelis kartus radau panašias idėjas. tik man geriau, nes aš nespėju nufotkinti biggrin.gif bet viena idėja labai labai kirba galvoj, tiesiog matau kaip atrodytų mano foto, turbūt vistiek aš ją bandysiu įgyvendinti kai baigsis ND cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 13:56)
Nikke - parasiau siek tiek prie nuotraukos smile.gif

Aciu! O kokiu budu sujungimus klonuoji? Tiesiog apvaliu teptuku, ar pasirenki koki purskianti taskiukus (pvz, Pough Round Bristle), kad tolygesnis perejimas butu? g.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 03 04, 15:57)
sveiki,
trumpam buvau atitrukus nuo fotografavimo, per visus darbus. Bandau vytis jus. Labai idomu nagrinet nauja tema.nauju kadru dar nespejau padaryt. tai bandau perzvelgti senus. rasau ka as matau, labai idomu isgirst ka ir kiti mato  smile.gif
Pirmoje nuotraukoje as manau galima pritaikyti vedancios linijos taisykle. Ar ne  g.gif
O antroje: Remelis remelyje. Bet ar tada nekliuna horizontas per viduri, ar daryt nevienoda remeli, kad jis butu trecdaliu linijoje?

Pirmoje ir as matau vedancia linija, bet man noretusi, kad ji kur nors ir nuvestu. blush2.gif Kaip kad toj nuotraukoj is pamokos - linija nuveda i kazkokia paslaptinga vieta, kuri yra kitokia, nei visas fonas, ir sudomina, o kas gi ten yra. O tavo nuotraukoj zvilgsnis nuvedamas aukstyn ir bac nukertamas tvora. O tada jau reikia sokineti, kad apziuretum visa kita. smile.gif

Antroj nuotraukoj man asmeniskai remelis per didelis. Ir mano supratimas apie remelius yra toks - tolygiai uzdedi remeli, o tada jo viduj komponuoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 kovo 2009 - 15:54
O kaip gerai, kad jus atradau biggrin.gif
Atsakyti