QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 13:56)
Nikke - parasiau siek tiek prie nuotraukos
Aciu! O kokiu budu sujungimus klonuoji? Tiesiog apvaliu teptuku, ar pasirenki koki purskianti taskiukus (pvz, Pough Round Bristle), kad tolygesnis perejimas butu?
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 04, 15:57)
sveiki,
trumpam buvau atitrukus nuo fotografavimo, per visus darbus. Bandau vytis jus. Labai idomu nagrinet nauja tema.nauju kadru dar nespejau padaryt. tai bandau perzvelgti senus. rasau ka as matau, labai idomu isgirst ka ir kiti mato
Pirmoje nuotraukoje as manau galima pritaikyti vedancios linijos taisykle. Ar ne
O antroje: Remelis remelyje. Bet ar tada nekliuna horizontas per viduri, ar daryt nevienoda remeli, kad jis butu trecdaliu linijoje?
Pirmoje ir as matau vedancia linija, bet man noretusi, kad ji kur nors ir nuvestu.
Kaip kad toj nuotraukoj is pamokos - linija nuveda i kazkokia paslaptinga vieta, kuri yra kitokia, nei visas fonas, ir sudomina, o kas gi ten yra. O tavo nuotraukoj zvilgsnis nuvedamas aukstyn ir bac nukertamas tvora. O tada jau reikia sokineti, kad apziuretum visa kita.
Antroj nuotraukoj man asmeniskai remelis per didelis. Ir mano supratimas apie remelius yra toks - tolygiai uzdedi remeli, o tada jo viduj komponuoji.