Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 03 04, 12:22)
ir tu kur panaikinti exif'ai  g.gif  blink.gif

tu jau deja deja ..... cool.gif nebent koks krutas kompiuterastas galetu tai padaryt... g.gif nzn... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klausimėlis Jums smile.gif Kadangi lankausi pas jus gan dažnai, tai kažkaip auto portrete norisi pasirodyt susipažinimui. wink.gif Norėjau pasiteiraut, mano auto jau tikriausiai ne viena matė ir kituose ND pas pažengusias jis taip pat dalyvavo, ar neprieštarausit, jei jį įdėsiu į jūsų ND? Gal man parašyt, kad nevertinimui o tik susipažinimui? Na, gal kokios kritikos ar minčių, patarimų sulauksiu iš jūsų - smagu būtų. blush2.gif Lauksiu teismo nuosprendžio ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 04 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 04, 13:43)
Sveikos,

Klausimėlis Jums smile.gif Kadangi lankausi pas jus gan dažnai, tai kažkaip auto portrete norisi pasirodyt susipažinimui. wink.gif Norėjau pasiteiraut, mano auto jau tikriausiai ne viena matė ir kituose ND pas pažengusias jis taip pat dalyvavo, ar neprieštarausit, jei jį įdėsiu į jūsų ND? Gal man parašyt, kad nevertinimui o tik susipažinimui? Na, gal kokios kritikos ar minčių, patarimų sulauksiu iš jūsų - smagu būtų.  blush2.gif  Lauksiu teismo nuosprendžio  ax.gif  4u.gif

Sveika smile.gif Aš tai lauksiu naujo auto tavo wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kur pasiskaityti apie klonavima? Kol kas sunkiai man sekasi kazka redaguoti. doh.gif
Idejau nuotrauka i kritikos albuma - noreciau paklonuoti, bet nelabai sekasi, gal ka patartumet?

Oi, Baccardi, greiciau dek savo auto! bigsmile.gif Labai noriu susipazinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 kovo 2009 - 13:11
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 04, 12:52)
Mergaites, kur pasiskaityti apie klonavima? Kol kas sunkiai man sekasi kazka redaguoti.  doh.gif
Idejau nuotrauka i kritikos albuma - noreciau paklonuoti, bet nelabai sekasi, gal ka patartumet?

cia kazkas yra http://video.lyga.lt/q/photoshop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 kovo 2009 - 12:55
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 04, 11:44)
parodo, jei palieki exifa nenuimta.
Gali nueiti i nuotraukas kritikai, atsidaryti bet kuria nuotrauka (pvz, vienos tokios musu nares Rustes  biggrin.gif ), ten prie nuotraukos is desines yra exif informacija.

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 11:45)
Taip smile.gif  parsisiusk sita opanda ir uzvilkus ant jos foto - visas exif kaip ant delno smile.gif

itariu vel detektyvai konkurse prasideda....  biggrin.gif  doh.gif

aha...dėkui 4u.gif

Peperoni teisi, konkursas...
deda gražią foto, nu lyg ir tinkama, bet..pažiūrėjau niką, radau galeriją, ten fotki.com nuotraukos, matau, kad fotiks neprastas, reiškia kokybė tikria, bet per exif'ą rodo, kad nuotrauka 10.12d daryta...

o man bando išaiškinti, kad čia pavasari, todėl ir ieškau cool.gif
Atsakyti
Ruste - tu su tokia patirtim tuoj galesi sekliu biura atidarinet lotuliukas.gif

Nikke - parasiau siek tiek prie nuotraukos smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 kovo 2009 - 13:02
O gal data fotike blogai nustatyta todėl ir rodo kad 10.12. Ką negali taip būti?

Pepperoni, ačiū, parsisiunčiau tą opandą. Tikiuosi mb nepastebės biggrin.gif, nes ir taip bamba, kad pilnas kompas nesamonių (nu visokių picasų, photoscape ir pan.) o jeigu biški pastringa kompas, tai jau aš kalta su savo programom doh.gif (na gal ir tiesa ... blush2.gif ) .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 04, 13:38)
O gal data fotike blogai nustatyta todėl ir rodo kad 10.12. Ką negali taip būti?

exife negali smile.gif
Atsakyti
Stikline, būtinai pasistengsiu ir naują suorganizuot, o kol kas tuomet susipažinimui įmesiu esamą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 12:56)
Ruste - tu su tokia patirtim tuoj galesi sekliu biura atidarinet  lotuliukas.gif

tai, kad narės per daug jau čia gudrauja...mane tai siutina, kam dėti nuotraukas tik tam, kad dalyvauti, ir su apgavystėm...geriau nedalyvauti išvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 04, 13:38)

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 13:44)
exife negali smile.gif

tikrai gali taip būti ir joks exif'as neparodys tiesos. pvz, mano fotikas kiekvieną kartą įjungtas prašo nustatyti datą ir aš niekada jos nestatau. ir jis automatiškai visų mano nuotraukų exif'uose rašo 2004.01.01 datą. ax.gif juk fotikas nėra toks protingas, kad jungtųsi prie kokių palydovų ar dar kažko ir nusistatinėtų pats datą. o exif'e info atsiranda tokia, kokia yra nustatyta.
Atsakyti