Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 11:50)
kad vat nezinau net kaip komentuot doh.gif  doh.gif

Įsivaizduok,kad ten ne žmogus, o kiaušinis arba lašiukas. lotuliukas.gif
Ištikrųjų tai reikia vertinti taip pat kaip ir buvusius ND:fokusas, ryškumas, kompozicija ir taip toliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 04, 10:38)
Peperoni, dekui tau dar karteli  wub.gif  viskas veikia 4u.gif o kaip sugrysti per viena zingsni atgal( cia apie PS)  blush2.gif

I sveikatele 4u.gif

edit--> step backward (alt+ctrl+Z)

undo --> ctrl+Z

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 04, 10:41)
Is kitos puses - noreciau, kad mano pacios visas nuotraukas, iskaitant auto, visi komentuotu tiesmukiskai, grieztai ir nerinkdami zodziu.
Tai vat, esu dideliam pasimetime...

Man rodos tiesiog reik susitart visoms/visiems, kad komentuojam foto, o ne asmeni joje... reik ismokt atsiribot - nes ateity dar susidursim ne karta su tuo... ax.gif

blyn blyn kaip stringa mano pc... gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 kovo 2009 - 11:02
QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 10:58)
Įsivaizduok,kad ten ne žmogus, o kiaušinis arba lašiukas. lotuliukas.gif
Ištikrųjų tai reikia vertinti taip pat kaip ir buvusius ND:fokusas, ryškumas, kompozicija ir taip toliau. smile.gif

kad as labai i asmeni ir neziurau..bet va -tas neryskumas -tai nete matytose foto kaip ir buna pasitaiko doh.gif na, man tai ryskumo era -aisku lotuliukas.gif tai ir noris sakyt, kad nerysku, nefokuse ar kazka -bet gal toks sumanymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 11:04)
kad as labai i asmeni ir neziurau..bet va -tas neryskumas -tai nete matytose foto kaip ir buna pasitaiko doh.gif  na, man tai ryskumo era -aisku lotuliukas.gif  tai ir noris sakyt, kad nerysku, nefokuse ar kazka -bet gal toks sumanymas unsure.gif

nu tai ir sakyk, kaip tau atrodo.... ax.gif kas cia per kuklinimosi periodas visoms biggrin.gif negali buti visu nuomones vienodos... ax.gif

man pvz nestudijiniu foto periodas - persisotinau as jom... doh.gif reik biski tamsiu, murzinu spalvu, neaiskiu formu ir dar nzn ko... doh.gif uz tatai nebalsavau uz Armanos foto - nors jos ir kokybiskos bei grazios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rico 4u.gif Peperoni 4u.gif
QUOTE(lamella @ 2009 03 04, 10:58)

as irgi taip manau, reikia atsiriboti nuo modelio grozio biggrin.gif o vertinti foto atlikima, ideja ax.gif

nesinori, kad kuri gavusi daugiau kritikos isizeistu unsure.gif tai turetu buti spyris, padaryti geriau mirksiukas.gif biggrin.gif

as daug ko neimatau abstrakcijose, bet taip ir parasau lotuliukas.gif blush2.gif nepykit rolleyes.gif

Bonda, man irgi ryskumo era doh.gif nors paciai isgauti toki ir nelabai pavyksta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 04 kovo 2009 - 11:21
tada viskas aisku biggrin.gif tik tiek, kad man dar abstarktai gavoje sukas ir makaluojas-ale tik galvoje doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar Exif albume parodo tikslią nuotraukos padarymo datą?
tarkim fotikas iš tų geresnių
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 04, 12:35)

parodo, jei palieki exifa nenuimta.
Gali nueiti i nuotraukas kritikai, atsidaryti bet kuria nuotrauka (pvz, vienos tokios musu nares Rustes biggrin.gif ), ten prie nuotraukos is desines yra exif informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 kovo 2009 - 11:44
QUOTE(Rustė @ 2009 03 04, 11:35)

Taip smile.gif parsisiusk sita opanda ir uzvilkus ant jos foto - visas exif kaip ant delno smile.gif

itariu vel detektyvai konkurse prasideda.... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 kovo 2009 - 11:52
O ką ten konkrečiau reiktų parsisiųsti g.gif ? ten daug visko yra doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 04, 12:14)
O ką ten konkrečiau reiktų parsisiųsti  g.gif ? ten daug visko yra  doh.gif .

Opanda IExif & IExifPro -- Professional EXIF / GPS / IPTC Info Viewer
Version Language Platform Size Purchase
IExif 2.3 English Win 98/ME/2000/XP/2003/Vista 2.5 MB Freeware

Choose Download Address: Download 1 Download 2 Download 3

Ieskok kad butu freeware - t.y. nemokama versija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 11:45)
] ir uzvilkus ant jos foto - visas exif kaip ant delno smile.gif

ir tu kur panaikinti exif'ai g.gif blink.gif
Atsakyti