Įsivaizduok,kad ten ne žmogus, o kiaušinis arba lašiukas.
Ištikrųjų tai reikia vertinti taip pat kaip ir buvusius ND:fokusas, ryškumas, kompozicija ir taip toliau.
Is kitos puses - noreciau, kad mano pacios visas nuotraukas, iskaitant auto, visi komentuotu tiesmukiskai, grieztai ir nerinkdami zodziu.
Tai vat, esu dideliam pasimetime...
Man rodos tiesiog reik susitart visoms/visiems, kad komentuojam foto, o ne asmeni joje... reik ismokt atsiribot - nes ateity dar susidursim ne karta su tuo...
Įsivaizduok,kad ten ne žmogus, o kiaušinis arba lašiukas.
Ištikrųjų tai reikia vertinti taip pat kaip ir buvusius ND:fokusas, ryškumas, kompozicija ir taip toliau.
kad as labai i asmeni ir neziurau..bet va -tas neryskumas -tai nete matytose foto kaip ir buna pasitaiko na, man tai ryskumo era -aisku tai ir noris sakyt, kad nerysku, nefokuse ar kazka -bet gal toks sumanymas
kad as labai i asmeni ir neziurau..bet va -tas neryskumas -tai nete matytose foto kaip ir buna pasitaiko na, man tai ryskumo era -aisku tai ir noris sakyt, kad nerysku, nefokuse ar kazka -bet gal toks sumanymas
nu tai ir sakyk, kaip tau atrodo.... kas cia per kuklinimosi periodas visoms negali buti visu nuomones vienodos...
man pvz nestudijiniu foto periodas - persisotinau as jom... reik biski tamsiu, murzinu spalvu, neaiskiu formu ir dar nzn ko... uz tatai nebalsavau uz Armanos foto - nors jos ir kokybiskos bei grazios
parodo, jei palieki exifa nenuimta.
Gali nueiti i nuotraukas kritikai, atsidaryti bet kuria nuotrauka (pvz, vienos tokios musu nares Rustes ), ten prie nuotraukos is desines yra exif informacija.