Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 18 tema

Laba diena,

as i masini fotografavima irgi noreciau, fabai, pasilai man tinka, tik, kad oras tai schmoll.gif tuoj laukuose pliurza prasides, paskesim su visais fotoaparatais doh.gif gal palaukiam pirmuju zibuokliu? g.gif

Olo, laukiam geru ziniu ir nauju mielu foto.
*
del autoportretu tai irgi idomu, mano PGM turejo tokia gera funkcija, uzsistatai kiek sekundziu atidejima ir kadru skaiciu kiek nori, o veidrodis tik 12 s duoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 10:35)
man dar abstrakcijos galvoj -as nemoku dvieju darbu daryt vienu metu ax.gif  bet ir apie ta kirba mintis- nes yra yra fainu auto mirksiukas.gif  bet vis tiek idomu -kokie kriterijai ar kazkas..ar tik patinka nepatinka? g.gif

sveiki visi smile.gif
Armana, apelsinai faini smile.gif
Edeva, jau pasakė kad su spalvom kažkas ne tas.
Dėl balsavimo taigi visada tas balsavimas gryn subjektyvus dalykas, vienas vertina pagal jam kažkokius svarbius kriterijus, kitas pagal kitus kriterijus . Bandžiau fotkint auto, bet kad pridėjot tokių gražių nuotraukų, kad norisi tobulėt ir tobulėt, o laiko trūksta nerealiai.

Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 04, 10:41)

del autoportretu tai irgi idomu, mano PGM turejo tokia gera funkcija, uzsistatai kiek sekundziu atidejima ir kadru skaiciu kiek nori, o veidrodis tik 12 s duoda  verysad.gif

tai 12s per mažai ar per daug?
pas man 10 daugiausia, atrodo man užtenka, nebet norėsiu kokios super pozos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 04, 09:45)

Dėl balsavimo taigi visada tas balsavimas gryn subjektyvus dalykas, vienas vertina pagal jam kažkokius svarbius kriterijus, kitas pagal kitus kriterijus .

bet...as bent nezinau absoliut jokiu kriteriju/teoriju, kaip ta daryt, ar kaip tas turetu atrodyt..tik is matytu foto -o ten variaciju begale -tai velgi gaunas maisalyne tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kad Olo lyg turi jau dukryte, cia antras zada belstis blush2.gif

Bonda, vertinsi auto kaip ir kitas foto, pagal save, savo zinias ir suvokima smile.gif

Edeva, tas acionas tavo foto netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 04, 09:06)

[color=yellow]p.s. as kazkaip tave isivaizdavau studenta:geda2:  lotuliukas.gif, o

biggrin.gif ir jau antra karta pataps teciu smile.gif laukiam geru naujienu wub.gif thumbup.gif

as vakar ieskojau abstrakciju namuos - rezultatai kol kas nedziuginantys... sad.gif labai jau riboja objektyvu galimybes verysad.gif reiks kazkaip suktis is padeties... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 04, 10:41)
o veidrodis tik 12 s duoda  verysad.gif

Pas mane tik 10 unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 11:05)
tai kad Olo lyg turi jau dukryte, cia antras zada belstis blush2.gif

doh.gif kokia as issiblaskius blush2.gif reik kavos isgerti, turbut dar miegu
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 04, 09:45)
tai 12s per mažai ar per daug?
pas man 10 daugiausia, atrodo man užtenka, nebet norėsiu kokios super pozos smile.gif

man per mazai lotuliukas.gif

sunku man komentuoti autoportretus, nors i modelio grozi nekreipiu demesio, kazkaip pavyksta nuo to atsiriboti, bet pati ispildyma, kompozicija sunku komentuoti.

Tik zinote, ka pastebejau, kad daugumoje foto, kur veidas yra pakreiptas, gulscias ar atvirkscias, tai buna iskraipytas.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 04, 10:19)

Tik zinote, ka pastebejau, kad daugumoje foto, kur veidas yra pakreiptas, gulscias ar atvirkscias, tai buna iskraipytas.

manau, kad taip yra del to, kad per daug prizoominta/is per arti fotkinta smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 10:12)
biggrin.gif  ir jau antra karta pataps teciu smile.gif laukiam geru naujienu  wub.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif laukiam naujienu drinks_cheers.gif

Peperoni, dekui tau dar karteli wub.gif viskas veikia 4u.gif o kaip sugrysti per viena zingsni atgal( cia apie PS) blush2.gif

10s ir man mazoka lotuliukas.gif

reiks dar abstrakciju paieskot namie, zadejau i lauka eit, bet, kad lyja verysad.gif
Atsakyti
Man irgi labai labai sunku komentuoti auto. Kazkaip atrodo, kad tai taip jautru! Siaip as neturiu problemu sutarsyti kazkieno lasu nesufokusavima ar kompozicijos neatitikima, bet su auto visai kitaip, rodos, zmogus visa sirdi ideda, tai net nezinau kaip cia toki jautru dalyka reiks komentuoti.
Is kitos puses - noreciau, kad mano pacios visas nuotraukas, iskaitant auto, visi komentuotu tiesmukiskai, grieztai ir nerinkdami zodziu.
Tai vat, esu dideliam pasimetime...
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 04, 09:38)
o kaip sugrysti per viena zingsni atgal( cia apie PS)  blush2.gif

maciau kaip sesuo dirbo- CTRL +Z

Ziuriu mane jau istrynet is saraso uz ND nedaryma, tai vakar susigriebiau, bet nuotraukas perziuredama pamaciau, kad ant vieno "objekto" kazkoks plaukas uzlipes per viduri, tai teks viska per nauja daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 04 kovo 2009 - 10:45
QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 10:05)
Bonda, vertinsi auto kaip ir kitas foto, pagal save, savo zinias ir suvokima smile.gif

kad vat nezinau net kaip komentuot doh.gif doh.gif zodziu, eilini syki nikke parase kazka pan, kas mano galvoj sukas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 04 kovo 2009 - 10:50