Laba diena,
as i masini fotografavima irgi noreciau, fabai, pasilai man tinka, tik, kad oras tai tuoj laukuose pliurza prasides, paskesim su visais fotoaparatais gal palaukiam pirmuju zibuokliu?
Olo, laukiam geru ziniu ir nauju mielu foto.
*
del autoportretu tai irgi idomu, mano PGM turejo tokia gera funkcija, uzsistatai kiek sekundziu atidejima ir kadru skaiciu kiek nori, o veidrodis tik 12 s duoda
QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 10:35)
man dar abstrakcijos galvoj -as nemoku dvieju darbu daryt vienu metu bet ir apie ta kirba mintis- nes yra yra fainu auto bet vis tiek idomu -kokie kriterijai ar kazkas..ar tik patinka nepatinka?
sveiki visi
Armana, apelsinai faini
Edeva, jau pasakė kad su spalvom kažkas ne tas.
Dėl balsavimo taigi visada tas balsavimas gryn subjektyvus dalykas, vienas vertina pagal jam kažkokius svarbius kriterijus, kitas pagal kitus kriterijus . Bandžiau fotkint auto, bet kad pridėjot tokių gražių nuotraukų, kad norisi tobulėt ir tobulėt, o laiko trūksta nerealiai.
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 04, 10:41)
del autoportretu tai irgi idomu, mano PGM turejo tokia gera funkcija, uzsistatai kiek sekundziu atidejima ir kadru skaiciu kiek nori, o veidrodis tik 12 s duoda
tai 12s per mažai ar per daug?
pas man 10 daugiausia, atrodo man užtenka, nebet norėsiu kokios super pozos
QUOTE(Jurina @ 2009 03 04, 09:45)
Dėl balsavimo taigi visada tas balsavimas gryn subjektyvus dalykas, vienas vertina pagal jam kažkokius svarbius kriterijus, kitas pagal kitus kriterijus .
bet...as bent nezinau absoliut jokiu kriteriju/teoriju, kaip ta daryt, ar kaip tas turetu atrodyt..tik is matytu foto -o ten variaciju begale -tai velgi gaunas maisalyne
tai kad Olo lyg turi jau dukryte, cia antras zada belstis
Bonda, vertinsi auto kaip ir kitas foto, pagal save, savo zinias ir suvokima
Edeva, tas acionas tavo foto netinka
Bonda, vertinsi auto kaip ir kitas foto, pagal save, savo zinias ir suvokima
Edeva, tas acionas tavo foto netinka
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 04, 09:06)
ir jau antra karta pataps teciu laukiam geru naujienu
as vakar ieskojau abstrakciju namuos - rezultatai kol kas nedziuginantys... labai jau riboja objektyvu galimybes reiks kazkaip suktis is padeties...
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 04, 10:41)
o veidrodis tik 12 s duoda
Pas mane tik 10
QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 11:05)
tai kad Olo lyg turi jau dukryte, cia antras zada belstis
kokia as issiblaskius reik kavos isgerti, turbut dar miegu
QUOTE(Jurina @ 2009 03 04, 09:45)
tai 12s per mažai ar per daug?
man per mazai
sunku man komentuoti autoportretus, nors i modelio grozi nekreipiu demesio, kazkaip pavyksta nuo to atsiriboti, bet pati ispildyma, kompozicija sunku komentuoti.
Tik zinote, ka pastebejau, kad daugumoje foto, kur veidas yra pakreiptas, gulscias ar atvirkscias, tai buna iskraipytas.
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 04, 10:19)
Tik zinote, ka pastebejau, kad daugumoje foto, kur veidas yra pakreiptas, gulscias ar atvirkscias, tai buna iskraipytas.
manau, kad taip yra del to, kad per daug prizoominta/is per arti fotkinta
labas rytas
laukiam naujienu
Peperoni, dekui tau dar karteli viskas veikia o kaip sugrysti per viena zingsni atgal( cia apie PS)
10s ir man mazoka
reiks dar abstrakciju paieskot namie, zadejau i lauka eit, bet, kad lyja
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 04, 10:12)
ir jau antra karta pataps teciu laukiam geru naujienu
laukiam naujienu
Peperoni, dekui tau dar karteli viskas veikia o kaip sugrysti per viena zingsni atgal( cia apie PS)
10s ir man mazoka
reiks dar abstrakciju paieskot namie, zadejau i lauka eit, bet, kad lyja
Man irgi labai labai sunku komentuoti auto. Kazkaip atrodo, kad tai taip jautru! Siaip as neturiu problemu sutarsyti kazkieno lasu nesufokusavima ar kompozicijos neatitikima, bet su auto visai kitaip, rodos, zmogus visa sirdi ideda, tai net nezinau kaip cia toki jautru dalyka reiks komentuoti.
Is kitos puses - noreciau, kad mano pacios visas nuotraukas, iskaitant auto, visi komentuotu tiesmukiskai, grieztai ir nerinkdami zodziu.
Tai vat, esu dideliam pasimetime...
Is kitos puses - noreciau, kad mano pacios visas nuotraukas, iskaitant auto, visi komentuotu tiesmukiskai, grieztai ir nerinkdami zodziu.
Tai vat, esu dideliam pasimetime...
QUOTE(Valetta @ 2009 03 04, 09:38)
maciau kaip sesuo dirbo- CTRL +Z
Ziuriu mane jau istrynet is saraso uz ND nedaryma, tai vakar susigriebiau, bet nuotraukas perziuredama pamaciau, kad ant vieno "objekto" kazkoks plaukas uzlipes per viduri, tai teks viska per nauja daryt
QUOTE(Pukė @ 2009 03 04, 10:05)
kad vat nezinau net kaip komentuot zodziu, eilini syki nikke parase kazka pan, kas mano galvoj sukas