noriu patersti eteri ir laukiu kritikos nors visas klaidas tikriausiai jau matau ale kuo daugiau akiu tuo geriau
mama kas ten.....
Sveikos,
Armanos jau nebegirsiu, nes ispuiks po to juokauju. zinai kaip ivertinau foto, tuo viskas ir pasakyta. nu nebereikalo uz medziaga tiek sumokejai... nuotraukos ir modeliukai labai nuostabus porike kaip pas mane
eee, noretusi albumuke daugiau komentaru po nuotraukom, nes ziuriu tik tos pacios pasireiskia
as suprantu, nedrasu, atrodo dar ne man, bet visos nuomones buna idomios
Armana, tokios staltieses buna (celofanines), reiskias Verta demesio foto Man patinka
Armanos jau nebegirsiu, nes ispuiks po to juokauju. zinai kaip ivertinau foto, tuo viskas ir pasakyta. nu nebereikalo uz medziaga tiek sumokejai... nuotraukos ir modeliukai labai nuostabus porike kaip pas mane
eee, noretusi albumuke daugiau komentaru po nuotraukom, nes ziuriu tik tos pacios pasireiskia
Armana, tokios staltieses buna (celofanines), reiskias Verta demesio foto Man patinka
QUOTE(Edeva @ 2009 03 03, 22:58)
noriu patersti eteri ir laukiu kritikos nors visas klaidas tikriausiai jau matau ale kuo daugiau akiu tuo geriau
Man spalvos purvinos
Kaktuke, dėkoju už actioną
Sadi, dėkoju už paaiškinimą
tik neradau nuotraukos, kur panaudoti, na pabandžiau pažaidimui, ale nelabai kas ten gražiai gavosi, reikės pažaisti dar
Sadi, dėkoju už paaiškinimą
tik neradau nuotraukos, kur panaudoti, na pabandžiau pažaidimui, ale nelabai kas ten gražiai gavosi, reikės pažaisti dar
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 03, 20:17)
Armana, man labai patiko tavo pirma foto vaikiuko. Labai tvarkingai atlikta. Pavydėt tik tokios kokybės
Ačiū, Baccardi
QUOTE(olo @ 2009 03 03, 20:34)
O matau kad mytas organizuojamas. . Manau, kad į laukus tikrai pavyktų išbėgti , tik ne toliau , nes savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, tai iš Vilniau išvažiuoti nenoriu.
Sveikinimai dideliausi Puiki naujiena
QUOTE(Stikline @ 2009 03 03, 22:58)
Man spalvos purvinos
man kazkaip nelabai sekasi susidraugauti su ps dejau ta nauja aciona
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 04, 00:47)
Edeva, mergyte grazi , bet nuotrauka, tai ne. Perkontrastinta, fono rauksles blasko
aciu taip ir maniau kad ta rauksle lae per objek akute kazkaip nemaciau
Sveikos
Aš ir iš Vilniaus, ale kažkaip į laukus dar nesinori, norėtųsi šilumos palaukt
Klausykit, galit nors trumpai papaskot, kaip jūs autoportretus fotkinat? nu man tai per sudėtinga
Aš ir iš Vilniaus, ale kažkaip į laukus dar nesinori, norėtųsi šilumos palaukt
Klausykit, galit nors trumpai papaskot, kaip jūs autoportretus fotkinat? nu man tai per sudėtinga
Labas rytas,
olo, sveikinu
p.s. as kazkaip tave isivaizdavau studenta:geda2: , o pasirodu tu jau be vienos minutes tetis
trugdo trugdo, dar ir kaip, kol pasiruosiu fotkint, tai dicke jau buna "pavargus"
As jau bijau ka ir komentuoti skaiciau skaiciau teorija, bet matau iki jos isisavinimo ir suvokimo man toli
Aciu, kad uzsuki, stengiamies eiti pirmyn Per kancias i zvaigzdes
QUOTE(olo @ 2009 03 03, 21:34)
savaites bėgyje turi pagausėti šeimyna, .
olo, sveikinu
p.s. as kazkaip tave isivaizdavau studenta:geda2: , o pasirodu tu jau be vienos minutes tetis
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 03, 21:44)
Aš vis galvoju, kaip jum vaikai netrukdo fotografuoti? Vos tik išstiraukiu fotiką maniškis iš karto lendą į kadrą, arba pats veržiasi fotografuot .
trugdo trugdo, dar ir kaip, kol pasiruosiu fotkint, tai dicke jau buna "pavargus"
QUOTE(Medona @ 2009 03 03, 23:00)
As jau bijau ka ir komentuoti skaiciau skaiciau teorija, bet matau iki jos isisavinimo ir suvokimo man toli
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 04, 01:47)
Kokios jus saunuoles visos tobulejat smagu ir kudroje jau matytu foto isvysti
Edeva, mergyte grazi , bet nuotrauka, tai ne. Perkontrastinta, fono rauksles blasko
Aciu, kad uzsuki, stengiamies eiti pirmyn Per kancias i zvaigzdes
QUOTE(Edeva @ 2009 03 04, 08:59)
tas actionas ne visom foto tinka plius dar gali reikt paciai pasikoreaguot
QUOTE(Teka @ 2009 03 04, 09:02)
man ir idomu...nes va nelabai suvokiu, pagal ka reiks vertint?
QUOTE(bonda @ 2009 03 04, 09:29)
man ir idomu...nes va nelabai suvokiu, pagal ka reiks vertint?
tai kad man ir pats procesas neaiškus, kaip save nufotkint
QUOTE(Teka @ 2009 03 04, 09:32)
tai kad man ir pats procesas neaiškus, kaip save nufotkint
man dar abstrakcijos galvoj -as nemoku dvieju darbu daryt vienu metu bet ir apie ta kirba mintis- nes yra yra fainu auto bet vis tiek idomu -kokie kriterijai ar kazkas..ar tik patinka nepatinka?