QUOTE(rasaar @ 2009 11 14, 22:22)
Va va, mes irgi planuojam gruodzio pradzioj i Lanzarote lekti
Papasakokit kas buvo,kokias vietas verta aplankyti? Ar keletes keltu i Fuertoventura? Kaip kainos, mes imsim apartamentus 3zv,bet be maitinimo,nezinau bandysim issivers kazkaip.
Kadangi mes buvom 11 dienu,tai vaziavom visur,nes neidomu tik prie juros gulet.Jei esi buvus kur nors urvuose,tai gal nebeverta,taip pat visokie kaktusu muziejai man nelabai idomu.Idomiausia Timanfaya nacionalinis vulkanu parkas, Mirador de Rio,Teguise miestelis,labai grazus Papagayo papludimys (net 3 dienas ten vaziavom).I kuri kurorta vaziuosit?Mes gyvenom Puerto del Carmen centre,bijojau,kad Playa Blanca gali buti per daug ramus kurortas,bet is tikruju Playa Blanca man labai patiko.Butu gerai,kad jusu viesbutis turetu sildomus baseinus.
Mes viesbutyje valgem pusrycius ir vakariene,tai pietums tik kazka uzkasdavom (isleidom maistui ir gerimams iki 200 EUR),draugai buvo be maitinimo,tai isleido maistui 900 EUR. Maisto kainos supermarketuose man nepasirode labai zemos,pigiausias supermarketas Hiperdino.
I Fuertaventura nesikelem,nezinau,ar ten yra kazkas labai idomaus be kopu,be vaiko turbut butume nuplauke paziureti.