Prie Teidės tai nematėm, kad nuomotų striukes... O vėjo stiprumas ir šaltis, turbūt, priklauso nuo oro. Me spernai kai buvom, tai užteko striukių iš Lietuvos atsivežtų... Ir su basutėm . Šilta nebuvo, bet ir ne -20... Gal taip apie +3 ... Nors vaikai prištines tai movėsi
Mes irgi vaikui paėmėm šiltą striukę, tą su kuria atvažiavom, ir pirštines ir kepurę, bet, tiesą pasakius, panaudojom tik kepurę, užteko švarkelio (aš tai su megztiniu), nes juk ten ilgai nebūni, pasivaikštai, pasifotkini ir atgal leidies.
Tikrai per kelias minutes nesušalsi. Nežinau, gal mums toks oras pasitaikė, nes po nac. Teidės parką vaikščiojom su maikutėm. Megstuką tik kartais užsidėdavau kai vėjas pūsdavo.
Tikrai per kelias minutes nesušalsi. Nežinau, gal mums toks oras pasitaikė, nes po nac. Teidės parką vaikščiojom su maikutėm. Megstuką tik kartais užsidėdavau kai vėjas pūsdavo.
Tai reiskias ten kitaip, nes Etnos virsukalnej su tokia apranga man dar su pukine striuke ten salta buvo. O apacioj karsta vasara.
Na va, isigijom kelione, ir kovo 11 isskrendam i tenerife Tikiuosi - nesusalsim
Noriu klausti jau buvusiuju, ir tu, kurios keliavote su vaikais - kaip istvere mazieji 6 val.skrydi? Nes maniskiui pusantru, o ir pati laukiuosi, tai nujauciu, kad lengva nebus
Gal kas turie atsiliepimu apie viesbuti Play de las Americas kurorte, Coral Compostela Beach Golf club?
Dekui
Noriu klausti jau buvusiuju, ir tu, kurios keliavote su vaikais - kaip istvere mazieji 6 val.skrydi? Nes maniskiui pusantru, o ir pati laukiuosi, tai nujauciu, kad lengva nebus
Gal kas turie atsiliepimu apie viesbuti Play de las Americas kurorte, Coral Compostela Beach Golf club?
Dekui
QUOTE(agnutyte27 @ 2010 03 05, 17:05)
Na va, isigijom kelione, ir kovo 11 isskrendam i tenerife Tikiuosi - nesusalsim
Dekui
Dekui
Oi, kaip pavydžiu jums, bet baltu pavydu
Tikrai nesušalsit
Na, skrydis į Tenerifę truko 7 val,. nes buvo kažkių kliučių. O parskridom 5 val. , tačiau lektuvas vėlavo 2 val. Vaikams nėra lengva, bet mes buvom prisidėję knygučių, kompiuterį, telatabius žiūrėjo Bet dažniausiai daug vaikučių skrenda, ir jie susidraugauja, sueina į kokią krūvelę, pažaidžia. Na, jūsų dar mažiukas, o gal miegos daug laiko. Viskas bus gerai, tik nesijaudinkit, ir geros jums kelionės, gerai pailsėkit
QUOTE(Tina* @ 2010 03 05, 14:10)
Del Teides. Esu buvus Etnos ugnikalnio virsukalnej, tai vajezau kaip ten salta, koks vejas ledinis. Nusileidus pamaciau, kad mano veidas net istines nuo nugairinimo. Atsigavo tik kita diena oda.
O Teidej taip pat? Siaip prie Etnos nuomoja pukines striukes, o prie Teides?
Man irgi buvo didelis ispudis pirma karta ant veikiancio ugnikalnio pasivaiksciojus. nesuprantu kaip gali but kam nors neidomu tai patirti
O Teidej taip pat? Siaip prie Etnos nuomoja pukines striukes, o prie Teides?
Man irgi buvo didelis ispudis pirma karta ant veikiancio ugnikalnio pasivaiksciojus. nesuprantu kaip gali but kam nors neidomu tai patirti
na striukių ten tikrai nenuomoja
mes kai buvom sausio pab., tai viršuje buvo labai šalta, striukės, pirštinės, šiltesni batai, viskas pravertė o ausys nuo šalto vėjo tai raitėsi
7 val į Tenerifę Jūs ką
QUOTE(Makalius @ 2010 03 05, 20:26)
7 val į Tenerifę Jūs ką
Taip taip, nes labai snigo, tai susodino į lektuvą, bet 0,5 val. sėdėjom iki kol pakilo (valė kelią ar ką ten), o skridom 6,5 val
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 03 05, 18:17)
Ne 2 valandas, o 1
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 03 05, 19:32)
Taip taip, nes labai snigo, tai susodino į lektuvą, bet 0,5 val. sėdėjom iki kol pakilo (valė kelią ar ką ten), o skridom 6,5 val
Ne kelią valė, o lėktuvo sparnus purškė nuo apledėjimo . Mano didysis vos per langą neišlindo bežiūrėdamas
su kokia skrydziu kompanja skridote? ar jus su kelioniu organizatoriumi?
Pasiule man lenkai keturis viesbucius;
Paraiso Floral 3*AI
Tropical Playa 3*HB
Fanabe Costra Sur 4*HB
Iberostar Dallias 4*HB
Ar kuris nors vienas vertas demesio is ju? kazkaip man nuojauta kuzda, kad Iberostar grandines viesbuciai turetu but neblogi. Kaip manot? Nors man esme - ramus ir kokybiskas poilsis nakti, svara bei geras maitinimas ryte ir vakare. O siaip nusiteike daug keliaut po sala.
Paraiso Floral 3*AI
Tropical Playa 3*HB
Fanabe Costra Sur 4*HB
Iberostar Dallias 4*HB
Ar kuris nors vienas vertas demesio is ju? kazkaip man nuojauta kuzda, kad Iberostar grandines viesbuciai turetu but neblogi. Kaip manot? Nors man esme - ramus ir kokybiskas poilsis nakti, svara bei geras maitinimas ryte ir vakare. O siaip nusiteike daug keliaut po sala.
QUOTE(*Rūta* @ 2010 03 05, 21:55)
su kokia skrydziu kompanja skridote? ar jus su kelioniu organizatoriumi?
Mes su kelionių organizatorium...
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 03 06, 10:20)
Hovima Santa Maria