Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija ir kt.

Visas temas perskaiciau, bet apie Fuerteventura tai beveik nieko neradau parasyta. Negi ten taip jau neidomu vaziuoti? Mes planuojame pavasari ten palekti, labai jau grazus tie papludimiai atrodo balto smelio.

Gal kas is apsilankiusiu papasakotu ka ten idomaus galima nuveikti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2010 02 12, 14:40)
aš tai nežinau ar Siamo parkas būtinas 5 mėn. kūdikiui g.gif  turėtų būt nelegva praleist su mažiuku ten dieną.... na čia tiesiog mano nuomonė blush2.gif o Loro parkas tai vyresnėlei turėtų tikrai patikti, ten labai gražu ir įdomu thumbup.gif

Na jis nebutinas, zinoma drinks_cheers.gif Apskritai 5men kudikiui viskas dar buna ne itin idomu, smagu ir pan. Bet va kad ir tevelis, ir mamyte labai i Siam parka nori, tai pakaitom kazkas sedes po kokiu medziu pavesy, kol kitas su vyresnele po baseinus duosis blush2.gif Tikiuosi rasim ten koki medi... As irgi galvoju, kad Gomeros atsisakysim, per daug sudetinga man atrodo. Autobusu tai net negalvoju, nuomosimes masina visam laikui, bet nesinori lakstyt akis isdegus su vaikais, norisi biski ir poilsio, tai va ir svarstau.
Papildyta:
QUOTE(Dalja @ 2010 02 12, 20:57)
Na, mes pries pora meteliu buvom Tenerifej su 1 metuku 7 men. dukryte, tai aplankem aisku Loro parka, " Skraidanciu ereliu " parka, Teide, Masca, Los Gigantes, Garrachico miesteli, kuris buvo uzlietas lava, Buena Vista, Santa Cruza, buvom Piramide de Arona - flamenco spektaklyje.
O i Gomero sala, tai pabijojom plaukti...
Siemet vel ruosiames su vaikuciais i Tenerife ( beveik 4 metuku dukryte ir 7 men. suneliu ), bet kad ora ne koki rodo, tai vis atidedam kelione smile.gif ...Siaip fainai ten su vaikuciais : svaru, yra kur pasivaikscioti, nebuna dideliu karsciu...

Ir kaip patiko Garrachico? Ar maudetes ten? I Flamenko ir as labai noreciau, bet ten tokia laisva atmosfera ar kaip tikras teatras? Nes jei kaip tikras teatras, tai nebutu itin mandagu jei maze verkt pradetu, reiktu atsistot, ar iseit ir pan. Kazkada prie Barselonos buvau flamenko sou, tai ten galejai ka nori daryt, i toki nepabijociau ir vaiku vestis g.gif Ir kazkaip dar praleidau beskaitydama turbut - kas tas skraidanciu ereliu parkas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2010 02 15, 11:54)
Na jis nebutinas, zinoma  drinks_cheers.gif Apskritai 5men kudikiui viskas dar buna ne itin idomu, smagu ir pan. Bet va kad ir tevelis, ir mamyte labai i Siam parka nori, tai pakaitom kazkas sedes po kokiu medziu pavesy, kol kitas su vyresnele po baseinus duosis  blush2.gif Tikiuosi rasim ten koki medi... As irgi galvoju, kad Gomeros atsisakysim, per daug sudetinga man atrodo. Autobusu tai net negalvoju, nuomosimes masina visam laikui, bet nesinori lakstyt akis isdegus su vaikais, norisi biski ir poilsio, tai va ir svarstau.
Papildyta:
Ir kaip patiko Garrachico? Ar maudetes ten? I Flamenko ir as labai noreciau, bet ten tokia laisva atmosfera ar kaip tikras teatras? Nes jei kaip tikras teatras, tai nebutu itin mandagu jei maze verkt pradetu, reiktu atsistot, ar iseit ir pan. Kazkada prie Barselonos buvau flamenko sou, tai ten galejai ka nori daryt, i toki nepabijociau ir vaiku vestis  g.gif Ir kazkaip dar praleidau beskaitydama turbut - kas tas skraidanciu ereliu parkas?  ax.gif

Siaip gana idomus tas Garrachico miestelis, mes buvom muziejuje ten, po to toks parkelis yra pasivaikscioti, o maudytis tai nesimaudem ten, nes nelabai yra kur, nes uolos, siaip grazu pasiziureti...
O flamenko vakaras tai SUPER ! Vel butinai eitume, jei vaziuosim ax.gif ...
Piramide de Arona tai rimtas teatras...Kiekviena palydi i savo vieta, tokie elegantiskai apsirenge vyrukai smile.gif . Mes tai buvom su mergaite 1metu 7 menesiu, tai irgi galvojom bus sudetinga, per garsiai ten viskas pasirodys, bet buvo viskas atvirksciai nei manem...Uz vaika moketi nereikejo, ant jos bilietuko buvo uzdetas antspaudukas " NINO", kad galetu kazka pamatyti, i kede jai idejo toki " pufa ", tai patenkinta sedejo ir kai visi plojo, plodavo ir musiske patenkinta ir apie verkima kalbos net nebuvo smile.gif . Reginys uztruko apie 2 val., tai panele per pertraukele pamiegojo ir vel antroje dalyje plojo biggrin.gif , tai tikrai niekam netrukde, visi ziurejo su sypsena i ta musu panele. Aisku vietas gavome ne pirmose eilese, bet prie didesnio tako, ten tikrai ir pavaikscioti truputi buvo imanoma, gal specialiai su vaikais vietas truputi toliau duoda. O spektaklis tai buvo rezisieres CARMEN MOTA, susidejo is 2 daliu, pirmoje tik soko, o antroje buvo spektakliukas ir dainavo. Jei gerai atsimenu, tai programa keicia kas metus.
O su mazesniu vaikuciu tai net nezinau, nuo vaikucio priklauso, bet iseitumet pasivaiksioti truputi i lauka, ten pries ta teatra yra sokantys fontanai, yra ka pasiziureti. Nors aisku, gal dar reiktu pasiteirauti nuo kokio amziaus vaikucius leidzia, gal kas pasikeite yra g.gif ...
Oi, per daug as cia jau issipleciau ax.gif
Atsakyti
Penktadienį grįžau iš Tenerifės, buvom 3sav. Per visą laiką išsitraukiau tik ploną megztuką. Būna pusė dienos apsiniaukę, bet vis tiek šilta, pusę saulė šviečia. Per visą laiką lijo gal 3 dienas, na aišku tokių liūčių LT nemačiau, bet nulija ir vėl šilta. Ten toks oras kaip pas mus šiltas birželis. Su mažais vaikais pats tas. O prognozės rodo salos vidurkį, šiaurinėj daly vėsiau, o kurortai visi daugiau mažiau pietuose. Kaip mums gidė sakė, tokios šiltos žiemos Tenerifė seniai nematė. Važiuočiau dar net negalvočiau.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2010 02 14, 02:36)
Visas temas perskaiciau, bet apie Fuerteventura tai beveik nieko neradau parasyta. Negi ten taip jau neidomu vaziuoti? Mes planuojame pavasari ten palekti, labai jau grazus tie papludimiai atrodo balto smelio.

Gal kas is apsilankiusiu papasakotu ka ten idomaus galima nuveikti? smile.gif

http://images.google...ttp...t=18&um=1

http://images.google...ttp...t=18&um=1

Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2010 02 15, 12:54)
...
Ir kaip patiko Garrachico? Ar maudetes ten? I Flamenko ir as labai noreciau, bet ten tokia laisva atmosfera ar kaip tikras teatras? Nes jei kaip tikras teatras, tai nebutu itin mandagu jei maze verkt pradetu, reiktu atsistot, ar iseit ir pan. Kazkada prie Barselonos buvau flamenko sou, tai ten galejai ka nori daryt, i toki nepabijociau ir vaiku vestis  g.gif Ir kazkaip dar praleidau beskaitydama turbut - kas tas skraidanciu ereliu parkas?  ax.gif

Garrachico tarp uolu yra idomus juros baseineliai. vaikai dazniausiai i vandeni nuo uolu sokineja. baisu paciai sokti i vandeni, bet idomu ir siaip paziuret..
youtube radau video cia
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Labai norime kovo viduryje-antroje puseke nulekti i Tenerife smile.gif Gal zinote koks oras tuo metu? Kokia reali kaina dviem zmonem(+1,5metu vaikiukas) su viskas iskaiciuota?
Dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalja @ 2010 02 15, 14:44)
Siaip gana idomus tas Garrachico miestelis, mes buvom muziejuje ten, po to toks parkelis yra pasivaikscioti, o maudytis tai nesimaudem ten, nes nelabai yra kur, nes uolos, siaip grazu pasiziureti...
O flamenko vakaras tai SUPER ! Vel butinai eitume, jei vaziuosim  ax.gif ...
Piramide de Arona tai rimtas teatras...Kiekviena palydi i savo vieta, tokie elegantiskai apsirenge vyrukai  smile.gif . Mes tai buvom su mergaite 1metu 7 menesiu, tai irgi galvojom bus sudetinga, per garsiai ten viskas pasirodys, bet buvo viskas atvirksciai nei manem...Uz vaika moketi nereikejo, ant jos bilietuko buvo uzdetas antspaudukas " NINO", kad galetu kazka pamatyti, i kede jai idejo toki "  pufa ", tai patenkinta sedejo ir kai visi plojo, plodavo ir musiske patenkinta ir apie verkima kalbos net nebuvo  smile.gif . Reginys uztruko apie 2 val., tai panele per pertraukele pamiegojo ir vel antroje dalyje plojo  biggrin.gif , tai tikrai niekam netrukde, visi ziurejo su sypsena i ta musu panele. Aisku vietas gavome ne pirmose eilese, bet prie didesnio tako, ten tikrai ir pavaikscioti truputi buvo imanoma, gal specialiai su vaikais vietas truputi toliau duoda. O spektaklis tai buvo rezisieres CARMEN MOTA, susidejo is 2 daliu, pirmoje tik soko, o antroje buvo spektakliukas ir dainavo. Jei gerai atsimenu, tai programa keicia kas metus.
O su mazesniu vaikuciu tai net nezinau, nuo vaikucio priklauso, bet iseitumet pasivaiksioti truputi i lauka, ten pries ta teatra yra sokantys fontanai, yra ka pasiziureti. Nors aisku, gal dar reiktu pasiteirauti nuo kokio amziaus vaikucius leidzia, gal kas pasikeite yra  g.gif ...
Oi, per daug as cia jau issipleciau  ax.gif

Programa keicia kas du metus.
Atsakyti
QUOTE(agnutyte27 @ 2010 02 18, 06:02)
Sveiki smile.gif

Labai norime kovo viduryje-antroje puseke nulekti i Tenerife smile.gif  Gal zinote koks oras tuo metu? Kokia reali kaina dviem zmonem(+1,5metu vaikiukas) su viskas iskaiciuota?
Dekui uz pagalba 4u.gif

Sveikute mes ir planuojame kovo viduriukui kelione i Tenerife. Laukiam is Novaturo gero pasiulymo. planavaom kelione vasario viduriukui, bet atidejom.
Na tikekimes kad oras vis siltes mirksiukas.gif ax.gif
Pervesk atgal kelis temos puslapiukus ir ten bus orai Tenerifeje, gal tau jie kazka duos. mirksiukas.gif

Mes irgi jau Kovo 12 d. uzsirezervavome bilietukus i Tenerife ax.gif . Viesbutukas bus FANABE COSTA SUR mirksiukas.gif , gal kartais kam teko buti jame? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 02 18, 21:09)
Mes irgi jau Kovo 12 d. uzsirezervavome bilietukus i Tenerife  ax.gif . Viesbutukas bus FANABE COSTA SUR  mirksiukas.gif , gal kartais kam teko buti jame?  ax.gif

3-4 puslapiai atgal yra atsiliepimų apie šį viesšbutį. Aš pati juo domėjaus nemažai, bet tikrai "nieko gero" pagal mano poreikius. Bet čia pagal kiekvieno skonį ir poreikius. Daug atsiliepimų skaičiau anglų kalba, tai bendras vertinimas 7 iš 10.
Aš tada geriau rinkčiaus Park Club Europe.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Mes ryt skrendam į Costa Adeje Gran Hotel thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, pargrizom vakar is Tenerifes!
Turbut busiu pirmoji sitam forume taip pasireiskus, bet musu tikrai Kanarai nesuzavejo... blush2.gif Oras pasitaike prastas! Turejom, galima sakyti, vienintele normaliai silta ir sauleta diena. Visom kitom dienomis gero ir blogo oro budavo 50/50: saule keisdavosi su debesimis, lietumi arba pute siaubingas vejas, nuo kurio net viesbutis sniokste kaip krioklys blink.gif Viena diena isvis nenormali buvo - nuo pat ryto iki pat vakaro skvalai plove, tad galima sakyti veltui nuejo...
Del pacios Tenerifes tai irgi siek tiek nuvyle... ax.gif Gal siek tiek naivuole esu, bet tikejausi kazko egzotiskesnio biggrin.gif Loro parkas visai neblogas, bet delfinu sou tai pas mus Klaipedoj geresnis. Ir siaip per daug ten papugu ir per mazai kitu gyvunu buvo... Nors pamatyti ji vis tiek rekomenduoju - nepalyginsi su Kauno Zoo doh.gif Dar patiko Siam parkas - butinai nueikit ir visa diena galite paaukoti! Tikrai bus ka veikti! thumbup.gif O is kitu izymybiu, kurias lankem, tai as tik Masca ir los Gigantes isskirciau rolleyes.gif I miestus ar miestelius, manau, nelabai apsimoka vaziuoti - mes aplankem ju net kelis (Garachico, la Laguna, La Otava...), bet tikrai nepalyginsi su Europos, pvz. zemynines Ispanijos, senamiesciais... Aisku, gal ispudzius siek tiek gadino apsiniaukes dangus biggrin.gif
Suma sumarum sakyciau, kad i Tenerife reikia vaziuoti vasara. Tada ir oras bus geras visa laika (o ne puse ar net maziau), ir zmoniu bus daugiau (pvz dabar 8-9h vakaro Las Americas zmoniu gatvese beveik nera... net nejauku kazkaip biggrin.gif)

P.S. Tik viesbutis mums laaaaabai patiko! Turejom All inclusive tai apsivalgem ir apsigerem uz visus metus! biggrin.gif Dabar reiks dietu forume aktyviai dalyvauti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 18, 17:29)
3-4 puslapiai atgal yra atsiliepimų apie šį viesšbutį. Aš pati juo domėjaus nemažai, bet tikrai "nieko gero" pagal mano poreikius. Bet čia pagal kiekvieno skonį ir poreikius. Daug atsiliepimų skaičiau anglų kalba, tai bendras vertinimas 7 iš 10.
Aš tada geriau rinkčiaus Park Club Europe.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Mes ryt skrendam į Costa Adeje Gran Hotel thumbup.gif

Merginos o per kokia agentura jus perkate bilietus i Tenerife. Mes nusiziurejom per Novatora, jau uzsirezervavom, tik dar pinigeliu nespejom imoketi. ir kaip pasiknaisiojom internete, tai galima daug pigiau rasti kelionu i Tenerife ir ilgesniam laikui. o is musu Novaturas uzsisauke tokia aina, kur uz tokius pinigus galima nuvykti dviem savaitem doh.gif
RAdau labai pigiu kelione per TOPTRAVEL.
Ar perkant per ta kelione nuvykus nebus kokiu nesklandumu ir .t.t.
jei galite parasykite savo atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti