QUOTE(pgituke @ 2010 02 08, 10:19)
nu kad su Star1 i GK radau 1800Lt,su apgyvendinimu.Durnai cia Makaliau palyginai skrydis 200Lt
nu tai pridek dar bent po 50-60 euru gyvenima,jei nenori landynej gyventi ir labai panasu gaunasi
Nu kad ne.....
Gyvenom ne landynėj, o apartamentuose (svetainė+miegamasis+virtuvėlė), apartamentai geri, didelis baseinas, netoli jūros, arti miesto centro (tiksliau beveik pačiame centre), visur ramu.
Už 5 dienas mokėjom kiekvienas po 40 eurų jeigu triviečiame kambaryje gyvent, ir 60 eurų jeigu dviviečiame. Savaitei man rodos 90 eurų kainuoja dviviečiame ir 60 triviečiame.
Bilietukai kainavo arti 200 lt (apie 190 berods...)
Skaičiuoti paprasta:
190 lt skrydis + savaitė apgyvendinimo 210 lt + pervežimas oro uostas-viešbutis-oro uostas 22,40 LTL asmeniui.
Viso: 422,40 LTL už savaitę Gran Kanarijoje su visais mokesčiais ir viskuo kitu, kas įskaičiuota į kelionų organizatoriaus kainą
Dar apturėjom nerealią dieną pasinaudoję kurmiukės patarimu dėl nemokamos ekskursijos (taigi, 0,00 LTL už ekskursiją) ir daug ką aplankėm patys autobusu ar pėščiom (maždaug 6 eurai už autobusą į abi puses...).
Sakykit ką norit, skaičiuokit irgi kaip norit, išeina pigiau.
P.S. Paskaičiuokim viešbutį su maitinimu:
3 žmonėms savaitė viešbuty su pusryčiais ir vakariene 360 eurų, tai vadinas po 120 kiekvienam.
190 LTL bilietukai + 420 LTL viešbutis savaitei su maitinimu + 22,40 LTL pervežimas = 632,40 LTL
Tris kartus pigiau nei Jūsų 1800 lt
Žinoma, galit sakyti "komfortas", "patogumas", "daug geriau" ir taip toliau, bet aš geriau pakentėsiu tą vieną dieną kelionės skrisdamas su persėdimu, negu mokėsiu 3 kartus didesnę sumą už savo atostogas, juolab esu vargšas studenčiokas, katram kuo toliau, tuo mažiau atostogu
Ir taškas. Diskusijas šiuo atžvilgiu baigiau
Kai man reikia, irgi keliauju su kelionių organizatoriais (paskutinė minutė į ten, kur pigiai bilietų nenusipirksi, pvz Turkiją matyt šiais metais imsiu, ar Egiptas...), bet Kanarų salos yra išimtis. Ir pigiai skrenda, ir daug kas patenkinti, ir apgyvendinimas vos ne nemokamas
O kelionių organizatoriai tokias kainas užsiplėšę, lyg skrydžiai į kokią Indiją.
P.S. Tenerifėj vėsiau nei Gran Kanarijoje.
Nepykit, AŽ neatsakinėju.