QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 03, 17:11)
Gal galit kas pakomentuoti šiuos viešbučius Tenerifėje:
Park Club Europe
Fanabe Costa Sur
Gema Esmeralda Playa
H10 Las Palmeras
Ačiū
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 05, 20:37)
o jis toli nuo Loro parko? ( o Loro paskas toli nuo Park Club Europe)?
sveiki,
na ir mes pabuvojom Tenerifėj
buvom viešbutyje Fanabe Costa Sur.... na ką galiu pasakyti, 4* jam negalima duoti....viešbučių esu mačius tikrai daug, daug keliavus, na bet šitam max. tris žv.galima duot. vieta palyginus nebloga, tik aišku lietuviai gauna kambarius su vaizdu į gatvę
tai aišku triukšmas girdisi...kambariai nieko, visai tvarkingi, santechnika vonioje dar nepasenusi smarkiai, bet didžiausias minusas man buvo prastas maitinimas
kadangi pati mėgstu sukiotis virtuvėje, skaniai gaminti, tai esam gal šiek tiek išlepinti
kas liečia maistą
bet šitame viešbutyje tikrai prastai maitino...ir visada susiraukė padavėjai ir virėjai, pvz.kepa žuvį vakarienei ar kiaušinienę pusryčiams - kelnės purvinos, chalatas neaišku kokios spalvos, dar kepdamas galvą pasikrapšto, nusišnypščia nosį ir net rankų nenusiplauna po to
žodžiu nelabai norisi matyti tokius vaizdus 4žv. viešbuty
o maistas kažkoks sintetinis, be skonio, marmalynės kažkokios, žodžiu su maitinimu jame prastai, visa kita daugmaž gerai. ai, dar nepatiko, kad didesnę dienos dalį baseinas būna pavėsyje.
šiaip sala labai patiko, labai labai gražu prie Los Gigantes uolų, Masca tarpeklio, važiuojant į Teidę nepakartojami vaizdai. taip pat labai patiko La Orotawa miestukas, superinis senamiestis, toks jauku jaukus.
Loro parkas irgi labai gražus, o labiausiai patiko orkų pasirodymas
Sostinė man pasirodė šiaip sau, Candeliaria visai graži, ten labai skaniai papietavom kiniečių restoranėlyje
ir šiaip kavinukėse vietinėse labai skanu maistas, bent mes pataikydavom normaliai. Ir dar labai patiko netoli Tacarontės tokie kaip ir vyno namai ir restoranas "Casa de la Vina". žodžiu įspūdžiai geri
jei kas įdomu, klauskit
Papildyta:
Loro parkas Puerto Cruze, o Siamo Costa Adeje. kiekvienam reikia skirti po dieną