Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija ir kt.

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 24, 19:01)
O kodėl Kanarai netinkami pliažintis? g.gif

Spėju, kad ne netinkami, o tiesiog gaila būtų tik pliažintis, kai ten šitiek atrakcijų, kurias tu pats gali apžiūrėt išsinuomojęs mašiną... Asmeniškai man tikrai būtų gaila laiko, praleisto pliaže biggrin.gif
Atsakyti
sveiki.
turiu dideli klausima, nes esu ziauriai pasimetusi. ar imanoma uz 2000 lt nuvykti i gran kanarija (su viesbuciais)? o gal i tenerife? jei taip, tai per kokias kelioniu agenturas butu palankiausia? noreciau pati susiorganizuot. viesbucius daugmaz radau, bet pamaciau, kad avia bilietai be 2400 lt neapseis. tai butu tik avia bilietai per ryanair (rynukus). gal kas gali pigesni varianta pasiulyti? o gal tiesiog neverta sukti galvos, nes pigesnio varianto ne motais nerasiu? kelione planuojama vasario 13-20d. schmoll.gif

laukiu skubaus atsakymo.

ziauriai aciu!
Atsakyti
QUOTE(ramunelem @ 2010 01 25, 11:28)
sveiki.
turiu dideli klausima, nes esu ziauriai pasimetusi. ar imanoma uz 2000 lt nuvykti i gran kanarija (su viesbuciais)? o gal i tenerife? jei taip, tai per kokias kelioniu agenturas butu palankiausia? noreciau pati susiorganizuot. viesbucius daugmaz radau, bet pamaciau, kad avia bilietai be 2400 lt neapseis. tai butu tik avia bilietai per ryanair (rynukus). gal kas gali pigesni varianta pasiulyti? o gal tiesiog neverta sukti galvos, nes pigesnio varianto ne motais nerasiu? kelione planuojama vasario 13-20d. schmoll.gif

laukiu skubaus atsakymo.

ziauriai aciu!

o kiek cia zmoniu? Vasario 13 d., jei pastebejote visos keliones brangesnes, nes laisvu dienu yra, todel agenturos nepersistengia su nuolaidom 4u.gif Beje skrydis yra 12 d., bet uz 2000 lt vienam tai tikrai yra pasiulymu 4u.gif
http://www.judek.lt/...amp;eturas=true
net su AL 1880 Lt, aisku viesbutukas paprastas 4u.gif
o jei be maitinimo i paprasta tai dar pigiau bus 4u.gif
Paciam organizuotis apsimoka ilgesniam laikui, na nebent bilietus pigius gauni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 25 sausio 2010 - 10:59
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 01 25, 12:48)
o kiek cia zmoniu?  Vasario  13 d., jei pastebejote visos keliones brangesnes, nes laisvu dienu yra, todel agenturos nepersistengia su nuolaidom 4u.gif Beje skrydis yra 12 d., bet uz 2000 lt vienam tai tikrai yra pasiulymu  4u.gif
net su AL 1880 Lt, aisku viesbutukas paprastas  4u.gif
o jei be maitinimo i paprasta tai dar pigiau bus  4u.gif
Paciam organizuotis apsimoka ilgesniam laikui, na nebent bilietus pigius gauni  4u.gif

Na, dar galima paieskoti per lenkus, pvz. www.itaka.pl, bet skrydziai bus is Varsuvos.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 01 25, 11:48)
o kiek cia zmoniu?  Vasario  13 d., jei pastebejote visos keliones brangesnes, nes laisvu dienu yra, todel agenturos nepersistengia su nuolaidom 4u.gif Beje skrydis yra 12 d., bet uz 2000 lt vienam tai tikrai yra pasiulymu  4u.gif
net su AL 1880 Lt, aisku viesbutukas paprastas  4u.gif
o jei be maitinimo i paprasta tai dar pigiau bus  4u.gif
Paciam organizuotis apsimoka ilgesniam laikui, na nebent bilietus pigius gauni  4u.gif

na, cia butu 3 suauge zmones. aisku, noretusi kuo pigiau, nes 3 suauge zmones jau ir sumele susidaro. buvau nagrinejusi per vokietija, lenkijos dar nenagrinejau, bet didelio ispudzio nepadare per vokietija. aciu uz ats. bandysiu nagrinetis per lenkija, gal pavyktu smile.gif
Atsakyti
Paziurejau per Lenkus ir nieko ten nepigiau schmoll.gif nebent 2 savaites, tada gal ir taip rolleyes.gif ir dar kas idomu - 02.25 skrydziai geroookai pigesni nei 02.11 rolleyes.gif
Nu lauksim gal kokiu last minute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 01 25, 22:20)
Paziurejau per Lenkus ir nieko ten nepigiau  schmoll.gif  nebent 2 savaites, tada gal ir taip  rolleyes.gif  ir dar kas idomu - 02.25 skrydziai geroookai pigesni nei 02.11  rolleyes.gif
Nu lauksim gal kokiu last minute  ax.gif

Taip, vasario 11 brangesni, nes dar vyks karnavalai Gran Kanarijoje ir Tenerifeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 01 24, 16:16)
Pagrindinis klausiams - ar Jums reikia pliažinio poilsio, ar pažintinio poilsio - jeiu pliažinio ir neplanuojate daug keliauti savarankiškai- tada geriau tiesiai į Egiptą. Jei ne - tada į Kanarų salas.

O jeigu savarankiškai neplanuoju keliauti, nes nevairuoju mašinos? Norėčiau važiuoti į ekskursijas su grupe. Bet visi kažkaip rašo būtent apie salų apžiūrėjimą išsinuomavus automobilį. Ar įmanoma ten užsisakyti ekskursijas iš vietinių agentūrų? Kokios būtų kainos? Ir dar įdomu koks oras ir kokia vandens temperatūra būna kovo mėnesį Kanarų salose?
Atsakyti
Nu hola!!! biggrin.gif
Mes jau Gran Kanarijoj, po gana įdomios kelionės 5000 km lėktuvu per Latviją, Švediją ir Jungtinę Karalystę.
Čia šilta, bet ne taip kaip tikėjomės, o ir debesuota - per visą dieną be perstojo saulė švietė gal 15 minučių, bet mes kažkaip sugebėjom bevaikščiodami po Playa del Ingles nusvilti ir dabar man karšta biggrin.gif tik kątik sutemo, beje...

Šiaip sala gana įdomi. Iš mano visų matytųjų (Corfu, Maljorkos, Kretos, Sicilijos, oj net nebepamenu jau) ji yra pati prasčiausia, bet tik viešbučiais, miesteliais ir infrastruktūra. Taip atskridus iškart jaučiasi, kad nuo kokių šešiasdešimtųjų čia nieko nebuvo keista, jokių naujų viešbučių... Eskalatoriai mieste yra, bet visi surūdiję ir neveikiantys, jie skirti nusileidimui į paplūdimį.

Bet šiaip tai viskas super, nes ištrūkti iš tokios šaltos žiemos į tokią vasarą.... yra afigienai.

Va žiūrėkit linkėjimai Jumi iš Maspalomas kopų 4u.gif :

user posted image

O čia šiaip šiandien va nupyškinau:

user posted image

Kitas foto tuoj įkelsiu į makalius.lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 01 26, 23:50)
Nu hola!!! biggrin.gif
Mes jau Gran Kanarijoj, po gana įdomios kelionės 5000 km lėktuvu per Latviją, Švediją ir Jungtinę Karalystę.
Čia šilta, bet ne taip kaip tikėjomės, o ir debesuota - per visą dieną be perstojo saulė švietė gal 15 minučių, bet mes kažkaip sugebėjom bevaikščiodami po Playa del Ingles nusvilti ir dabar man karšta biggrin.gif tik kątik sutemo, beje...

Šiaip sala gana įdomi. Iš mano visų matytųjų (Corfu, Maljorkos, Kretos, Sicilijos, oj net nebepamenu jau) ji yra pati prasčiausia, bet tik viešbučiais, miesteliais ir infrastruktūra. Taip atskridus iškart jaučiasi, kad nuo kokių šešiasdešimtųjų čia nieko nebuvo keista, jokių naujų viešbučių... Eskalatoriai mieste yra, bet visi surūdiję ir neveikiantys, jie skirti nusileidimui į paplūdimį.

Bet šiaip tai viskas super, nes ištrūkti iš tokios šaltos žiemos į tokią vasarą.... yra afigienai.

Va žiūrėkit linkėjimai Jumi iš Maspalomas kopų  4u.gif :

Nu Makaliau, kaip tai prasciausia????? Taip , Playa del Ingles yra viesbuciu rezervatas, ir tikrai senoku, Maspalome daug geresni smile.gif . Bet va kai i kalnus nuvaziuoji, tai eina sau... Va tada sia sala ir atrandi smile.gif Man tuo poziuriu ji PATI GRAZIAUSIA smile.gif Varykite kuo skubiau is to Playa del Ingles i Puerto Mogan ir kalnus, Palmitos parka aplankykite, Las Palmasa... manau atrasite it kokie kolumbai sia sala ax.gif Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 27 sausio 2010 - 11:14
sveiki,

gal kas bande i tenerife ar gran kanarija lekti ne per lietuviu agenturas, o, tarkim, per vokieciu? ziurejau www.lastminute.de tinklalapi ir radau visai geru pasiulymu. tik niekur nerandu ju email, kur galeciau jiems parasyti laiskeli. o gal kas bande per kitas vokieciu agenturas? manau, turetu buti zymiai pigiau nei per lietuviu agenturas. laukiu pasiulymu.
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 27, 12:00)
Nu Makaliau, kaip tai prasciausia????? Taip , Playa del Ingles yra viesbuciu rezervatas, ir tikrai senoku, Maspalome daug geresni smile.gif . Bet va kai i kalnus nuvaziuoji, tai eina sau... Va tada sia sala ir atrandi smile.gif Man tuo poziuriu ji PATI GRAZIAUSIA smile.gif Varykite kuo skubiau  is to Playa del Ingles i Puerto Mogan ir kalnus, Palmitos parka aplankykite, Las Palmasa... manau atrasite it kokie kolumbai sia sala  ax.gif Sekmes!

Pasitaisau: šiandien mano įspūdžiai apie šią salą absoliučiai pasikeitė schmoll.gif
Buvom Blanket trip thumbup.gif pamatėm tuos kalnus, nu kaip nuostabu, o siaube, niekur nemačiau tokių kalnų blink.gif tik vėsoka.

Šiandien ryte dar buvo nesąmonė su ta Blanket trip, kai atėjom į sutartą vietą ir atvažiavo autobusas, pasakė gidas kad ši kelionė skirta ne mums, o pensininkams schmoll.gif ir kad mes neturėsime jos metu ką veikti, nes nei ką pirksime, nei ką valgysime schmoll.gif dar klausinėjo kiek mums metų ir sakė ką tokie mažvaikiai čia išvis užsisakė per kelionę doh.gif aš pradėjau protestuot ir jis mus pasiėmė. Aišku varėm vien su senukais anglais, kurie juokėsi iš bet kokio bajerio, visa info buvo irgi skirta tik senukams, bet paskui mes susidraugavom su tuo gidu ir kalbėjom apie Lietuvą, jis pasakojo apie Londoną (jis ten gyvena) ir panašiai.... Tai atsisveikindami spaudėm viens kitam ranką biggrin.gif

Tai va, iš ekskursijos grįžom apie 15h, visą laiką iki dabar prasideginom prie baseino. Šiaip sunkoka degintis, kai saulė tai dingsta, tai vėl atsiranda mastau.gif bet kai mano mama paskambino ir pasakė kad pas juos -26, o pas mus tiek pat, tik pliusas, tai oj kaip nuotaika pasikėlė biggrin.gif

Ačiū Kurmiukei už patarimus, mes ryt planuojam važiuoti į Puerto Rico miestelį, sako ten irgi gražu. O gal geriau Puerto de Mogan g.gif reiks pasidomėti smile.gif

Vis planuoju įkelti nuotraukų, tikiuosi greitai tai įgyvendinti, nes internetas kambaryje neveikia, tik registratūroje.

P.S. Visi kas keliausit savarankiškai ir norit pigiai apsigyvent (ir RAMIAI, nes vakar mano draugės gavo įspėjimą apie išmetimą iš viešbučio vien dėl to, kad nubėgo pas italus į kambarį doh.gif ), varykit į apartamentus LOS SALMONES (lašišų apartamentai biggrin.gif ).

Visiems sėkmės, nesušalkit, ačiū labai labai labai Kurmiukei už rekomenduotą BLANKET TRIP thumbup.gif 4u.gif o mes varom kalmarų nusipirkt. Pigūs jie čia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 27 sausio 2010 - 19:26