QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 27, 12:00)
Nu Makaliau, kaip tai prasciausia????? Taip , Playa del Ingles yra viesbuciu rezervatas, ir tikrai senoku, Maspalome daug geresni
. Bet va kai i kalnus nuvaziuoji, tai eina sau... Va tada sia sala ir atrandi
Man tuo poziuriu ji PATI GRAZIAUSIA
Varykite kuo skubiau is to Playa del Ingles i Puerto Mogan ir kalnus, Palmitos parka aplankykite, Las Palmasa... manau atrasite it kokie kolumbai sia sala
Sekmes!
Pasitaisau: šiandien mano įspūdžiai apie šią salą absoliučiai pasikeitė
Buvom Blanket trip
pamatėm tuos kalnus, nu kaip nuostabu, o siaube, niekur nemačiau tokių kalnų
tik vėsoka.
Šiandien ryte dar buvo nesąmonė su ta Blanket trip, kai atėjom į sutartą vietą ir atvažiavo autobusas, pasakė gidas kad ši kelionė skirta ne mums, o pensininkams
ir kad mes neturėsime jos metu ką veikti, nes nei ką pirksime, nei ką valgysime
dar klausinėjo kiek mums metų ir sakė ką tokie mažvaikiai čia išvis užsisakė per kelionę
aš pradėjau protestuot ir jis mus pasiėmė. Aišku varėm vien su senukais anglais, kurie juokėsi iš bet kokio bajerio, visa info buvo irgi skirta tik senukams, bet paskui mes susidraugavom su tuo gidu ir kalbėjom apie Lietuvą, jis pasakojo apie Londoną (jis ten gyvena) ir panašiai.... Tai atsisveikindami spaudėm viens kitam ranką
Tai va, iš ekskursijos grįžom apie 15h, visą laiką iki dabar prasideginom prie baseino. Šiaip sunkoka degintis, kai saulė tai dingsta, tai vėl atsiranda
bet kai mano mama paskambino ir pasakė kad pas juos -26, o pas mus tiek pat, tik pliusas, tai oj kaip nuotaika pasikėlė
Ačiū Kurmiukei už patarimus, mes ryt planuojam važiuoti į Puerto Rico miestelį, sako ten irgi gražu. O gal geriau Puerto de Mogan
reiks pasidomėti
Vis planuoju įkelti nuotraukų, tikiuosi greitai tai įgyvendinti, nes internetas kambaryje neveikia, tik registratūroje.
P.S. Visi kas keliausit savarankiškai ir norit pigiai apsigyvent (ir RAMIAI, nes vakar mano draugės gavo įspėjimą apie išmetimą iš viešbučio vien dėl to, kad nubėgo pas italus į kambarį
), varykit į apartamentus LOS SALMONES (lašišų apartamentai
).
Visiems sėkmės, nesušalkit, ačiū labai labai labai Kurmiukei už rekomenduotą BLANKET TRIP
o mes varom kalmarų nusipirkt. Pigūs jie čia.
Nepykit, AŽ neatsakinėju.