QUOTE(sindiokas @ 2010 01 24, 23:03)
Tinkami,tik brangesnis poilsis,nes pvz;gultai pliaze,skeciai yra mokami+pliazai yra visuomeniniai,t.y.nera tik tam tikro viesbucio nuosavybe,visi eina ir gula kur nori...Jeigu dar vaziuojat su vaikais tai paskaiciuokit ,kasdien imti po kelis gultus ir moketi eurais
Mano nuomone, Kanarai yra labai tinkami poilsiui su vaikais, ne tik del puikaus klimato, bet ir del labai gero maisto, europietisku prekiu prieinamumo, europietisko poziurio i medicina (jei prireiktu, juk su vaikais...)... Aisku, jei atitinkamai palyginsime panasia kokybe (5 zv. Egipte ir 5 zv. Kanaruose) tai, be abejo, kanarai bus 3-4 kartus brangesni... Taciau visgi jau keli metai is eiles renkuosi Kanarus butent del auksciau isvardintu privalumu... Ir veiklos su vaikais Kanaruose tikrai yra daug...
Tikrai nesu pries Egipta- jo kultura ir Raudonoji jura man yra fantasiski, bet del saugumo butent su vaikais, dazniau renkuosi kanarus.... kol kas man geriau 3 zv. kanaruose, nei 5- Egipte. Bet cia - poziurio klausimas
Del mokamu gultu ir skeciu- ju Kanaruose man nieksda nereikejo
Papildyta:
QUOTE(simba @ 2010 01 24, 19:50)
Planuoju kelionę kovo pabaigoje. Skrisčiau su 7 metų vaiku. Patarkite kur geriau važiuoti į Tenerifę ar Grand Kanariją? Ir kokį miestą rekomenduotumėte? Kur šilčiau, kur labiau tinka poilsiui su vaiku. Kokia oro ir vandens temperatūra bus kovo mėnesį.
O gal geriau skristi į Egiptą, ten ko gero bus daug šilčiau tuo metu?
Pernai mano sunui buvo 7 metai, ir jam labai patiko kanaruose... Buvome Gran Kanarijoje, vienai dienai kelemes keltu i Tenerife (Loro parka), aplankeme Palmitos parka, Guayadeches slenius, lankemes garbo sou, plaukeme ziureti delfinu i vandenyna, nereme povandeniniu laivu.... Dvi savites prabego kaip akimirka... Si penktadieni iskrendame vel, ir jis labai vel nori