QUOTE(jurgitukeg @ 2010 01 11, 19:26)
Sveiki,
Paskaitinejau ka rasot apie Kanarus, tai noriu visas perspeti, kad sausio men.- liuciu metas, daznai lija, apsiniauke, subjura orai, todel ir kainos mazesnes !!! Nes niekas tokiu metu ten neskrenda atostogu, del to ismeta npigius bilietus, bet ar verta skristi 6 val. tam, kad i lietus pakliutumet, tuo labiau is lietingosios Lietuvos, aisku temperatura bus silta, apie +20, bet laaabai didele tikimybe, kad visas atostogas lis
ir vandenynas, baseinu vanduo - tikrai saltas.
Papildyta:
Fainiausias atostogu laikas Kanaruose - rugsejis, spalis, lapkritis, na dar gruodis is bedos ir paskui tik kovas-balandis, geguze, o sausi - vasari nera ko ten nosies kist
.
Nezinau, esu kelis kartus buvusi po 2 savaites sausio ir vasario menesiais, tai tik keli lasai iskrito per visas atostogas, ir tie siaurineje salos puseje (kurortai- pietuose, pietines ir siaurines puses temperaturu skirtumas yra apie 10 laipsniu- siaurineje vesiau 10 laipsniu, nei pietuose). Ir sezonas Kanaruose yra nuo spalio iki geguzes menesiu, ir kainos tuo metu auksciausios (kiek atpinga tik pora savaiciu sausio viduryje). O jus ten gyvenate, kad taip viska zinote?
Nes is savo patirties, tai tegaliu paneigti jusu komentarus.
Papildyta:
QUOTE(OPT @ 2010 01 12, 10:25)
Aš irgi galiu "padėkoti", nes važiuojam vasario 1-14 (į Tenerifę)
Iš tikro kiek skaičiau apie Kanarus (o skaičiau nemažai) tai ko ne pirmą tokią nuomonę matau. "Liučių sezonas" - gal truputį perdėta? Žinau, kad gali palyti, bet tikrai ne 10 dienų iš 14. Oras bus 18-24, vandens tenperatūra turėtų būti panaši - Lietuviška vasara, tik vanduo šiltesnis
.
Vaziuokite nesukdami galvos... Man jokiu liuciu patirti neteko nei sausi, nei vasari. Oras- kaip pacia graziausia lietuvika vasara. Aisku, jei tikites Turkijos liepos menesio oru, tai ju ten tikrai nerasite. Uztat ir tikras poilsis ten- +20-25, ir silta, ir karstis nevargina
OPT, as irgi tuo pat laiku (sausio 30- vasario 13) busiu Kanaruose, tik as savarankiskai i Gran kanarija, o jus, kaip suprantu- i Tenerife
Papildyta:
QUOTE(etiu @ 2010 01 12, 18:17)
Va, va ir man tas labai aktualu. Gal atsiras žinančių
Pigiausia autonuoma, kiek teko ieskoti, tai www.autoreisen.es, ir jie pilna draudima duoda (jei koks autoivykis, jokios francizes moketi nereikia), ir antras vairuotojas nemokamai. Su tuo antru vairuotoju taip jau yra- jei tavo isnuomojo, tai pats turi ir vairuot, kitaip draudimas negalios. Uz antra vairuotoja dazniausiai reikia primoketi, o autoreisen- ne. Tad pasiimkite teises, jei galvojate vairuoti. Teises tinka visokios- ir senos, ir naujos.
As is Autoreisen nuomavausi Gran Kanarijoje pernai, uzsakiau internetu, viskas veikia PUIKIAI. Jie turi savo ofisus ir Tenerifeje, ir Lanzaroteje, ir Fuerteventuroje.
Papildyta:
QUOTE(etiu @ 2010 01 12, 16:42)
Gal galit dar apie nuomos kainas parašyt....
Būsiu savaitę, tai mąstau keturiom dienom nuomot, o gal patarsit daugiau? Aš nesu mėgėja pležintis, bet porą dienų galvoju padrybsot, o likusias lėkt po salą. Prisiskaičiau, kad yra ką pamatyt
Dar klausimėlis.... Kaip geriau , ar grynais vežtis, ar kortele .....
ai, gal kvaili klausimai, bet keliauju pirmą kartą....
KREDITINE (ne debetine!) KORTELE BUTINA, jei nori nuomotis automobili!!!!! Ir siaip kreditines jie priima visur, jokiu problemu, tik daznai [praso asmens dokumento, todel asmens tapatybes kortele pravartu su savim visada tureti. O grynais dali gali veztis- smulkioms islaidoms.