Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija ir kt.

QUOTE(Udrius @ 2010 01 08, 19:09)
Tarp Lietuvos ir Kanarų - 2 valandų skirtumas... Ir visa problema smile.gif

Skrydis trunka 6 val. į vieną pusę. mirksiukas.gif
Atsakyti
paaiskinkit man tundrai ka reiskia kambario tipas-studio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roma @ 2010 01 08, 17:57)
Sveiki. Domina kelionė į Tenerifę. Gal kas žinote kodėl nuskrendama per 4val.,o parskrendama per 8val.? Gal kuro pildosi?

laiko juostu skirtumas

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2010 01 08, 14:59)
tai susimatysim oro uoste sausio 15  drinks_cheers.gif

o jūs iš kokio miesto? ir kokį viešbutį užsisakėt? įdomu, gal kaimynai būsim? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2010 01 08, 19:40)
paaiskinkit man tundrai ka reiskia kambario tipas-studio? biggrin.gif

Tai kambarėlis su virtuvės kampu - labai patogus reikalas su šeimomis - kada nori arbato ar kavos išsivir, ar nusipirkęs iš supermarketo - kiaušinių ar makaronų. Yra indai, viryklė, virdulys, mikrobangė ir šaldytuvas..
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 01 08, 19:31)
Tai kambarėlis su virtuvės kampu - labai patogus reikalas su šeimomis - kada nori arbato ar kavos išsivir, ar nusipirkęs iš supermarketo - kiaušinių ar makaronų. Yra indai, viryklė, virdulys, mikrobangė ir šaldytuvas..

Aciu,Udriau,-dabar zinosiu blush2.gif na mes vaiku neturim,bet manau studio -nepakenks smile.gif Gal kas ka girdejot apie viesbuti Hovima Santa Maria?labai jau isgirtas,kad geroj vietoj ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2010 01 08, 19:10)
laiko juostu skirtumas

Papildyta:
o jūs iš kokio miesto? ir kokį viešbutį užsisakėt? įdomu, gal kaimynai būsim?  drinks_cheers.gif

Mes is Vilniaus,i Tenerife skrendam,gyvensim Playa de Las Americas kurorte viesbutyje Hovima Santa Maria,o jus kur?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2010 01 08, 20:39)
Mes is Vilniaus,i Tenerife skrendam,gyvensim Playa de Las Americas kurorte viesbutyje Hovima Santa Maria,o jus kur?

mes iš Kauno, gyvensim Playa de las Amerikas viešbutyje La Siesta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2010 01 08, 22:04)
mes iš Kauno, gyvensim Playa de las Amerikas viešbutyje La Siesta  4u.gif

Tai gyvensim tame paciame kurorte? mirksiukas.gif butu visai idomu susibegt in kokia diskotieka ar pakeliaut po sala drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 08, 21:37)
kai grysit butinai parasykit kaip viesbutis, nes mane jis irgi domina mirksiukas.gif

Parasysiu,bet zinai-reikalavimai pas zmones skirtingi-o man daug nereikia-bo tik butu kur galva grizus po dienos isvyku padet-kad ir palapinej biggrin.gif svarbiausia-saule,siluma,vandenynas-kalnai-ir gera kompanija biggrin.gif
Atsakyti
Tarp šių dviejų viešbučių yra pakankamai geras atstumas. Nors ir kurortas vienas, tačiau jis susideda iš kelių zonų... Santa maria yra vakarinėje miestelio dalyje, o Siesta - pačiame centre... Man irgi Santa marija patinka - jūra, oi vandenynas šalia, tik pliažas kuris yra prie pat viešbučio šiek tiek prastokas, tačiau, jei paeisite šiek tiek į dešnę pakrante, yra superinis pliažas....
Atsakyti
Sveiki,
O kaip su pliažiniais reikalais sausio mėnesį? bigsmile.gif Ar įmanoma degintis, maudytis? Nebūna per šalta tokiu metu laiku? Už dviejų savaičių pajudam į Tenerifę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 06, 11:53)
Labas, Makaliau! Oi, sveikinu Tave, kad i GK trauki, as tai ten jau keli metai is eiles vazineju smile.gif . Siemet ten busiu sausio 30- vasario 13  thumbup.gif Gana gerai zinau visa pietuine pakrante, tad ka gi , jei domina, galiu patarti  4u.gif Visu pirma, viesbuciai ten tikrai ne puikiausi- arba klaikiai seni, arba labai brangus. As visada apsitoju Puerto de Mogan viesbutyje Cordial mogan valle, bet Puerto e Mogan miestukas toli nuo oro uosto (70 km), ir kaina viesbuciu ten didele, nes yra visame miestelyje  tik 4 viesbuciai. Keli niuansai:

1,
2,
3,

Zodziu, sekmes, jei ko reikia, klausk  4u.gif

Beje, Makaliau, o kam reikalingas televizorius Gran Kanarijoje?????  g.gif  As buvau 2 savaites, tai gal du kartus buvau ijungus CNN paziuret, nes ten beveik visi kanalai arba vokiski, arba ispaniski... Jei turi kompa, tai simtas metu iki to TV..... unsure.gif O WiFi tai bet kuriame didesniame visbutyje bus... O viesbuciu tai ten vienas ant kito...

WOW Wow WoW kaip ačiū už visą šitą naudingą informaciją thumbup.gif
Taip bijau kad nebūtų sausio pabaigoj šalta ir kad bent pabraidžioti galėtume unsure.gif tongue.gif

Dėl viešbutuko, tai deja bet mums visi siūlomi per brangūs, radome visokių pigių Playa del Ingles kur vienam asmeniui už visas naktis išeina 40 eurų arba 52 eurai unsure.gif

Bet mes dar pasinagrinėsime.

Dėl tos nemokamos ekskursijos tai irgi skubu užsakyti biggrin.gif Rytoj parašysiu jiems laišką thumbup.gif ačiū labai labai wink.gif

Jeigu Palmitos parko ekskursija bus pigi, būtinai nuvažiuosime wink.gif Nes mes super economy - class travelers laugh.gif

Darkart ačiū mirksiukas.gif

P.S. Dėl televizoriaus - man jis visą laiką visų kelionių metu absoliučiai visuose viešbučiuose veikia kaip radijas (muzikiniai kanalai), o ir geriant kambaryje prieš einant į miestą, labai gerai akis pragano ir labai linksma laugh.gif Atsiprašau užu atvirumą.
Atsakyti

Dėl viešbutuko, tai deja bet mums visi siūlomi per brangūs, radome visokių pigių Playa del Ingles kur vienam asmeniui už visas naktis išeina 40 eurų arba 52 eurai unsure.gif

Oho, Makaliau, kokia gera kaina thumbup.gif , tikrai cia visoms dienoms ???
As siandien ieskojau viesbuciu visokiais kanalais, tai maziau kaip 50eur. parai ,,neišmetė" g.gif

Gerų įspūdžių GK !
Atsakyti