QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 06, 11:53)
Labas, Makaliau! Oi, sveikinu Tave, kad i GK trauki, as tai ten jau keli metai is eiles vazineju
. Siemet ten busiu sausio 30- vasario 13
Gana gerai zinau visa pietuine pakrante, tad ka gi , jei domina, galiu patarti
Visu pirma, viesbuciai ten tikrai ne puikiausi- arba klaikiai seni, arba labai brangus. As visada apsitoju Puerto de Mogan viesbutyje Cordial mogan valle, bet Puerto e Mogan miestukas toli nuo oro uosto (70 km), ir kaina viesbuciu ten didele, nes yra visame miestelyje tik 4 viesbuciai. Keli niuansai:
1,
2,
3,
Zodziu, sekmes, jei ko reikia, klausk
Beje, Makaliau, o kam reikalingas televizorius Gran Kanarijoje?????
As buvau 2 savaites, tai gal du kartus buvau ijungus CNN paziuret, nes ten beveik visi kanalai arba vokiski, arba ispaniski... Jei turi kompa, tai simtas metu iki to TV.....
O WiFi tai bet kuriame didesniame visbutyje bus... O viesbuciu tai ten vienas ant kito...
WOW Wow WoW kaip ačiū už visą šitą naudingą informaciją
Taip bijau kad nebūtų sausio pabaigoj šalta ir kad bent pabraidžioti galėtume
Dėl viešbutuko, tai deja bet mums visi siūlomi per brangūs, radome visokių pigių Playa del Ingles kur vienam asmeniui už visas naktis išeina 40 eurų arba 52 eurai
Bet mes dar pasinagrinėsime.
Dėl tos nemokamos ekskursijos tai irgi skubu užsakyti
Rytoj parašysiu jiems laišką
ačiū labai labai
Jeigu Palmitos parko ekskursija bus pigi, būtinai nuvažiuosime
Nes mes super economy - class travelers
Darkart ačiū
P.S. Dėl televizoriaus - man jis visą laiką visų kelionių metu absoliučiai visuose viešbučiuose veikia kaip radijas (muzikiniai kanalai), o ir geriant kambaryje prieš einant į miestą, labai gerai akis pragano ir labai linksma
Atsiprašau užu atvirumą.
Nepykit, AŽ neatsakinėju.