Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija ir kt.

QUOTE(Fea @ 2009 11 26, 13:52)
o iki ten koks nors autikas veza? nes mes visgi palnuojam autikais pavarinet...tai tiesiog islipt kazkur toliau reiktu ir eit? ax.gif

Dėl autobusų tai nežinau unsure.gif . Mes buvom išsinuomoję mašiniuką, tai visur juo ir važinėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 11 26, 12:40)

Tik verta žinoti, kad iš Teidės nacionalinio parko negalima nič nieko parsivežti - nei lavos, nei kankorėžių, nei skint kokių augalų... Nieko... Ale lava ir prie vandenyno tokia pati biggrin.gif

biggrin.gif Na mes augalu tai neskynem, bet va lavos tai kelis gabaliukus pasiemem, nes labai jau grazus pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 11 26, 13:52)
o iki ten koks nors autikas veza? nes mes visgi palnuojam autikais pavarinet...tai tiesiog islipt kazkur toliau reiktu ir eit? ax.gif

na, tie tarpmiestiniai autikai kazin ar vaziuoja, bet ekskursiniai tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 11 26, 15:52)

Yra tarpmiestiniai autobusai, kažkur įdėjau grafikus... dabar greitai nerasiu...
Atsakyti
Na va, gryzom is Lanzarotes! thumbup.gif Tikrai idomi sala,yra ka pamatyti,paliko pacius geriausius prisiminimus wub.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

mes su vyru turim planą skrist į Tenerife sausio mėnesį, pradžioj.... kada konkrečiai neaišku, medžiosim paskutinę minutę.. pirmą kart važiuosim su agentūra, nes šiaip visad patys viską darom, bet šį kart pažiūrėjau dabartines paskutinės minutės kainas gruodžio mėnesiui, mane tenkina, tai tikiuosi kažko sausio pradžiai.. Tai ir laukiu.. skaitau.. žiūriu.. svajoju wub.gif mano vyras jau buvęs, tai turėsiu gidą 4u.gif
gal dar kas planuojate tokiu laiku?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2009 12 01, 12:58)
mes su vyru turim planą skrist į Tenerife sausio mėnesį, pradžioj.... kada konkrečiai neaišku, medžiosim paskutinę minutę.. pirmą kart važiuosim su agentūra, nes šiaip visad patys viską darom, bet šį kart pažiūrėjau dabartines paskutinės minutės kainas gruodžio mėnesiui, mane tenkina, tai tikiuosi kažko sausio pradžiai.. 

Sausio pradžioj mokiniams atostogos. O jų metu paskutinės minutės pasiūlymų tieiosg nebūna normaliom kainom doh.gif . Pernai teko patiems su tuo susidurt, tik per velykines mokinių atostogas 4u.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2009 12 01, 14:22)
Tez Tour tokį siūlo  4u.gif . Bet jei neklystu abi agentūros skraidina tuo pačiu lėktuvu.

Man atrdo, kad Novaturas skraidina atskirai g.gif . Bent jau į Kretą kai skridom, tai taip kalbėjo agentė.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 12 01, 17:30)
Sausio pradžioj mokiniams atostogos. O jų metu paskutinės minutės pasiūlymų tieiosg nebūna normaliom kainom doh.gif . Pernai teko patiems su tuo susidurt, tik per velykines mokinių atostogas 4u.gif
Man atrdo, kad Novaturas skraidina atskirai g.gif . Bent jau į Kretą kai skridom, tai taip kalbėjo agentė.

ačiū už info, tai mes galim pralaukt tas atostogas, mums visai nedega.... kaži a čia tarptautiniu mastu atostogos? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2009 12 01, 17:30)

ar kalba vyksta apie užsieniečių atostogas, nes pažiūrėjau kad LT tai žiemos atostogos iki sausio 6dienos? galite patikslinti?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2009 12 01, 17:14)
ačiū už info, tai mes galim pralaukt tas atostogas, mums visai nedega.... kaži a čia tarptautiniu mastu atostogos?  blink.gif
Papildyta:
ar kalba vyksta apie užsieniečių atostogas, nes pažiūrėjau kad LT tai žiemos atostogos iki sausio 6dienos? galite patikslinti?

Kalba eina apie Lietuvos mokinių atostogas. Bet ir Latvijoj jos panašiai būna. Beje, nuo mokyklų irgi priklauso atostogų pasiskirtymas - pvz, mano trečiokui klaėdinės ir nujametinės atostogos bus iki 01.10, kitoms mokykloms gali būti iki 01.04 4u.gif
Jeigu jums nedega, tai puiku, galit bandyt pralaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 12 01, 16:30)

Kad dabar labai sumažėję keleivių doh.gif . Į Egiptą dar daugiau yra skrendančių, o Kanarus sako kad gerokai mažiau. Vienoj agentūroj klausinėjau apie Novaturo keliones, kitoj apie Tez Tour, abiejose sakė, akd skrydžiai į Kanarus penktadieniais 8 val.
Atsakyti
Sveikos,

Musu seima gruodzio 11 d. planuoja pajudeti i Tenerife. Sakykite, kokiu draudimu reikia ir ar reikia vykstant i sia sala? Mes su vyru ir vienas sunus turim investicinius gyvybes draudimus, mazasis nera apdraustas.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 12 05, 00:35)
Sveikos,

Musu seima gruodzio 11 d. planuoja pajudeti i Tenerife. Sakykite, kokiu draudimu reikia ir ar reikia vykstant i sia sala? Mes su vyru ir vienas sunus turim investicinius gyvybes draudimus, mazasis nera apdraustas.

Draudimai kelionėse nėra privalomi, tačiau rekomenduojami, nes jei susirgsite rimtai, gydymas brangiai kainuos. Reikėtų investicinio gyvybės draudimo sąlygose pasižiūrėti ar yra įtrauktas ir draudimas kelionių metu. Jei nėra - tada reikia draustis kelionių medicinos išlaidų ir repatriacijos draudimu. Jis tikrai nėra brangus, taip kad rekomenduoju taip padaryti...
Atsakyti