Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 03 03, 22:27)
Bet veido odai viskas gerai, tik kūnas sausas kaip sachara doh.gif

hmm g.gif is tikruju sunku pasakyti g.gif bet nenustebciau, jei vis tik butu susije, man tokiais laikotarpiais dar plius ir plaukai slenka, kaip nezinia kas doh.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 03, 22:31)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 03, 22:46)
geras dalykas ta ricinų kaukė, bet reikia su ja įgusti elgtis - bent man pakankamai dažnai teko mirkyti medžiagos skiautelę, kad būtų karšta, šiaip rezultatu esu labai patenkinta  thumbup.gif
kad visiškai viską išėmė, tai ne, bet rezultatas vistiek liuks  thumbup.gif Labai švelni oda, poros susitraukė  thumbup.gif Dėl jaučiamo sausinimo efekto ricinos kasdien nenaudočiau - gal kas antrą, kol viskas išsivalys  ax.gif

man taip pat patiko thumbup.gif beje, ir as daznai mirkiau...
Atsakyti
o kur tu ją dareisi, jei ne paslaptis? biggrin.gif Aš patogiai atsiguliau ant lovos, o kambary ne Sachara lotuliukas.gif Gal su ja reiktų karštoje vonioje žaisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 03, 23:53)
o kur tu ją dareisi, jei ne paslaptis? biggrin.gif Aš patogiai atsiguliau ant lovos, o kambary ne Sachara  lotuliukas.gif  Gal su ja reiktų karštoje vonioje žaisti?  g.gif

as tai butent vonioj guledama ir zaidziau- patogu gi taip labai ir karsta ir vanduo karstas cia pat bigsmile.gif , tik neissikirpau skyles burnai, tai vos nepadusau lotuliukas.gif sekanti karta issikirpsiu rutuli smile.gif
Atsakyti
aš naudojau miniatiūrinį rankšluostuką, man būtų gaila jį sukarpyti burna-nosis stiliumi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 03, 22:46)
geras dalykas ta ricinų kaukė, bet reikia su ja įgusti elgtis - bent man pakankamai dažnai teko mirkyti medžiagos skiautelę, kad būtų karšta, šiaip rezultatu esu labai patenkinta  thumbup.gif

kad visiškai viską išėmė, tai ne, bet rezultatas vistiek liuks  thumbup.gif Labai švelni oda, poros susitraukė  thumbup.gif Dėl jaučiamo sausinimo efekto ricinos kasdien nenaudočiau - gal kas antrą, kol viskas išsivalys  ax.gif

riciną ir jojobą pyliau per pusę  smile.gif

kaip keista, man tai visai nieko neisvale, netgi kai kur balti taskiukai sviecia, tai nezinau ar cia suprast, kad dar labiau uzkiso ar kad iskele i virsu g.gif bet pas mane labai uzsitersus oda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 00:01)
aš naudojau miniatiūrinį rankšluostuką, man būtų gaila jį sukarpyti burna-nosis stiliumi biggrin.gif

nu as irgi toki miniatiurini, bet nepagailesiu ir iskirpsiu burna, kad butu pro kur kvepuot ax.gif manasis kazkoks labai tankus turbut, nu niekaip man per ji neisikvepia oro- galu gale pasikeliu i smakras liko neuzdengtas unsure.gif

beje, merginos kiek aliejaus(ar alieju misinio) sunaudojat vienam kartui issitept visam kunui- man siandie kazkaip labai netaupiai susitepe kokie 10ml- gal delto kad vonioj atitirpo vel ta visa kose ir ganetinai skystas gavos misinukas. tai galvoju jei tokiais tempais tai reiks kokio pigaus ieskot pagrindo g.gif o dabar einu tobulint savo pirma prisvilusi blyna- desiu daugiau kakavos sviesto- matyt per mazai pries tai idejau doh.gif buvau idejus i saldytuva buvo sutirstejes, bet kol maudziaus ant vonios lentynos vel atitirpo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 03, 22:50)
hmm g.gif  is tikruju sunku pasakyti g.gif  bet nenustebciau, jei vis tik butu susije, man tokiais laikotarpiais dar plius ir plaukai slenka, kaip nezinia kas doh.gif

Aš irgi esu labiau linkusi stresą apkaltinti, nes netikiu, kad nuo savos gamybos sviesto galėjo taip oda išsausėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 04, 00:13)
kaip keista, man tai visai nieko neisvale, netgi kai kur balti taskiukai sviecia, tai nezinau ar cia suprast, kad dar labiau uzkiso ar kad iskele i virsu  g.gif bet pas mane labai uzsitersus oda  verysad.gif

manau kad iskele i virsu- turetu lengvai issokt spustelejus(bet jei sugebi nespaudinet tai ir nespausk). siaip forumuose ir skaiciau, kad jei yra kazkokie vos po oda matomi uzsitersimai(ne poros), tai suformuoja labai greit tuos baltavirsunius blush2.gif bet aisku negaliu garantuot- gal tave sualergizavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 23:17)
manau kad iskele i virsu- turetu lengvai issokt spustelejus(bet jei sugebi nespaudinet tai ir nespausk). siaip forumuose ir skaiciau, kad jei yra kazkokie vos po oda matomi uzsitersimai(ne poros), tai suformuoja labai greit tuos baltavirsunius blush2.gif  bet aisku negaliu garantuot- gal tave sualergizavo g.gif

o tai man dar bandyt ar neverta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 03, 22:22)
Sveikos merginos  4u.gif
Isigijau Dr.Hauschkos krema veidui. Nu ir va, sudety radau tokiu ingredientu: citronellol, geraniol, eugenol...kas cia per sudetines dalys?
O dar labai sudomino Benzyl Benzoate ir xanthan gum......apie juos nezinauaks cia tokie, bet nelabai patikimai man jie atrodo... g.gif
Gal kuri isvaduos is kanciu ir paaiskins kas tai per dalys?  unsure.gif

apie geraniol girdejau, kad jei jis yra naturalus tai gerai, jei dirbtinis, tai blogai g.gif bet is kur zinot kuris kuris, tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 04, 00:20)
o tai man dar bandyt ar neverta?  g.gif

nezinau blush2.gif siaip pagal aprasymus tai turetu po keletos kartu issivalyt tas brudas ir paskui jau nebeliks ka traukt i virsu, bet pati zinau kaip sunku tuo patiket, ir pati jei jau kazkas iskelia man tokius dalykus, bijau bandyt dar kart unsure.gif o nebandei spaust tu spuogiuku? gal jie labai lengvai issoktu, neliktu net uzdegimo g.gif butu panasiai kaip po valymo pas kosmetologe unsure.gif nors gal ir visiskai nusisneku, tikrai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 00:28)
apie geraniol girdejau, kad jei jis yra naturalus tai gerai, jei dirbtinis, tai blogai  g.gif bet is kur zinot kuris kuris, tai nezinau  blush2.gif

sertifikuotoj kosmetikoj turetu but naturalus smile.gif
Atsakyti